Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand juni

24 juni 2021
Trend Alert Juni met de leukste en tofste musthaves

We zitten alweer in de maand juni, time flies! Ook deze maand zijn we weer zoveel leuks tegengekomen. Zo hebben we een super toffe nieuwe vakantielocatie in Nederland voor je gespot, Het Wylde Pad. Kun je sinds kort ook kiezen voor de prachtige MrStarsky geboortekaartjes en zijn wij helemaal fan van het multifunctionele en slimme kindermeubel ‘De Baks’. Ook heeft onze favoriete opvoedexpert Heleen de Hertog – oprichter van Howtotalk – een hele fijne app gelanceerd. Deze bied je in een handomdraai praktische en interactieve oplossingen voor dagelijkse opvoed uitdagingen. Lees snel verder!

De Trend Alert van juni

De funky petten van Hello Hossy

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand juni

Helemaal in de zomer als het zonnetje flink aan het schijnen is, dan is het handig om je kind een pet of een hoedje te laten dragen. En deze mag er natuurlijk best wel een beetje cool uitzien. Het Franse merk Hello Hossy heeft hele funky en hippe petjes voor de kids, die meteen een fashion statement maken. De designs zijn beschikbaar vanaf 9 maanden. Deze petjes zijn er in allerlei toffe kleuren en prints en shop je bij De Kleine Zebra.

‘Lees ook: De 7 waterschoenen merken voor deze zomer!

MrStarsky geboortekaartjes

De prachtige sterrenhemel geboorteposters van MrStarsky zijn al jaren super populair! En voor alle fans van dit leuke Amsterdamse merk is er heel goed nieuws, je kunt nu sinds kort namelijk ook kiezen voor MrStarsky geboortekaartjes. Het geboortekaartje is een mini versie van de sterrenhemels en kun je op allerlei mooie manieren laten ontwerpen. Dus mocht je op zoek zijn naar een mooi kaartje voor jezelf of voor een zwangere vriendin, neem dan zeker een kijkje op de site.

Het Wylde Pad – een geweldige nieuwe vakantielocatie voor het gezin

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand juni

Rachel van Sas – ook wel bekend als De Huismuts – is een creatieve duizendpoot. Deze dame heeft eindeloos veel te gekke ideeën, die zij ook daadwerkelijk allemaal uitvoert. Zo kon je de afgelopen weken haar nieuwe avontuur ‘Het Wylde Pad‘ volgen op televisie. Dit vakantiepark moest helemaal opgeknapt worden en is inmiddels omgetoverd tot een prachtig en bruisend plekje waar je je helemaal kunt onderdompelen in een relaxte en unieke vibe van rust, natuur en ruimte. Ook voor de kids is dit een super fijne spot om te vertoeven. Er zijn o.a verschillende mooie huisjes – gestyled door Rachel – waar je uit kunt kiezen, die allemaal een heerlijke veranda hebben met uitzicht op het water. Als je nog op zoek bent naar een leuke locatie voor het gezin, check dan de site voor alle info!

De Baks – multifunctioneel en slim kindermeubel

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand juni

Het multifunctionele en slimme kindermeubel ‘De Baks’ moeten we echt even met je delen. Wij zijn namelijk gek op meubels die het leven opgeruimder maken en die ook nog heel mooi staan in het interieur. De Baks is als basis een opbergbank waar één, twee of drie rolbakken onder passen. De rolbakken zijn voorzien van wieltjes en kun je makkelijk verplaatsen. Ook kun je op de bakken zitten, altijd fijn als je een extra zitplek nodig hebt. Voor kids tot ongeveer zes jaar is de opbergbank ook te gebruiken als kinderbureau. En voor de grotere kinderen is het een heel fijn opbergbankje om lekker op te chillen met vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk worden wij ook ontzettend blij van alle speelgoed die je in dit meubel netjes kunt opbergen. Opgeruimd staat netjes! Wil je meer weten, kijk dan op de site van Firma Fiep.

‘Lees ook: 20 x Praktische en toffe ideetjes om speelgoed op te bergen.

TOOT natuurlijke make-up voor kids

Natuurlijke en vegan kinder make-up

Als klein meisje stond ik regelmatig voor de spiegel, met de make-up van mijn moeder, mezelf op te maken. Ik vond dat helemaal fantastisch! Nu heb ik zelf twee dochters die ook heel blij worden van tutten met make-up. Is jouw kindje ook dol op make-up, dan mag je zeker het nieuwe kindermake-up merk TOOT niet missen. Deze natuurlijke make-up is speciaal gemaakt voor kinderen en is vegan, huidvriendelijk en dierproefvrij. De verpakkingen van de items zien er ook zo tof uit, vrolijke prints in de mooiste kleurtjes. Je kunt ook als je wil zelf een cadeauset samenstellen, heel leuk om als verjaardagscadeau te geven!

