Kidsproof vakantieplekjes

12 december 2014

Hartje winter en we mogen onze hersenen alweer kraken voor de komende zomervakantie. De ultieme vakantieplek spotten waar het hele gezin gelukkig van wordt is nog best een uitdaging. En met de kleintjes erbij hebben we een behoorlijke wishlist als het om vakantie gaat. Als ik een duik neem op het internet en een paar zoektermen in tik bij mijn grote vriend ‘Google’ dan word ik gelijk passief. Als een soort van wervelstorm komt het aanbod van vakanties met kinderen op me af. Genoeg mensen vinden het waarschijnlijk heerlijk om uren rond te neuzen. Het enige wat ik wil weten is welke plekken ‘echt’ kidsproof zijn en waar Jeroen en ik ook blij van worden.

Nathalie en Nathaly de vrouwen achter de site Mrs. Nomad & Kids weten als geen ander waar je moet zijn voor leuke, originele en kindvriendelijke adresjes. Zij doen niets liever dan speuren naar de beste plekjes die je niet mag missen. In Nederland, ver weg (Thailand, Brazilië) en alles wat daar tussen ligt, je kunt het zo gek niet bedenken. Van basic kamperen, een pipowagen, drijvende huisjes, eco-boerderijen tot een chique lodge er is voor iedereen wat wils. En het allerleukste aan deze site is dat de verhalen over deze locaties ‘echt’ zijn. Of de dames zijn er zelf geweest of hun vrienden met kinderen. De reviews zijn persoonlijk en geven je een realistisch kijkje in de keuken van een vakantieadres. Zeker weten 100% goedgekeurd voor kids en ook een feest voor de papa’s en mama’s.

Heb je het te druk of gewoon geen zin om op jacht te gaan naar je droomvakantie? De ontstress service is dan perfect voor jou, Mrs Nomad gaat dan persoonlijk voor jou op zoek. Hiervoor wordt er een vast zoekbedrag van 25 euro gerekend.

DIY: Kerst rendier
DIY: Kinder kerstbal

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter