Tussen kunst & kids

19 juli 2013

De allereerste strepen die je uk met potlood, wasco of pen op papier zet, zijn goud waard. Maar minstens zo prachtig zijn alle andere kunstwerken die daarna volgen. De verfhandjes, moederdagtekeningen, het eerste zelfportret, een tekening van jou… Maar wat doe je er allemaal mee? Ik geef ze af en aan een plekje op de muur. En de allermooiste werkjes plak ik in een plakboek voor later, als Finn groot is. Maar er komt altijd wel weer een nieuwe tekening die het verdient om vereeuwigd te worden. Goudsmid Mia van Beek maakt van die kunstwerken een sieraad.

tekening, knutsel, knutselwerk, kind, baby, tekenen, bewaren, opbergen, kunstwerken, vereeuwigen, sierraad, ketting, armband, bedel, bedelarmband, sleutelhanger, hanger, zilver, goud, titanium, Mia van beek, formia design, schakel, moeder, vader, cadeau, Naar aanleiding van het kunstwerk van jouw oogappel maakt ze in het zilver of goud een hanger voor aan een ketting of (bedel)armband of een sleutelhanger van duurzaam titanium. Maar ook een golfmarker, boekenlegger of hanger voor in de kerstboom horen tot de mogelijkheden. En niet alleen tekeningen, ook knutselwerkjes of handgeschreven teksten kunnen in een sieraad vereeuwigd worden. Een super leuk en origineel cadeau om je lief mee te verrassen, om opa en oma te bedanken voor het oppassen of om aan jezelf cadeau te doen.

tekening, knutsel, knutselwerk, kind, baby, tekenen, bewaren, opbergen, kunstwerken, vereeuwigen, sierraad, ketting, armband, bedel, bedelarmband, sleutelhanger, hanger, zilver, goud, titanium, Mia van beek, formia design, schakel, moeder, vader, cadeau, Heb je al een mooie tekening van je kindje op het oog? Mail deze dan naar Mia van Formia Design. Dan stuurt zij jou een prijsopgave.

 

 

Hoera een ……..!
Sweet memories

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Familie Moonen 19 juli 2013 at 7:56 am

    WAUW!!!

  • Reply bella 19 juli 2013 at 8:28 am

    Prachtig!! Daar maak je iedere moeder blij mee dat weet ik zeker !

  • Laat een reactie achter