De MOEder look: Wat te doen tegen de wallen?

20 april 2017
wallen; wat te doen tegen wallen; wallen wegwerken; wallen weg; donkere kringen; ogen; rimpels; rimpeltjes; lijntes; crème; creme; oogcreme; oogcrème; olaz; olaz eyes ultimate oogcrème; ultimate oogcreme; olaz ultimate; smeren; moe; huid; verzorging; beauty; voor; na; resultaat; ervaring; review

Even geleden deelde ik met jullie dat ik een beetje oververmoeid ben. Sindsdien ben ik – gesterkt door al jullie lieve reacties – hard aan mezelf aan het werken. Ik plan vaste momentjes voor mezelf waarop ik een tijdschrift lees, sport of lekker in bad ga, zeg vaker ‘Nee’ en ga op tijd naar mijn bed. En dat is ook wel nodig, want de tijd dat ik mezelf verwaarloosde heeft zijn sporen achter gelaten op mijn gezicht. Donkere kringen, flinke wallen en er lijken ook rimpels bij te zijn gekomen rondom mijn ogen. De MOEder look! En juist terwijl ik met project ‘de oude Annemieke terug’ bezig ben, stuurde Olaz mij hun nieuwste Olaz Eyes Ultimate oogcrème. Hun nieuwste crème de la crème tegen… Wallen, donkere kringen en rimpels! Toeval? Of misschien lezen ze mijn blogs wel mee. In dat geval: Bedankt daar! Want ik vind het de ideale wallen wegpoetser en ben er super blij mee.

Olaz Eyes Ultimate oogcrème tegen wallen, kringen en rimpels

Als je je al uitgeblust voelt, dan helpt het niet als je er ook nog eens zo uitziet. Maar de nieuwe oogcrème van Olaz belooft mij snel mijn frisse koppie terug. De crème is een alles-in-één oplossing en pakt alle euvels in het gebied rond de ogen aan. Donkere kringen worden weggewerkt door Olaz’ kleurcorrectie technologie, verdikkingen onder de ogen verminderen tijdens het inmasseren en tegelijkertijd wordt het huidoppervlak vernieuwd, zodat de lijntjes rond de ogen worden glad gestreken.

De ingrediënten: Niacinamide (vitamine B3), Glycerine en Pepta-Peptides.
wallen; wat te doen tegen wallen; wallen wegwerken; wallen weg; donkere kringen; ogen; rimpels; rimpeltjes; lijntes; crème; creme; oogcreme; oogcrème; olaz; olaz eyes ultimate oogcrème; ultimate oogcreme; olaz ultimate; smeren; moe; huid; verzorging; beauty; voor; na; resultaat; ervaring; review

Mijn ervaring

Ik heb altijd al wat donkere kringen gehad rondom mijn ogen. Op de foto (links) kun je die vooral goed zien aan de binnenkant, bij mijn neus. En ook krijgen mijn lachrimpels gezelschap van ouderdomslijntjes die je kunt zien onder mijn oog. Ik draag daarom graag een concealer, maar die maakt mijn huid vaak wat droog. De oogcrème van Olaz voelt daarentegen al meteen een stuk zachter aan. Hij is fijn smeerbaar en trekt snel mijn huid in.
wallen; wat te doen tegen wallen; wallen wegwerken; wallen weg; donkere kringen; ogen; rimpels; rimpeltjes; lijntes; crème; creme; oogcreme; oogcrème; olaz; olaz eyes ultimate oogcrème; ultimate oogcreme; olaz ultimate; smeren; moe; huid; verzorging; beauty; voor; na; resultaat; ervaring; review

De crème heeft direct een verkwikkend effect op mijn ogen en dat voelt erg fijn aan. Na het uitkloppen zien mijn ogen eruit zoals op de foto rechts. Een stuk wakkerder, stralender en ook de fijne lijntjes onder mijn ogen zijn nauwelijks nog te zien. Normaal gesproken kies ik liever een oogcrème die één probleem tegelijk aanpakt, maar het resultaat van Olaz Eyes verrast me enorm. Als je op zoek bent naar een goede 3-in-1 oogcrème dan is dit dus een hele goede keuze. De Olaz Eyes Ultimate oogcrème is vanaf nu te koop en kost €24,99.

Winnen?

wallen; wat te doen tegen wallen; wallen wegwerken; wallen weg; donkere kringen; ogen; rimpels; rimpeltjes; lijntes; crème; creme; oogcreme; oogcrème; olaz; olaz eyes ultimate oogcrème; ultimate oogcreme; olaz ultimate; smeren; moe; huid; verzorging; beauty; voor; na; resultaat; ervaring; review Kamp jij ook met slapeloze nachten en heb je donkere kringen en wallen tot aan je kin? Wij mogen van Olaz een potje nieuwe Olaz Eyes Ultimate oogcrème weggeven! Wil je kans maken, doe dan het volgende:

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram.
 • Deel ons Facebook bericht over deze winactie of repost ons bericht op Instagram.
 • Laat ons in een reactie weten waarom jij (of iemand anders mag natuurlijk ook!) deze oogcrème absoluut nodig hebt.

