Vive les frites

12 juli 2013

Terwijl groente bij kinderen met pijn en moeite op gaat, is friet een hapje wat met veel enthousiasme zo in de buikjes verdwijnt. ‘Daar moet ik wat mee doen’, moet Marc van der Hulst gedacht hebben. En zo bedacht hij groentefriet! Friet gemaakt van gepureerde wortel, maïs, witte bonen en een uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen. Deze gezonde variant ziet eruit als gewone friet: Lekker bruin en krokant van buiten en egaal en glad van binnen. Alleen is het vezelrijker en calorie-armer dan de aardappelpatat. En als je de frietjes eet, krijg je wél voldoende groente binnen!

patat, friet, kinderen, baby, kind, peuter, eten, groenten, groente, groentes, opeten, gezond, frietjes, Plus Supermarkt, voeding, review, voedingscentrum, bord, leeg, eetprobleem, eet, probleem, groentefriet Nu vind ik frietjes op zijn tijd echt niet slecht maar als het met groentefriet ook kan dan wil ik dit dolgraag uitproberen. Na de groentefrietjes in de oven te hebben gedaan zat het testpanel klaar. Reva werd helemaal blij van de frietjes en peuzelde ze achter elkaar op. Liefje Jeroen vond ze iets minder knapperig dan normale frietjes. En ik vond ze vooral verrassend lekker. Ik was eerst een beetje sceptisch, want het lijkt mij best lastig om echte frietjes na te bootsen. De smaak is iets zoeter dan bij normale aardappelfrietjes maar ze waren lekker krokant. Kortom: testpanel is tevreden.

patat, friet, kinderen, baby, kind, peuter, eten, groenten, groente, groentes, opeten, gezond, frietjes, Plus Supermarkt, voeding, review, voedingscentrum, bord, leeg, eetprobleem, eet, probleem, groentefriet, moeilijke, eterBen jij ook benieuwd naar de groentefrietjes? Je vindt ze in het vriesvak bij alle PLUS Supermarkten voor  2,99 per zak à 600 gram.

 

 

 

Aan tafel
Koele tas

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter