SnackSnap deksel – eten zonder te knoeien

25 juli 2016

Ik hou ervan! Slimme producten die het leven met kids een stuk makkelijker maken. Een beetje hulp om fatsoenlijk de dag door te komen kan geen kwaad. Al helemaal niet als je een peuter hebt die de concentratie van een vlieg heeft en alle kanten op kijkt behalve vooruit. Overal is een oplossing voor, maak kennis met de SnackSnap van het merk SipSnap.

Herkenbaar? Je kindje die lekker aan het eten is uit een bakje of een zakje. En tien minuten later ligt sowieso één derde van de inhoud in het autozitje, in de kinderwagen, op je bank of op straat. Dit is voorbij, want met de SnackSnap kunnen kinderen lekker snacken zonder te knoeien. Het is een nylon deksel die je heel makkelijk over een onbreekbare beker kunt doen, trek aan het koordje en that’s it. Het koordje is ook meteen een soort van ‘oor’ zodat je kindje de beker goed vast kan houden. In het deksel zit een opening waardoor je dreumes of peuter met zijn of haar handje heel makkelijk bij de snacks kan. Het heeft wel iets weg van een grabbelton. Keer je de beker om dan kan er helemaal niets uitvallen. Ideaal toch?! Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren mint, zwart en grijs bij Gras onder je voeten. snack-snacken-deksel-handig-eten-kind-bescherming-sipsnap-drinken-bak-onderweg-oppad-ladylemonade_nl1

Het merk SipSnap heeft nog meer moois, de SipSnap TOT een buigzame deksel met tuit en de SipSnap KID een buigzame deksel voor een rietjesbeker. Handig voor thuis, maar ook een super oplossing voor onderweg. Ze zijn te gebruiken op ieder glas of beker. Heel fijn! Slepen met drink- of tuitbekers is nu niet meer nodig.

snack-snacken-deksel-handig-eten-kind-bescherming-sipsnap-drinken-bak-onderweg-oppad-ladylemonade_nl2

De gouden momenten met je kindje
DIY: Drinkbeker deksel

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Ariaene 25 juli 2016 at 11:48 am

    Wat n uitvinding, vooral de deksel. Ga gelijk ns kijken op de site.

  • Reply Kleine Prinses 25 juli 2016 at 8:21 pm

    dat is inderdaad ideaal !!

  • Laat een reactie achter