Volgende week maken we de winnaar bekend!

 

Heleen helpt – Echtscheiding: Hoe ga ik om met de emoties van mijn kind?
Sorry! Ik ben een beetje vergeetachtig

Dit vind je misschien ook leuk

14 Reacties

 • Reply Mirjam 20 april 2017 at 7:59 am

  Doe graag mee. Met een kleine uk en weinig slaap heb ik deze absoluut heel hard nodig!!

 • Reply Sonja de Jager 20 april 2017 at 8:24 am

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag deze oogcrème willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Reply melissa 20 april 2017 at 11:00 am

  Ik kan deze goed gebruiken. ik slaap zoieso de laatste 2 maanden slechter na het overlijden van 2 dierbare personen. daarnaast slapen de kinderen slechter omdat we wat uit ons ritme zijn, dus veel slapeloze nachten en dus helaas ook donkere kringen. ik zou er graag weer fris uitzien. ik volg via fb en ig. liefs melissa

 • Reply Vanessa Raffaela Sibma 20 april 2017 at 12:17 pm

  Als hoogzwangere en moeder van een dreumes kan ik dit product echt goed gebruiken! De kringen zullen er na de bevalling niet minder op worden 😉

 • Reply Chantal den Haan 20 april 2017 at 12:58 pm

  Ik mag zeker niet klagen, maar lijkt me wel wat vooral het 3 in 1 concept! Ook gun ik het mijn vriendinnetje Esther Waterdamp die druk bezig is met de voorbereidingen van haar bruiloft, die kan vast ook een oppepper gebruiken! ??

 • Reply Chantal den Haan 20 april 2017 at 12:59 pm

  Ik mag zeker niet klagen, maar lijkt me wel wat vooral het 3 in 1 concept! Ook gun ik het mijn vriendinnetje Esther Warmerdam die druk bezig is met de voorbereidingen van haar bruiloft, die kan vast ook een oppepper gebruiken! ??

 • Reply Linda Post 20 april 2017 at 1:12 pm

  Wauw wondermiddel haha ik dacht dat ik met die wallen moest leven!
  Naja dat moet natuurlijk nog steeds, maar ik wist niet dat je ze zo goed kon wegwerken. Op sommige dagen zie ik er echt uit als een zombie! Door mijn heerlijk actieve dochter, met de nadruk op actief en WAKKER haha.

 • Reply Anna 20 april 2017 at 7:44 pm

  Whaaaaa ik doe mee!! Slapeloze nachten!!
  Facebook: An Na

 • Reply Saskia van der Heijden 20 april 2017 at 7:52 pm

  Ohhhh zo herkenbaar!!
  Wat heerlijk lijkt me dit; verwennerij voor mezelf en ook nog eens een frisse look! Ik ga er voor deze lente!!

 • Reply Evi Huys 20 april 2017 at 9:35 pm

  Met 2 kleine kinderen is die vraag niet moeilijk te beantwoorden. Hoe je het ook draait of keert, ze houden me uit mijn slaap en geven me wallen. Is het niet omdat ze slecht slapen, is het wel omdat ik over het moederschap aan het piekeren ben, of omdat ik achterloop op de planning en de stress niet mijn lijf krijg…of omdat ze zo heerlijk slapen en ik wil genieten van dat zicht. Veel donkere kringen te verbergen hier, hopelijk hebben ze dit ook in een grote pot 😉

 • Reply Goele H 20 april 2017 at 11:52 pm

  Ik denk dat ik hem ga delen met mijn man, hahaha. Ik wil ook wel eens over straat lopen zonder dat mensen denken dat ik al een week wakker ben. Hopelijk kan deze crème dat reduceren tot alsof het lijkt dat ik nog maar 24u wakker ben 😉

 • Reply Monica 21 april 2017 at 3:58 pm

  Graag! Ben nogal een bezig bijtje en na de griep blijf ik de donkere kringen houden…. zou fijn zijn als ik bij de Eerste Communieviering van mijn dochter iets stralender op de foto zou kunnen staan met haar…. ?

 • Reply Grete Karina 22 april 2017 at 8:01 pm

  Ik ben verpleegkundige en heb onregelmatige diensten, daarnaast ben ik moeder van 2 pubers die ik op de meest onmogelijke tijden van feesten moet ophalen……
  Met zo’n leven krijg je vanzelf wallen en die heb ik dan ook!
  Ik heb die oogcrème dus absoluut nodig.
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  Nu maar duimen….. ?
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 • Reply Linda Smeets 25 april 2017 at 7:36 pm

  Ohhhh een goed product dus! Ik doe graag mee daar ik vaak slapeloze nachten heb door onze zeer onrustig slapende en knarstandende kleuter heb.
  Volgen doe ik via Facebook waar ik dit artikel tevens gedeeld heb.

 • Laat een reactie achter