Voor de hap

3 juni 2013

Voordat ik een kindje kreeg waren mijn keukenkastjes altijd al rijkelijk gevuld met allerlei bakjes. Bakjes in verschillende kleurtjes, vormen, materialen en maten. Ik zie altijd wel weer een reden om mijn assortiment uit te breiden. Voor mijn yoghurt met fruit, zoutjes, hapjes, koekjes, snoepjes of chocolaatjes en ga zo maar door. Dit tot groot ongenoegen van Jeroen die knettergek wordt van mijn uit de hand gelopen verzameling die inmiddels uit kastjes barst. Ik heb hem dus plechtig beloofd dat IK er nu echt genoeg heb. Maar ja, Reva heeft natuurlijk ook van die handige snackbakjes nodig! Om haar broodje, fruit, koekjes en andere tussendoortjes in mee te nemen. Tegenwoordig gaat deze moeder dus los op het bakjes assortiment van haar dochter. Laats heb ik nog deze bakjes gescoord, met retro dierenprenten erop. Heel erg praktisch en ze zien er natuurlijk ook super schattig uit.

snackbakjes, broodtrommel, lunchtrommel, lunchbox, baby, kind, retro, hert, dieren, snack, bakjes, brood, koek, liga, fruit, onderweg, eten

Bon Appetit!
'Zelluf doen'

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter