Lodger Mini-Bunker: Zo blijven winter baby’s warm

4 februari 2016

Grappig hoe ik vroeger zelf altijd door weer en wind ging, maar met baby ineens twijfelde. ‘Is het niet te koud?’ Inmiddels weet ik dat het niet uitmaakt of het vriest dat het kraakt. Je moet gewoon denken als een Scandinaviër: ‘Er is niet zoiets als slecht weer, alleen slechte kleding.’ Dus zolang jij je kindje voldoende beschermt, is er niets aan de hand. En die bescherming is er voor baby’s in de vorm van een heleboel warms en moois. Zoals de Lodger Mini-Bunker, een fijne voetenzak met teddy voering die je baby omarmt als een zacht vachtje en op een comfortabele manier warm houdt. En wij mogen er hiervan maar liefst twee weggeven. Komt dat even goed uit nu het weer kouder wordt!

Groot gebruiksgemak

lodger, mini, bunker, review, recensie, winnen, baby, voetenzak, maxi, cosi, autostoel, kinderwagen, buggy, fiets, winter, koud, buiten, bescherming, beschermen, jas, aankleden, dik, hoe, kinderen, geboren, maanden, dagen, oud, wanneer, naar buiten, klein

Nooit meer gepriegel met een dikke jas die je om zo’n klein lijfje moet zien te friemelen. Je legt de Mini-Bunker gewoon in je buggy, kinderwagen of een autostoeltje, zoals de Maxi Cosi. Kindje erin en dan vouw je de zak dicht met behulp van klittenband of je ritst hem dicht als je kindje al wat groter is. Door de openingen aan de achterkant van de voetenzak past het slot van een maxi cosi of wagen met 3- of 5- puntsgordel er gemakkelijk doorheen. Bij het hoofdeinde zit een koord dat je kunt aantrekken om een capuchon te maken. Baby’s verliezen de meeste warmte via hun hoofdje en die is op deze manier ook beschermd tegen tocht en kou. Als je kleine wat groter is kun je van de capuchon ook een puntmuts maken.

Geschikt voor alle jaargetijden

Wat ik ook erg prettig aan de voetenzak vind, is dat de bovenkant er helemaal vanaf te halen is. Als je kindje onderweg in slaap valt, hoef je bij het thuiskomen dus niet op je aller voorzichtigst een jas open te maken met het risico dat je je kleine uit zijn droomwereld haalt. Je ritst gewoon de zak open. En op deze manier is de Mini-Bunker ook te gebruiken als het warmer wordt. De onderkant is namelijk een heerlijk zacht zitje in elk jaargetijde. En zo houd je je maxi cosi of kinderwagen weer langer mooi.

Winnen?

Wil jij een Mini-Bunker van Lodger ter waarde van €59,90 winnen voor je baby? Of ken je iemand met een kleintje of een spruit op komst? Doe dan mee met onze winactie door ons bericht op Facebook te liken of de (aanstaande) moeder te taggen. En laat ons in een reactie weten naar welke kleur je voorkeur uitgaat. De voetenzak is er in de kleuren blush, vase, off white, coal of steel grey. Volgende week maken we de winnaars van de twee voetenzakken bekend!

lodger, mini, bunker, review, recensie, winnen, baby, voetenzak, maxi, cosi, autostoel, kinderwagen, buggy, fiets, winter, koud, buiten, bescherming, beschermen, jas, aankleden, dik, hoe, kinderen, geboren, maanden, dagen, oud, wanneer, naar buiten, klein, 12 maanden, 1 jaar, winnen, winactie, roze, blauw, grijs, bruin, beige, wit, teddy, gevoerd, wandelwagen, reiswieg, rits, klittenband, muts, capuchon, zomer, lente, herfst, slapen, open, maken

DIY: Joggingbroek pimpen
Zomercollectie Retour 2016

Dit vind je misschien ook leuk

6 Reacties

 • Reply Adelaide Balk 4 februari 2016 at 1:58 pm

  Wow de Blush lijkt me heel leuk voor mn vriendin.

 • Reply Janneke 4 februari 2016 at 11:05 pm

  Jaaaaaaaaaa!!!! Blauw, grijs, prachtig!!!! Zeker een leuke winactie!

 • Reply irene 4 februari 2016 at 11:47 pm

  Steel grey vind ik een prachtige kleur! En de Lodger lijkt me echt super handig.

 • Reply Sharon Tenda 5 februari 2016 at 2:02 pm

  Yes please, steel grey is wel heel erg mooi!

 • Reply Feikje 14 februari 2016 at 3:01 pm

  Steel grey ! Past goed bij onze grijze kinderwagen. Al jaren fan van lodger !

 • Reply Steffi 28 april 2016 at 5:31 am

  Hmmm….I twist it apart, eat the side that has the cream filling, then eat the plain cookie side. I want my filling and my cookie, too! But I NEVER eat them wh.e.o…l..

 • Laat een reactie achter