Love letters

8 juni 2015

Ik ben een echte Pinterest lover! Lekker inspiratie op doen voor het interieur of me gewoon heerlijk vergapen aan prachtige food foto’s. En zo kwam ik ook deze te gekke lichtletters oftewel Marquee Love Letters tegen van Heidi Swapp. Zo heb je een onwijs uniek item in welke ruimte dan ook in huis. Vooral voor de kinderkamer vind ik ze een cadeautje. Maak de naam van je kindje in lichtletters of kies voor een bijzonder, lief of grappig woord.

Extra gaaf is dat je de letters zelf kan stylen en kan laten matchen met je eigen interieur. Bij de letter krijg je een sjabloon geleverd waarmee je zelf creatief aan de slag kunt gaan. Of je ze nu wilt verven of beplakken met behang of hou je het liever lekker neutraal, it’s up to you. Cool toch?! Er is ook washi tape speciaal gemaakt om de letters te versieren. Sinds kort kun je al dit leuks shoppen bij Je Suis Petit.

verlichting-letters-letter-naam-kind-baby-woord-zin-geboorte-cadeau-kraamcadeau-kinderkamer-inspiratie-ladylemonade_nl2 verlichting-letters-letter-naam-kind-baby-woord-zin-geboorte-cadeau-kraamcadeau-kinderkamer-inspiratie-ladylemonade_nl4 verlichting-letters-letter-naam-kind-baby-woord-zin-geboorte-cadeau-kraamcadeau-kinderkamer-inspiratie-ladylemonade_nl3

Het jongensparadijs
In love with.......

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter