Friends forever

11 juni 2014

Flesje wijn op tafel en de analyse kan beginnen. Je kent ze vast wel die avonden met vriendinnen. In geuren en kleuren wordt ieder onderwerp tot in den treuren bestudeerd en uitgekauwd. Als wijze ‘Ophra Winfrey’s’ geven we elkaar de beste adviezen. En als we eenmaal aan de kids zijn dan zoeken we elkaar nog vaker op. Tenslotte zitten we allemaal in hetzelfde schuitje met soortgelijke issues. Exploderende hormonen die met ons aan de haal gaan. Draakjes die te pas en te onpas driftbuien krijgen waar je het bloedheet van krijgt. Of elke avond fanatieke staande ovaties houden omdat je kleine welgeteld drie hele doperwten en een halve aardappel naar binnen heeft gewerkt. Niemand begrijpt je beter dan je vriendinnen.

vriendin-cadeau-feest-mama-liefde-ladylemonade.nl4 Daarom moet je ze koesteren, waarderen en af en toe eens blij maken met een klein cadeautje. Voor een klein gebaar naar je vriendin
toe zijn de bijzondere handgevlochten vriendschaparmbandjes van Return to Sender ontzettend lief om te geven. Ze worden gemaakt in Taipur, New Delhi en worden in India ‘rakhi’ genoemd. Vroeger werden deze rakhi’s door meisjes aan hun broers gegeven als dank voor de bescherming die ze van hen krijgen. Dit gebeurt op een speciale dag in het jaar: rakhi-day. De traditie is er nog steeds, maar in een bredere vorm. De armbandjes worden niet meer alleen aan broers gegeven, maar ook aan vrienden als dank voor hun vriendschap. Dankzij de productie van de sieraden zijn de makers van de armbandjes in staat om een eigen inkomen te genereren en te bouwen aan een toekomst voor zichzelf een hun familie.

De rakhi’s setjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en bestaan uit vier mooie kleurrijke armbandjes in een cadeauverpakking. Wil jij een vriendschapsarmbandje aan een bijzondere vriendin geven die het dubbel en dwars verdient? Wij mogen een setje weggeven. Laat ons weten waarom jouw vriendin deze lieve verrassing verdient.
vriendin-cadeau-feest-mama-liefde-ladylemonade.nl

Mama? Nu even niet!
Citytrip Kopenhagen

Dit vind je misschien ook leuk

6 Reacties

 • Reply Paulien 11 juni 2014 at 7:20 am

  Ik zou dolgraag deze armbandjes willen geven aan mijn vriendin Sandy. Een half jaar geleden ben ik bevallen van een prachtige dochter maar het was een zware bevalling. Sandy heeft mij onwijs goed geholpen in deze pittige periode. Ik had het niet zonder haar gekund.

 • Reply Yvonne 11 juni 2014 at 7:45 am

  Het klinkt misschien cliché, maar mijn moeder is mijn beste vriendin. Afgelopen september is mijn vader met spoed geopereerd tijdens onze vakantie op Malta. Mijn moeder is al die tijd zo ontzettend sterk geweest. Het heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht. Gelukkig heeft mijn vader het overleefd. Mede dankzij de verzorging van mijn moeder is hij er zo snel weer bovenop gekomen. Daarom verdient mijn moeder, mijn beste vriendin, zo’n super mooi armbandje.

 • Reply Ameline 11 juni 2014 at 9:46 am

  Ik zou het armbandje graag willen winnen voor mijn vriendin die niet alleen een fantastische vriendin is, maar ook een fantastische partner van ons eigen bedrijfje. Ze zeggen wel eens dat vriendschap en samenwerken niet samen gaat. Maar wij zijn een dreamteam! We vullen elkaar aan op werkgebied en kunnen ook alles aan elkaar kwijt over onze kids. Gisteravond laat nog stond ze voor me klaar toen mijn zoontje maar niet ophield met huilen. ‘Zal ik naar je toekomen?’, vroeg ze. Het was niet nodig, maar het is wel heerlijk om te weten dat er zo’n vriendin voor je is en aan je denkt!

 • Reply marloes 11 juni 2014 at 2:24 pm

  Mijn beste vriendin is mijn tante. In leeftijd schelen we niet zo veel. Dat heeft als voordeel dat ze nog niet zo lang geleden in de fase zit waar ik nu in zit. Ook grappig, paste ik vroeger op haar dochter, nu past haar dochter op mijn tweeling. Stephanie oordeelt nooit en is er altijd om me te helpen. Ik kan altijd bij haar terecht en te midden van alle tweelingchaos is ze soms mijn rots in de branding. Ondanks dat ze zelf ook heel veel te doen heeft met twee pubers en een eigen zaak staat ze altijd voor me klaar.

 • Reply Tessa 12 juni 2014 at 7:46 pm

  Voor Roos! Omdat ze al 28 jaar mijn beste vriendin, mijn maatje en mijn steun en toeverlaat is. We hebben samen gespeeld, gefeest, elkaar getroost tijdens wat minder leuke momenten en zijn nu beiden een trotse moeder van een dochter en dat maakt ons nog closer dan ooit. Heerlijk om te weten dat zij er altijd is!

 • Reply Cynthia 14 juni 2014 at 9:14 pm

  Ameline, gefeliciteerd jij mag je bijzondere vriendin verrassen! Jij wint dit mooie setje vriendschapsarmbandjes van Return to Sender.

 • Laat een reactie achter