Kinderwinkel Kid Architects in Haarlem

Mocht je een keertje in de buurt van Haarlem zijn, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de kinderwinkel Kids Architects. Dit is namelijk een kinderkamer walhalla waar je volop geïnspireerd wordt. Vooral de kinderbedden van het merk Mathy by Bols zijn echte eye-catchers. Slapen in een caravan, in een prachtige boomhut met glijbaan of in een gezellige tent, hoe cool is dat?! Daarnaast shop je in deze kinderwinkel de mooiste accessoires van o.a. Ferm Living en Nobodinoz. Je kunt hier terecht voor alles wat je nodig hebt om een toffe en tijdloze kinderkamer te maken. Behang, kasten, vloerkleden, sierkussens, zitzakken, opbergers, speelmatrassen, houten speelgoed, je shopt het allemaal hier. Je kunt ook heel fijn online shoppen! En mocht je hulp nodig hebben bij het inrichten van een baby- of kinderkamer, dan denken Noa en José – de ladies achter deze shop – graag met je mee. Zij maken een ontwerp die helemaal matched met jouw wensen en die van het kind zelf. Wat ik persoonlijk heel leuk vind is dat ze het kind zelf centraal stellen als ‘de architect’ van het ontwerpen en stylen van de droomkamer. Kijk voor meer info op de site van Kids Architects!

Kindersmartwatches van Xplora

De smartwatches expert Xplora heeft sinds kort twee gloednieuwe smartwatches voor kinderen op de Nederlandse markt gelanceerd. De smartwatches – de Xplora X5 Play en de Xplora XGO2 – zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf vijf jaar en zijn uitgerust met dezelfde belangrijke functies als een smartphone. Eigenlijk kun je de horloges zien als de eerste eigen en veilige mobiele telefoon voor jonge kinderen. Daarnaast stimuleert het merk met deze nieuwe producten kinderen ook om meer te bewegen door middel van toffe games. Kinderen kunnen dus altijd in contact blijven met hun ouders en met andere goedgekeurde contacten. Ook zijn de horloges uitgerust met een always-on SOS-knop, zodat zij in geval van nood altijd iemand kunnen bereiken. Wat ook super handig is dat je veiligheidszones kunt aanmaken, die je een melding sturen als je kind een vooraf ingesteld gebied verlaat of binnenkomt. Deze horloges hebben eindeloos veel slimme en handige opties, je kunt ze hier shoppen.

‘Lees ook: 10 x De leukste kids SOS polsbandjes.

Sneak peek vloerkleden Tapis Petit

Toffe nieuwe vloerkleden van Tapis Petit

Vanaf het moment dat het Nederlandse merk Tapis Petit met een vloerkleden lijn kwam, zijn wij verliefd op dit label. Een vloerkleedje in de kinderkamer is volgens ons echt een MUST. Het maakt een kamertje extra gezellig en een kleedje is natuurlijk ook heel prettig om op te spelen en ideaal voor warme voetjes. De vloerkleden van Tapis Petit shop je in verschillende mooie prints, kleuren en vormen! En goed nieuws, vanaf eind augustus komt er een hele nieuwe collectie vloerkleden met nieuwe mooie dessins. Dit is pas een kleine sneak peek! Zodra je alle nieuwe ontwerpen kunt shoppen, dan laten wij het je natuurlijk weten, nu dus nog even geduld hebben. De huidige collectie is ook nog steeds heel leuk en die kun je hier nog gewoon kopen!

Nieuw – Howtotalk app

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand juni

Eén van onze favoriete boeken van de afgelopen jaren is zeker het opvoedboek ‘How2talk2kids‘ van Heleen de Hertog. Dit boek geeft je praktische en simpele handvaten over hoe je met uitdagende opvoed situaties om kunt gaan. Soms als je geen idee meer hebt hoe je het best kunt communiceren met je kind, dan is dit boek zo goed om te lezen. Het geeft je heel veel inzichten en helpt je om een sterke en positieve band met je kind te ontwikkelen. Het goede nieuws is dat er nu sinds kort ook een Howtotalk-app is gelanceerd. Deze app biedt ouders duidelijke en handige oplossingen voor momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Ook de Howtotalk-methode is verwerkt in de app als complete training, inclusief praktijkvoorbeelden, podcasts en video’s. De app geeft ouders dagelijkse tips, zodat je de vaardigheden op een natuurlijke manier eigen maakt. Ideaal met zo’n app, is dat je op ieder moment even kunt inchecken voor frisse nieuwe opvoedinspiratie.

Vakantie Veluwe | Dit zijn de allerleukste uitjes & dagjes weg op en rond de Veluwe
De mooiste babykamer accessoires voor de finishing touch

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter