Dit is het meest relaxte en ultieme cadeautje om aan jezelf te geven!

9 december 2019

Time flies when you’re having fun! Bizar hoe snel de weken voorbij vliegen toch?! Tussen alle hectiek door probeer ik wel steeds vaker een moment voor mezelf te pakken. Zet me op de bank met een koffietje of een wijntje en een leuk tijdschrift en ik ben meteen helemaal zen. Voor mij is dit echt het ultieme relaxmoment! Zoveel nieuwe inspiratie en ideeën krijg ik als ik de nieuwe VT Wonen of de Flow aan het lezen ben. Heerlijk! Jarenlang heb ik al abonnementen op verschillende bladen en het liefst zou ik me op nog veel meer andere tijdschriften willen abonneren. Helaas wordt mijn me-time moment dan wel heel erg kostbaar. Inmiddels heb ik iets ontdekt wat de perfecte oplossing is hiervoor!

Onbeperkt tijdschriften lezen!

Overal in ons huis liggen de magazines verspreid, Jeroen wordt er af en toe gek van. Ook de badkamer is één van mijn favoriete leesplekjes, lekker in bad met een tijdschrift erbij is voor mij pure ontspanning. Als ik onderweg ben gooi ik ook altijd een tijdschrift in mijn tas en op vakantie mag een flinke stapel natuurlijk ook niet ontbreken in de koffer. Toen mij werd gevraagd of ik de app, tijdschrift.nl wilde uitproberen stond ik natuurlijk meteen te springen. Met deze app kun je namelijk digitaal tijdschriften lezen en heb je maar liefst keuze uit 75 verschillende magazines. Halleluja, ik werd hier meteen écht zo gelukkig van!

Tijdschrift nl - het perfecte cadeautje om aan jezelf te geven!

De beste tijdschriften uit Nederland kun je allemaal lezen via de app. Denk aan Flow, LINDA., VT Wonen, Vogue, Elle Decoration, Marie-Claire, Flair, Ouders van Nu, Viva, Libelle, Margriet, Ariadne at Home, Jan-Magazine of de Lonely Planet Traveller. Ik kan zo nog wel even doorgaan! 😉 Ook de mannen komen niks tekort, zij kunnen onder andere kiezen uit AutoWeek, Esquire, Men’s Health, Nieuwe Revu en de Panorama.

Ook voor de kids

Toevallig zat ik er onlangs nog aan te denken om voor de meiden een abonnement  te nemen op de Donald Duck. Ze kunnen nu allebei lezen en Reva en Lucy vinden het net als mama altijd heerlijk om op de bank te duiken met allerlei boekjes. En dat is nog eens extra tof aan deze app, er staat ook genoeg leuks op voor de kids. De Donald Duck, Katrien, Tina – inmiddels Reva’s favoriet – en Quest Junior kun je namelijk ook lezen via de tijdschrift.nl app.

Tijdschrift nl - het perfecte cadeautje om aan jezelf te geven!
‘Lees ook: Druk in je hoofd? Zo creëer je meer rust in je leven!

Hoe werkt tijdschrift.nl?

De tijdschriften kun je lezen op de tablet, de smartphone of op de computer. Je kunt op 5 apparaten tegelijk lezen, dus de hele familie kan los. Als je een tijdschrift hebt gedownload, dan kun je deze altijd en overal lezen ook offline. Dus ga je op vakantie met het vliegtuig, zorg dat je van tevoren al je favoriete magazines hebt gedownload en je hebt genoeg leesvoer voor de hele vlucht. Wat ik zelf echt super handig vind is dat je in de app kunt zoeken op onderwerp – bijvoorbeeld wonen -, zodat je de resultaten uit alle tijdschriften krijgt die betrekking hebben op dat onderwerp. De app kun je de eerste maand gratis uitproberen, daarna betaal je € 9,99 per maand. En als je al een print abonnement hebt op een deelnemend tijdschrift dan krijg je 25% korting en betaal je € 7,50 per maand. Je zit ook nergens aan vast, je kunt namelijk gewoon maandelijks opzeggen. Ik vind een abonnement op de tijdschrift.nl app trouwens ook echt een heel leuk en origineel cadeautje om aan iemand te geven!

Tijdschrift nl - het perfecte cadeautje om aan jezelf te geven!

Inmiddels ben ik echt verslaafd aan deze app en pak ik nu nog vaker even mijn momentje. Je hebt keuze uit zoveel mooie tijdschriften voor het hele gezin en je kunt ze overal lezen. Daarnaast ben ik nu ook voordeliger uit dan mijn eerdere abonnementen en bespaar ik ondertussen ook weer een hoop papier. Ook weer beter voor het milieu!

Tijdschrift nl - het perfecte cadeautje om aan jezelf te geven!

Win 3 maanden gratis onbeperkt tijdschriften lezen!

Ben jij ook gek op tijdschriften lezen en kun jij ook wel iets vaker een momentje voor jezelf gebruiken? Wij geven 3 maanden gratis onbeperkt tijdschriften lezen via de tijdschrift.nl app weg. Zie jij jezelf al helemaal lekker languit op de bank liggen naast de gezellige kerstboom met zoveel heerlijke tijdschriften bij de hand? Dit moet je doen om kans te maken!

 • Schrijf je hieronder in voor deze winactie.* 
 • Laat ons onder dit blog of in een reactie op onze post op Facebook of Instagram waarom jij dit 3 maanden gratis abonnement dolgraag zou willen winnen en wie weet ben jij de gelukkige!

UPDATE: Gefeliciteerd Birgit, jij mag 3 maanden tijdschrift.nl uitproberen. Veel plezier ermee!

*Wie zich inschrijft geeft tevens toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

Tijdschrift nl - het perfecte cadeautje om aan jezelf te geven!
Tijdschrift nl - het perfecte cadeautje om aan jezelf te geven!
Knuffels wassen? Dit zijn handige tips en weetjes!
Trend Alert - De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Dit vind je misschien ook leuk

38 Reacties

 • Reply elisabeth maria martina 9 december 2019 at 8:43 pm

  wat een leuk gebaar, verras me maar met zo’n mooi exemplaar

 • Reply Esther 9 december 2019 at 8:55 pm

  Ik heb net de kinderen een verhaaltje voorgelezen en naar bed gebracht. Het zou nu een mooi moment zijn om rustig
  even een tijdschrift te lezen

 • Reply Lisa 9 december 2019 at 9:15 pm

  Ik kende deze app nog helemaal niet! Klinkt echt super fijn!?

 • Reply Birgit 9 december 2019 at 9:43 pm

  Mijn dochter van 10 en ik zijn echte boekenwurmen en ook tijdschriften lezen we graag. Mijn zoon van 8 moet er helaas veel meer moeite voor doen op school en om hem thuis ook te stimuleren zou een leuk blad als de Donald Duck bijvoorbeeld erg welkom zijn.

 • Reply Charlotte Breed 9 december 2019 at 9:59 pm

  Drie maanden genieten met de hele familie zonder te moeten kiezen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Ben heel benieuwd! Dat wordt duimen met z’n allen!!

 • Reply Petra 9 december 2019 at 10:06 pm

  Wat een leuke actie!!! Voor de kerstvakantie of de zomervakantie naar Maleisië, dan kunnen we er samen gebruik van maken en hoeven er geen stapels tijdschriften mee.

 • Reply Yvonne 9 december 2019 at 10:15 pm

  Super leuke actie! Lezen geeft rust en ontspanning voor mezelf… en voor de kids een mooie motivatie als dit op de tablet kan!

 • Reply Esther 9 december 2019 at 10:36 pm

  Dat zou echt het ultieme cadeau zijn voor als ik straks op de woensdagen even wat tijd voor mezelf heb na een heftige periode met onze baby in het ziekenhuis!

 • Reply Helma 9 december 2019 at 11:26 pm

  Wat een fijne tip… lezen doe of liever deed ik graag. Na een flinke blegh periode (lees hersenschudding…en nasleep) moet ik echt weer leren relaxen. Lezen was altijd lekker maar ben er nu te rusteloos voor. Een proef abonnement zou super zijn om te kijken of ik er weer van kan gaan genieten. Dochter lief is dol op Tina dus die leest ook graag mee. Ik zelf fan van LInda.

 • Reply Diane 9 december 2019 at 11:54 pm

  Ik houd echt van lezen, maar neem er gewoon de tijd niet voor. Met een abonnement zie je steeds de groei van het aantal tijdschriften stijgen en wellicht is dat nou eens de streep/het duwtje dat mij weer tot lezen zet! ✌

 • Reply Sigrid 10 december 2019 at 10:26 am

  Ik wil dit graag winnen voor onze dochter, zodat ze 3 maanden gratis Quest junior kan lezen

 • Reply Jeantine 10 december 2019 at 4:29 pm

  Ik ben dol op het lezen van tijdschriften, dus dit abonnement zou zeer welkom zijn

 • Reply Rishma Sahadat 10 december 2019 at 4:59 pm

  Even wat q-time voor deze mantelouders. Gaan we dan eindelijk iets voor onszelf doen? Een proefperiode van 3 maanden is wel handig om te testen of we er allemaal gebruik van zullen maken. Ook de brus (broer van zorgbehoevende) zou hier gebruik van kunnen maken en zijn taalvaardigheid kunnen verbeteren.

 • Reply Erica Schreijnders 10 december 2019 at 7:21 pm

  Leuke actie!
  Lijkt me heerlijk om even lekker te genieten met een tijdschrift een kop thee en een warm dekentje. Even afschakelen, leuke bijeenkomst is natuurlijk dat het tijdschrift thuisbezorgd word en je hier fijn naar uit kunt kijken.

 • Reply Delphine 10 december 2019 at 7:50 pm

  Zo herkenbaar het overal rondslingeren van tijdschriften. Dus net als bij jou zou dit aan mij heel goed besteed zijn. Dus 3 maanden om te proberen klinkt super.

 • Reply Debbie Lenselink 10 december 2019 at 9:59 pm

  Ik zou graag willen winnen omdat ik altijd keuze stress heb in de supermarkt bij het tijdschriften rek. Ik heb interesse in veel verschillende onderwerpen, die helaas niet allemaal aan bod komen in 1 tijdschrift. Alle tijdschriften kopen wordt wel een erg dure hobby. Met deze app kan ik ze toch allemaal lezen zonder failliet te gaan.

 • Reply Barbara 11 december 2019 at 12:12 am

  Ik wil graag boeken lezen maar gebrek aan tijd. Echter Tijdschriften lezen is de ultieme ontspanning voor mij.

 • Reply Lotte 11 december 2019 at 9:02 am

  Ideale uitvinding!! Midden in een verbouwing en met ons 1e kleintje op komst kan ik wil inspiratie gebruiken tav wonen , stylen , baby’s en natuurlijk relax time voor mijzelf!!

 • Reply Anne 11 december 2019 at 11:34 am

  Perfect voor tijdens mijn zwangerschapsverlof!

 • Reply Jolien 11 december 2019 at 1:19 pm

  Super leuke actie! Wij hebben ‘m thuis al, maar doe graag mee voor een vriendinnetje dat volgende week met verlof gaat. Heeft ze lekker wat te doen tijdens het wachten op de baby

 • Reply Sabine 11 december 2019 at 3:04 pm

  Ik zat te denken om mijn moeder een abonnement cadeau te doen en nu kom ik dit tegen! Fantastisch want nu hoef ik zelf niet te kiezen welk tijdschrift ik cadeau zal doen!

 • Reply Jackie Nachtegaal 11 december 2019 at 3:25 pm

  Wauw ik ben echt dol op lezen 😀 dit zou ik zo geweldig vinden , heerlijk even relaxen met je favoriete tijdschriften

 • Reply Sjoke 11 december 2019 at 6:32 pm

  Dolgraag voor mijn vent De man health

 • Reply Brie 12 december 2019 at 1:43 pm

  Mijn lieve collega moet binnekort geopereerd worden en moet hiervoor 2 maanden thuis blijven om te revalideren. Dit zou haar wel de benodigde afleiding geven!

 • Reply Mariska 12 december 2019 at 2:34 pm

  Lijkt me heerlijk om na de drukke feestdagen heerlijk me-time momentjes voor mij zelf te maken door een lekker een tijdschrift te lezen op de ipad

 • Reply Mirella 12 december 2019 at 2:49 pm

  Ooooo heerlijk! Even andere gedachten dan deze drukke wereld om mij heen?

 • Reply Elise 12 december 2019 at 8:57 pm

  Ik ben helaas ziek thuis waarbij het opbouwen in werk rustig aan zal gaan zijn. Een abonnement is dan meer dan welkom! ?

 • Reply Arianne vO 12 december 2019 at 10:47 pm

  Ik zou mn zus in Albanie hier graag mee verrassen om even bij te komen met een Nederlands tijdschrift. Ze zei juist nog dat ze dit zo mist 🙂

 • Reply Christel 13 december 2019 at 11:08 am

  Oh fijne winactie! Ik heb net als bezuiniging en eco-actie mijn papieren tijdschiften opgezegd. Maar mis mn tijdschriftjes wel!

 • Reply Irma 13 december 2019 at 11:39 am

  Lijkt me super leuk om eens uit te proberen, wij zijn dol op tijdschriften lezen en ons dochtertje van Nina vind het ook al mega interessant ?

 • Reply Eva 13 december 2019 at 2:19 pm

  Lijkt me heerlijk om lekker tijdschriften te lezen. Ben zwanger van mijn tweede en binnenkort heb ik er ook lekker de tijd voor.

 • Reply Yolanda Beekman 13 december 2019 at 4:16 pm

  Ik zou dit heel graag willen winnen. Ik vind tijdschriften zoveel leuker dan op je mobiel te scrollen. Het is echt een ontspan momentje. Tevens zou ik mijn meisjes heel blij maken met de donald duck. Als ik de bladen uit heb. Dan geef ik ze aan mijn mams en mijn zusje. Dus dan maken jullie heel veel mensen blij met de tijdschriften ???

 • Reply Petra stalenhoef 15 december 2019 at 10:37 am

  Wat fijn lijkt me dit, geen rondslingerende Donald Ducks meer en geen stapels woonbladen in de Papierbak, zoveel beter voor het milieu en met een vakantie in het vooruitzicht scheelt het zoveel meesjouwen het vliegtuig in…. fijn vooruitzicht, doe ons er maar eentje ?

 • Reply Jennifer 17 december 2019 at 7:34 am

  Heerlijk lijkt me dat! Overal je favoriete tijdschrift lezen: geen papier meer én mijn tas is niet meer zo zwaar als we ergens heen gaan. Daar worden alle tijdschriften namelijk altijd gegooid: van de kinderen en manlief.

 • Reply Esther van Dijk 18 december 2019 at 12:49 am

  Volgende week begint mijn zwangerschapsverlof van ons tweede kindje. Een goede balans was afgelopen periode lastig te vinden (waarom elke keer weer die valkuil?), waardoor ik enorm uitkijk naar me-time komende 4 maanden. Tijd om toe te geven aan mijn nesteldrang en lekker thuis cocconen met tijdschriften op de bank. Ik kan niet wachten! ??

 • Reply Karin Somai Drenth 20 december 2019 at 7:10 pm

  Met zo’n tijdschriften abonnement ben ik weer helemaal op de hoogte van de laatste trends en roddels.

 • Reply Floor 21 december 2019 at 5:25 pm

  Het lijkt me heerlijk om in de wintermaanden zoveel keuze te hebben in tijdschriften! Lekker op de bank onder een dekentje lezen!

 • Reply Anouk 24 december 2019 at 9:53 am

  Wat een super gave actie!
  Ik zou deze actie gebruiken om mij eens echt goed te gaan verdiepen op welk tijdschrift ik een abonnement wil. En welke tijdschrift abonnementen ik kado zou doen! Maar eerst heel veel lezen! Lekker lekker.

 • Laat een reactie achter