Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand april

14 april 2021

What’s new? De Trend Alert van de maand april heeft weer zoveel leuks voor je in petto. De toffe nieuwe Beach & Bandits UV-zwemkleding collectie neemt je mee op een tropische vakantie. Met de mooie bedhekjes van Roomoon is uit bed vallen voor de kleintjes verleden tijd. Ben je helemaal weg van de rotan trend, check dan zeker het geweldige merk Studio Wildflower. En voor mama’s die introvert en hoogsensitief zijn, is het nieuwe boek ‘De introverte moeder’ van Shirley Visser een must read! Dit en nog veel meer leuks lees je in deze Trend Alert.

De Trend Alert van april

Summer vibes met de nieuwe Beach & Bandits collectie

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand april

Het is nog even wachten op de warme zomerse temperaturen, maar de voorbereiding kan alvast beginnen. Onze favoriete swimwear merk Beach & Bandits heeft weer een heerlijke nieuwe collectie UV-zwemkleding voor de kinderen. Met nieuwe prints, denk aan tropische palmbomen, pareltjes van schelpen en lieve octopussen. Alle nieuwe dessins zijn weer zo ontzettend cool en in de mooiste kleuren te shoppen. Check it out at Beach & Bandits!

‘Lees ook: 6 Stijlvolle babyschoenen merken.

Okae for kids – ‘less sugar for your sweets

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand april

Ilona is kindervoedingscoach en wil ouders heel graag helpen om wegwijs te worden als het gaat om gezonde voeding. Haar missie is dan ook ‘less sugar for your sweets‘. Zij laat heel graag zien dat gezond en lekker eten heel goed samen gaan. En dat je samen met je kindje heel veel lekkere, suikervrije taartjes, snoepjes en koekjes kunt maken. Haar webshop ‘Okae for kids‘ staat vol met volledige biologische en gezonde voedingsproducten voor kinderen. Denk aan kinderthee – goed alternatief ook voor suikerrijke limonade – of biologische fruitpoeders, die te gebruiken zijn als natuurlijke kleur- en smaakstof. Ook kun je in de shop terecht voor handige accessoires, zoals de kindveilige en populaire kindermessen van Kiddikutters. En mocht je voedingsadvies nodig hebben, dan kun je Ilona altijd een bericht sturen.

Stijlvolle houten meubels van Woodchuck

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand april

Het Nederlandse merk Woodchuck maakt prachtige houten meubels. De eenvoud en de natuurlijke uitstraling van de houten items die zij zelf maken zijn zo stijlvol! Mocht je dus nog op zoek zijn naar iets moois en sfeervol voor in je interieur, check dan zeker dit leuke merk van eigen bodem.

De prachtige bedrails van Roomoon

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand april

Met de mooie bedrails van Roomoon is uit bed vallen verleden tijd! Dit Duitse merk maakt bedhekjes in de meest leuke ontwerpen, kies voor een octopus, een zwaan, een walvis of een regenboog. Deze handige accessoire pimpt ook meteen op een toffe manier het kinderbed!

Sproet & Sprout nieuwe collectie ‘the glimpse of an oasis’

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand april

De nieuwe Sproet & Sprout collectie ‘the glimpse of an oasis’ neemt je mee in de woestijn. Zachte zandtinten, mooie prints van ijsjes, kamelen en slangen geven je het gevoel alsof je op reis bent. Dit Nederlandse merk weet ons iedere collectie weer te verrassen met super toffe outfits voor de jongens en de meisjes. Sproet & Sprout maakt gebruik van duurzame materialen en zacht organisch katoen. Dus gegarandeerd heerlijke comfy kleding voor de kids om te dragen.

Het boek ‘De introverte moeder’ van Shirley Visser

Het boek 'De introverte moeder' van Shirley Visser

Wellicht ken je Shirley Visser – mama van twee jongens – al van haar blog Mommyhood of van haar Instragram account. Deze lieve lady heeft een heel mooi boek geschreven, ‘De introverte moeder‘. Steeds meer mensen – dus ook mama’s – raken overprikkeld door de drukke wereld van het moederschap. En herkennen zich hierdoor ook steeds vaker in introversie en hoog sensitiviteit. In dit boek deelt Shirley haar eigen verhaal en zoektocht naar het vinden van een goede balans. Je wil graag tijd doorbrengen met je kinderen, maar ook heb je tijd nodig om alleen te zijn. En dat maakt je niet een saaie of mensenschuwe moeder, je bent introvert. Er staan in het boek herkenbare verhalen, input van experts, praktische tips en lijstjes om ook genoeg tijd met jezelf door te brengen.

Studio Wildflower rotan kindermeubels

Rotan kindermeubels van Studio Wildflower

Rotan is nog steeds helemaal HOT! Dus als je nog op zoek bent naar een merk die fantastische rotan kindermeubels maakt met een vintage look en feel, dan zit je bij Studio Wildflower helemaal aan het juiste adres. Zo hebben ze een te gekke boekenkast en pauwenstoel in de collectie. Ook de rotan lamp ‘Oscar the Octopus’ is er eentje waar je hebberig van wordt. En met het rotan hoofdbord met drie lieve uiltjes kun je ieder kinderbed tot een droomplekje maken. Check zeker hun volledige collectie meubels, accessoires en speelgoed!

Zwem mee met schildpad in de diepe zee!

Het prachtige boek 'Zwem mee met schildpad in de diepe zee'.

Het geweldige boek ‘Zwem mee met Schilpdad in de Diepe Zee‘ is vanaf 15 april verkrijgbaar. Ga mee op reis met de zeeschildpad en ontdek iedere centimeter van de oceaan. In het boek bezoek je de vijf oceanen en maak je kennis met alle dieren die er leven. En leren kinderen alles over de werking van de prachtige onderwaterwereld. Van getijden en stromingen tot migratie en bescherming. Dit boek is alleen al een plaatje om te zien met de super mooie illustraties. Catherine Barr – de schrijfster van het boek – heeft jarenlang campagne gevoerd voor Greenpeace en wil met haar boeken vragen en gesprekken oproepen over het milieu.

ByAlex – speciale Wobbel matten en kussens

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand april

Wie kent de Wobbel niet? Dit speelgoed is al jaren populair en op eindeloos veel manieren te gebruiken. Ook als heerlijk lounge plekje doet de Wobbel het erg goed. ByAlex – bekend van de mooie en stijlvolle speelmatten – heeft nu in samenwerking met het merk Wobbel speciale Wobbel matten en kussens ontworpen. Klinkt toch als een perfecte match?! Nu wordt relaxen in je Wobbel nóg fijner. Je kunt deze nieuwe items nu al pre-orderen in de ByAlex webshop.

‘Lees ook: Speelkeuken | De 15 mooiste exemplaren voor de mini chef-koks.
5 Ideeën voor 't bedrukken van een t-shirt voor Vaderdag
Klussen in huis | Met deze klus app, werkkledij & andere praktische tips zijn ze zó gedaan!

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Julia 16 april 2021 at 9:28 pm

    Goede boekentip! Nu in Coronatijd komen de muren op me af en ben ik regelmatig overprikkeld met een peuterpuber en baby van 6 maanden. Ik ga ‘m lezen!

  • Laat een reactie achter