11 x Traktatie met rozijntjes

14 november 2018
11 x Traktatie met rozijntjes

Een doosje rozijnen is denk ik wel het meest getrakteerde snoepje ooit! Op de crèche, de peuterspeelzaal of op school, een traktatie met rozijntjes is altijd kidsproof. Rozijnen zijn lekker zoet en ook nog gezond. Wat willen we nog meer?! Het is wel een beetje saai om alleen maar een doosje uit te delen, terwijl je een rozijnen doosje juist op zoveel leuke manieren kunt pimpen. Kijk maar!

11 x Traktatie met rozijntjes

Een vrolijke Frankestein traktatie

Is dit niet een vrolijke Frankestein traktatie?! En je maakt deze in een handomdraai, kijk snel op de site van Primary theme park.

‘Lees ook: 14 Makkelijke traktaties – met weinig moeite een top traktatie.’

 

Eenhoorn traktatie met rozijntjes

Hier gaat menig meisje spontaan een dansje van doen. Een rozijnen doosje in de vorm van een eenhoorn! Ik weet wat Lucy zou kiezen als ze op dit moment moet trakteren op school. Op de site van Leuk trakteren kun je de gratis eenhoorn printable downloaden.

 

Dino poep van rozijnen

Je hoeft uiteraard niet het doosje altijd zelf te gebruiken. Met deze zakjes dino poep heb je ook gegarandeerd succes. Vul het zakje met alleen rozijntjes of als je het toch nog extra lekkerder wil maken kies voor chocolade rozijntjes. Hier lees je wat je allemaal nodig hebt.

 

Gekleurde indiaantjes

Deze gekleurde indiaantjes zijn toch te schattig om uit te delen? Leuk om samen met de jarige job in elkaar te knutselen. Hoe je ze maakt staat op Brenda Kookt.

 

Lieve Nijntje traktatie

Een kind kan de was doen! Binnen no-time heb je deze makkelijke Nijntje traktatie met rozijntjes gemaakt. Voor de gratis printable moet je hier zijn.

‘Lees ook: 13x Gezonde traktaties met fruit.’

 

Minion traktatie

Mocht je thuis een grote minion fan hebben rondlopen dan is dit er eentje die je niet mag missen. Check hier hoe je dit minion doosje zelf in elkaar kunt zetten.

 

Blije robotjes

Trek je knutselspullen uit de kast, pak een rol folie uit de keuken en het fröbelen kan beginnen. Maak van de rozijnen doosjes deze blije robotjes.

 

Dino rozijntjes

Ik vind deze dino’s met een rozijnen doosje op de rug nog steeds een top traktatie om uit te delen. Het ziet er zo feestelijke uit! Mocht je kind geen dino liefhebber zijn, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ander figuurtje.

 

Vliegtuig traktatie

Hier ga je kinderen absoluut blij mee maken. Hoe vind je deze vliegtuigtraktatie? Gemaakt van een bellenblaas en een doosje rozijnen.

 

De brandweer brigade

Het lijkt bijna wel op speelgoed deze mooie brandweerauto’s! Voor een beetje extra hulp kijk hier!

‘Lees ook: Traktatie inspiratie: 10x de origineelste traktaties voor peuters.’

 

Konijntjes met rozijnen

Op de site van Smikkels kun je dit konijntje en nog veel meer leuke diertjes gratis downloaden. Even downloaden, knippen, plakken en de traktatie is klaar!

 

Uitgelichte afbeelding: Rawpixel – kinderfeestje

Lekkere kinderrecepten die bij ons thuis een groot succes zijn
Eenhoorn surprise & 10 andere toffe surprise ideeën van papier mache

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reply Sanne 4 maart 2019 at 12:54 pm

  Leuke traktaties allemaal!
  Wat ook leuk is:
  Kikker met roltong en doosje rozijnen
  Traktatie olifant roltoeter

  Als je dit zoekt op Google vind je ze 😉
  De olifanten heb ik zelf een keer gemaakt, waren een succes

 • Reply Anoniem 21 januari 2021 at 1:33 pm

  Je kunt ipv rozijntjes ook bijvoorbeeld de maoam blocks of iets anders rechthoekigs gebruiken. De yoghurtrozijntjes van de hema zijn ook altijd een enorm succes! Even geduld tot de hema weer open is

 • Reply Anoniem 21 januari 2021 at 1:34 pm

  Of schatkistjes, even vergeten maar die zijn ook perfect!

 • Reply Ella 15 januari 2022 at 8:48 pm

  Je kunt ook smarties gebruiken

 • Laat een reactie achter