UV swimwear Beach & Bandits i.s.m Eef Lillemor

6 juni 2017
Jongen en meisje in UV kleding van Beach & Bandits

De zonnige dagen volgen elkaar nu steeds vaker op! Zodra de zonnestralen zich laten zien verplaatsen wij ons naar het strand. Op deze mooie dagen moeten we vooral niet vergeten om onze kids – en onszelf – goed te beschermen tegen de schadelijke UV stralen. En met de geweldige UV swimwear van het Nederlandse merk Beach & Bandits kost dit geen enkele moeite. Onze eigen kinderen flaneren op het strand regelmatig in de coole swimsuits en t-shirts van dit merk.

Beach & Bandits weet ons altijd weer te verrassen ook weer met de nieuwe Limited Edition. Afgelopen vrijdag is deze gelanceerd in samenwerking met Eef Lillemor. Dit kan maar één ding betekenen, deze editie mag je niet missen.

Eef Lillemor Panda Pop en Blue Whale print

Wie kent de eenvoudige ontwerpen in frisse pastelkleurtjes van Eef Lillemor niet?! De lieve en vrolijke illustraties die zij maakt zie je terugkomen op kaarten, posters, behang, inpakpapier, rugzakjes, uitnodigingen, nachtlampjes en kinderservies.

‘Lees ook: 12 x Coole UV zwemkleding voor de jongens en de meisjes.’

Jongen en meisje in UV swimwear van Beach & Bandits

En nu dus ook als print op de UV swimwear van Beach & Bandits. De Limited Edition bestaat uit een UPF50+ roze swimsuit met een print van Panda Pop voor de meiden en een blauwe UPF50+ UV t-shirt met de Blue Whale print voor de coole surfdudes. Zo is je kleine zonaanbidder de hele zomer helemaal in stijl beschermd. De zwemkleding is nu verkrijgbaar bij Beach & Bandits.

Meisje in UV swimwear van Beach & Bandits Jongen in UV swimwear van Beach & Bandits

20 x Zonnige zomerhoedjes en petjes!
Neck candy: De 15 stoerste kinderkettinkjes voor jongens

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter