Sunproof in stijl

8 mei 2015

Eén blik was genoeg, het nieuw merk Beach & Bandits past volledig in mijn ‘smaak’ straatje. Super toffe UV kleding in stijl voor zowel de jongens als voor de meisjes. En laat ik dat nu net toevallig op mijn zomerwishlist hebben staan voor Reva en Lucy. Hoe dol ik ook ben op die heerlijke warme zonnestralen, ik word er tegelijkertijd ook lichtelijk hysterisch van. Als je op het strand van Zandvoort een mama de hele tijd met een zonnebrandfles in de weer ziet gaan dan ben ik dat waarschijnlijk.

Het gaat mij toch echt niet gebeuren dat mijn kids veranderen in rode kreeftjes. Dus één ding is zeker, voor deze zomer wordt er sowieso UV zwemkleding geshopt voor de meiden. Zo kunnen zij veilig spelen op het strand en moeders kan langer dan 15 minuten gestrekt op een zonnebedje relaxen. De ontwerpen van Beach & Bandits zijn voorzien van mooie handgetekende illustraties en zijn op en top sunproof (UPF50 +). Natuurlijk is er ook veel aandacht besteed aan de draagbaarheid van de zwemkleding. In deze hippe zwemoutfits, die binnen no-time droog zijn, kunnen de zonaanbidders vrij bewegen en wordt het nog een hele klus om ze überhaupt naar huis te krijgen. Sta je ook te trappelen, de kleding is verkrijgbaar via de shop op de site.

zwemkleding-zomer-kind-veilig-uvkleding-bescherming-zon-hip-ladylemonade_nl2 zwemkleding-zomer-kind-veilig-uvkleding-bescherming-zon-hip-ladylemonade_nl5 zwemkleding-zomer-kind-veilig-uvkleding-bescherming-zon-hip-ladylemonade_nl1

Op een kleedje
De mooiste lentejurkjes

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Manuela Pooch 20 februari 2017 at 2:30 pm

    Entenschnabeldino

  • Laat een reactie achter