Top 5 kleine liefdes gebaartjes

14 februari 2014

Vandaag is het de dag van de liefde! Doe je er aan mee of loop je er met een grote boog omheen? De winkels bij mij in de straat kleuren rood van de hartjes, bloemen en alles wat enigszins met Valentijnsdag te maken heeft. Een groot commercieel circus? Vind ik een beetje van wel. Bij mij en Jeroen is het 364 dagen per jaar de dag van de liefde behalve vandaag. Dus we verrassen elkaar niet met een groot cadeau of een romantisch etentje. Door het hele jaar heen doen wij aan kleine lieve spontane momentjes.

Mijn top 5 kleine liefdes gebaartjes:

 1. Als de maandelijke hormoon donderbui boven mijn hoofd hangt mijn lief voor een kopje thee, een groot stuk Tony’s Chocolate puur zorgt en mijn favoriete serie op TV aanzet.
 2. Een willekeurige zondagochtend een surprise ontbijtje met een gezonde smoothie op bed ‘made by papa’ en samen genieten van onze twee kleine ladies.
 3. Als moeders een hysterische dag heeft gehad met een ‘ik ben bijna 2 en ik zeg de hele tijd nee’ peuter mijn schat als kers op de taart sushi voor me besteld.
 4. Na een gezellig etentje bij ons thuis waarbij de keuken één grote ravage is. Mijn lief als een wervelstorm de hele keuken overneemt en de boel in een mum van tijd opruimt en schoonmaakt alsof er nooit iets is gebeurd.
 5. Een über lief briefje van je vriend of man tussen je gesmeerde broodjes. Lunchtime op je werk is nog nooit zo leuk geweest. Zelf doen? Deze vrolijke  sticky notes zorgen voor een groot succes. Check ook even dit filmpje, op en top romantiek en zo simpel.

Rice – choose to chill from RICE people care – we care on Vimeo.

Met welk klein gebaar scoort jouw lief punten?

 

 

 

Video credits: Rice Denmark

Schrijf je rot
Familie foto

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

 • Reply Claudia 14 februari 2014 at 3:49 pm

  Als mijn lief tegen mij zegt dat hij van me houdt en me een knuffel geeft, dat vind ik een lief gebaar en daarmee scoort hij punten! Wij doen ook niets aan Valentijnsdag. Wel een leuk artikel om te lezen en wat heb jij een mazzel met jouw man. Dat zijn een hoop kleine, lieve en spontane momentjes die je opnoemt!

 • Reply Melanie 14 februari 2014 at 5:59 pm

  Als ik zie hoe liefdevol hij met onze zoon speelt en hij me erbij trekt in een eindeloze knuffel. Dan besef ik me hoe rijk wij zijn!

 • Reply Irma 14 februari 2014 at 6:26 pm

  Heel hard roepen dat je nix aan valentijn doet en dan toch met me lievelingsbloemen thuiskomen

 • Laat een reactie achter