Een trampoline surprise knutselen voor Sinterklaas

27 november 2021
Een trampoline surprise knutselen voor Sinterklaas.

Ben je op zoek naar een leuk surprise idee voor iemand die continu tricks en salto’s op de trampoline doet? Of het liefst de hele dag doorbrengt in een trampoline park? Dan is deze Sinterklaas surprise super leuk om te maken. En je kunt hem ook nog extra persoonlijke maken met een foto van degene die op jouw lootje staat. Wij laten je stap voor stap zien hoe je deze trampoline surprise kunt knutselen.

Wat heb je nodig om de trampoline surprise te maken?

 • Schoenendoos
 • Extra stukje karton
 • Blauw, groen & zwart papier
 • 6 Saté prikkers
 • IJzerdraad
 • Kippengaas, o.a. te koop bij de bouwmarkt
 • Watjes
 • Lijmstift
 • Lijmpistool, o.a. te koop bij Bol.com.
 • Schaar
 • Tangetje
 • Om de trampoline surprise extra persoonlijk te maken; een foto van de persoon op je lootje & een stukje (onzichtbaar) draad
‘Lees ook: Spelregels Sinterklaas dobbelspel | Hét cadeautjesspel voor Pakjesavond.’

De trampoline surprise knutselen

 1. Begin aan deze surprise met het knutselen van de trampoline. Teken twee evengrote cirkels op groen papier – bijvoorbeeld door een gebaksbordje om te trekken – en een iets kleinere cirkel op zwart papier en knip die uit. Plak de zwarte cirkel in het midden van één van de groen cirkels.
 2. Knip een lange strook karton van zo’n 4 cm breed en plak die op de rand van één van de groene cirkels met het lijmpistool, helemaal rondom. Stop nu eventueel een cadeautje in de trampoline en plak de andere groene cirkel er daarna bovenop.
 3. Buig van ijzerdraad 4 pootjes en plak die met je lijmpistool aan de zijkant van de trampoline surprise vast. En doe hetzelfde met de saté prikkers, maar laat deze naar boven uitsteken.
 4. Buig dan het kippengaas om de saté prikkers heen en maak de uiteindes vast aan de prikkers.
 5. De trampoline is nu klaar. Nu ga je het tuintje om de trampoline surprise heen knutselen. Hiervoor kun je een schoenendoos gebruiken. Knip de deksel er vanaf. En knip 1/3 van de deksel af.
 6. Bekleed de zijkanten en de bovenkant aan de binnenkant van de schoenendoos met blauw papier. En plak op bovenkant van de deksel groen papier en aan de zijkanten stroken gras.
 7. Schuif de deksel dan in de schoenendoos en plak hem vast aan de binnenkant.
 8. Lijm wat watjes in de lucht.
 9. En als je de trampoline surprise écht persoonlijk wilt maken, knip dan ook een foto uit, plak er een touwtje aan en hang die aan het plafond van de doos met een watje vast.
 10. Zet de trampoline in de tuin en je surprise is klaar!
‘Lees ook: Een snoepautomaat surprise maken voor Sinterklaas.’
Een trampoline surprise knutselen voor Sinterklaas.

Tadaa, een super leuke Sinterklaas surprise zo, toch? Als jij deze trampoline surprise ook gaat knutselen, dan vind ik het super leuk als je jouw creatie met ons deelt. Dat kan bijvoorbeeld door een foto te plaatsen op Facebook en/of Instagram waarin je Lady Lemonade tagt. Maar een privé berichtje sturen, mag natuurlijk ook altijd!

Nog meer Sinterklaas inspiratie

Op ons blog vind je behalve deze trampoline surprise nog veel meer Sinterklaas surprise ideeën. En ben je op zoek naar andere Sinterklaas inspiratie, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Zo hebben we hier bijvoorbeeld een heleboel leuke én lekkere Sinterklaas recepten staan, die heel erg leuk zijn voor Pakjesavond. Heb je zin om iets leuks te knutselen, check dan zeker even onze Sinterklaas knutsels. En heb je al eens Ozosnel poep gemaakt met de kids? Dat is niet alleen super leuk maar ook erg lekker. En kijk tot slot ook nog even naar deze Sinterklaas spelletjes; vooral het pepernoten piramide spel is leuk! Verder moet je vooral Lady Lemonade in de gaten houden, want er komen deze periode nog veel meer leuke Sinterklaas tips aan!

Sinterklaas recepten | 25+ Lekkere zoete & hartige Sinterklaas hapjes
Een originele Sinterklaas surprise maken voor iemand die op turnen zit!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter