Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand oktober

20 oktober 2020

De Trend Alert van de maand oktober staat weer voor je klaar! Wat een fijne producten en merken zijn wij de afgelopen weken weer tegengekomen. Als je aan de slag wil gaan met de kinderkamer, dan mag je tijdens je zoektocht het toffe merk PETIT PUK niet overslaan. Ook de kunstige en prachtige lampen van Vasili Lights moet je écht zien. De nieuwe LOL Surprise pop is onze Sinterklaascadeau tip voor alle LOL fans. En stiekem krijgen wij ook al een beetje de kerstkriebels, de geweldige kidsproof kersthangers van Sass & Belle staan bij ons al op het lijstje.

De Trend Alert van Oktober

De leukste kindermeubels van PETIT PUK

De leukste kindermeubels van Petit Puk

Heel misschien ken je het Nederlandse merk PETIT PUK van de vintage gepersonaliseerde hobbelpaardjes. Zo niet, dan ga je nu kennismaken met dit toffe label. Annemarie – het gezicht achter PETIT PUK – heeft namelijk nu ook een te gekke kindermeubel collectie toegevoegd aan het assortiment. Denk aan stijlvolle en handgemaakte bedden, kledingkasten en stoelen. De kinderbedden collectie is echt zo mooi, je kunt uit verschillende originele modellen kiezen. Een TIPI bed, een bedhuisje, een hoogslaper of een prachtig juniorbed, allemaal van hout en handgemaakt.

‘Lees ook: 20 x Toffe vloerkleedjes voor in de kinderkamer.

Velvet letters van Betty’s Home

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand oktober

De velvet letterkussens van Betty’s Home zijn superleuk voor in de kinderkamer. Deze heerlijke zachte kussens maken het extra gezellig en persoonlijk in de slaapkamer van je kind. Je kunt alle letters (A t/m Z en &) shoppen in verschillende mooie kleuren bij Mevrouw Aardbei. Ook heel leuk om een letter als cadeau te geven!

Nieuw: LOL Surprise Remix O.M.G poppen

Nieuwe LOL Surprise Remix OMG poppen

Voor alle LOL Surprise fans is er weer goed nieuws, onlangs zijn de nieuwe O.M.G Remix poppen gelanceerd. Bij deze nieuwe collectie draait het allemaal om muziek en wordt het gegarandeerd een top feestje. Er zijn maar liefst 4 poppen te verzamelen en iedere pop bevat 25 verrassingen om uit te pakken. En helemaal cool, elke pop heeft een vinyl plaat die ook echt muziek afspeelt. Leuk Sinterklaascadeau dachten wij zo. Je shopt de poppen hier!

Milestone Krasposters

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand oktober

Als je net bent bevallen wil je het liefst alles vastleggen van je kleine lieve baby, de Milestone krasposter helpt je daarbij. Op deze poster staan de 26 belangrijkste mijlpalen (eerste lachje, eerste hapje, etc) vermeld, zodra je baby één van de mijlpalen heeft behaald, kras je de gouden laag weg en noteer je de datum. Je kunt de poster zelf personaliseren, zo maak je uiteindelijk een heel mooi en origineel babydagboek. Je kunt kiezen uit verschillende mooie ontwerpen, die matchen met iedere babykamer.

Nieuwe accessoires van KidsDepot

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand oktober

KidsDepot is één van onze favoriete merken voor in de kinderkamer. Regelmatig komt het merk weer met de leukste nieuwe producten, zoals deze nieuwe bamboe lamp en wandrekjes. Deze tijdloze accessoires geven een kinderkamer meteen de finishing touch. Kijk voor de volledige nieuwe collectie bij KidsDeco.nl of Gras onder je Voeten.

Vrolijke kidsproof kersthangers van Sass & Belle

Kidsproof kersthangers van Sass & Belle

Sorry, maar wij voelen zo nu en dan al een beetje de kerst vibes! Overal om ons heen zien wij al de meest toffe kersthangers voorbij komen. Zo zijn wij helemaal weg van de vilten kersthangers van Sass & Belle, die zijn te grappig en lekker kidsproof! Je kunt ze hier kopen.

‘Lees ook: Traktatie ideeën – 20 toffe uitdeelcadeautjes.

Party time met deze mooie taarttoppers

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand oktober

Een taarttopper is een simpele manier om een taart extra feestelijk te maken. Hoe vrolijk zijn deze exemplaren?! Je kunt deze taarttoppers hier kopen.

Prachtige hanglampen geïnspireerd door de zee

Hanglampen van Vasili Lights

De prachtige hanglampen van Vasili Lights zijn geïnspireerd door de zee en zijn echte kunstwerken. De lampen zijn geweldige eye-catchers voor in de kinderkamer. De papieren lampen zijn pakketten die je zelf in elkaar kunt zetten. Je kunt kiezen uit de meest mooie ontwerpen, denk aan een schildpad, een octopus, een dolfijn of een kwal. Kijk voor de volledige collectie bij Mevrouw Aardbei.

CarlijnQ rugtassen in samenwerking met Little Legends

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand oktober

Dit is zo leuk, de samenwerking tussen Little Legends (één van onze favoriete shops) en CarlijnQ (één van onze favoriete kidsfashion merken). Samen hebben ze nu een super coole backpack collectie gemaakt. Little Legends maakt de laatste jaren al hele toffe rugzakken voor de kids. Nu kun je deze vertrouwde tas bestellen in drie populaire CarlijnQ prints: Spotted Animal, Candy & de Happy Days. Het polyester is gemaakt van gerecyclede (plastic) flessen en aan iedere rugzak zit een hele coole sleutelhanger.

Unieke kindersieraden van ByMelo

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van de maand oktober

Voor de kids die wel van een mooi en uniek sieraad houden, zijn deze kettingen van ByMelo toch een feestje om te dragen?! Je kunt kiezen uit ontzettend veel verschillende exemplaren.

‘Lees ook: De leukste sieraden merken voor de mama’s!
LEGO Super Mario | Een toffe combi tussen game & je favo bouwstenen
Checklist: Is mijn kind klaar voor een mobiele telefoon?

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter