Shout out: We need you!

13 februari 2018
We need you! Blijf ons volgen op Facebook, ook nu het algoritme is veranderd.

Normaal gesproken is ons hele achter de schermen gebeuren niet iets waar we jullie mee willen lastig vallen. Jullie komen hier voor inspiratie, herkenning en leuke tips. En dat is ook wat wij het allerleukste vinden aan wat we doen. Beurzen bezoeken op zoek naar de laatste kids trends, het internet afspeuren naar leuke uittips, virtuele kinderkamers stylen ter inspiratie, een persoonlijk verhaal delen… En dat er daarbij ook zaken komen kijken die minder leuk zijn, nemen we graag voor lief. Alleen nu is er iets aan de hand waar we verdrietig van worden. En daarom maken we voor één keer een uitzondering.

Facebook verandert

Je hebt het misschien al gehoord of ergens gelezen, maar het algoritme van Facebook is veranderd. Het betekent dat jij weer meer gaat zien van wat je vrienden posten. Heel fijn dus! Maar het betekent ook dat de berichten van pagina’s zoals die van ons nog minder zichtbaar worden. Wij hebben de afgelopen vijf jaar 11.271 ‘vind-ik-leuks’ verzameld. Maar ook al hebben jullie daarmee aangegeven graag te willen zien wat wij delen, Facebook laat onze posts slechts aan een klein deel van jullie zien. En nu het algoritme veranderd is, is dat nog minder. Daarmee wil Facebook ons motiveren om onze posts betaald te promoten. Maar helaas zijn wij geen RTL, Albert Heijn of Bol.com met enorme marketing budgetten, maar twee meiden die het gewoon waanzinnig leuk vinden om te bloggen.

Het gevolg

Dat het algoritme van Facebook veranderd is, merken we helaas. Heel eerlijk: onze posts op Facebook hebben een kleiner bereik, minder likes en reacties en onze blogposts worden minder goed gelezen. En ik kan je vertellen dat wij daar onwijs van balen. Onze blogs maken wij altijd met ziel en zaligheid en er gaat echt heel veel tijd in zitten. Nu nog meer dan vroeger zelfs. Maar onze voldoening is jullie waardering die blijkt uit likes, lieve reacties en het aantal keer dat een blogpost gelezen wordt. En nu dat allemaal een beetje minder wordt, vinden we dat gewoon heel erg jammer. Bovendien vinden we het ook verschrikkelijk zonde van onze producties die zo minder zichtbaar worden.

Help jij ons?

Daarom deze shout out. We willen jullie vragen om ons te helpen. Als je ons echt leuk vindt, dan kun je er namelijk heel simpel voor zorgen dat je onze posts toch op je Facebook tijdlijn blijft zien. Dat gaat zo: Als je op onze Facebook pagina bent, klik je op de knop ‘volgend’ en dan zie je onder het kopje ‘In je nieuwsoverzicht’ de optie ‘Als eerste weergeven’ staan. En die vink je aan. Daar zouden wij heel erg blij mee zijn. En we beloven je natuurlijk dat we je nu niet ineens onwijs gaan spammen met onzin. We blijven gewoon één, soms twee keer per dag een leuke blogpost delen. We need you! Blijf ons volgen op Facebook, ook nu het algoritme is veranderd.

Naast dat vinkje zouden we het ook heel leuk vinden als jullie ons wat meer willen laten weten wat je van ons vindt. Duimen omhoog, hartjes, jouw mening; dat willen wij! 😉 We vinden dit oprecht leuk om terug te zien en te lezen.

Nieuwsbrief

Wil je sowieso niets missen van ons? We versturen nu één keer per twee weken een e-mail naar onze abonnees met daarin onze laatste uittips, knutselinspiratie, babykamer en kinderkamer ideeën, de nieuwste kids stuff, toffe give aways en meer. Vind je het leuk om die te ontvangen? Schrijf je hieronder dan in.

Schrijf je in:

Alvast héééééél erg bedankt, jullie zijn top! Want dankzij jullie kunnen wij blijven doen wat wij leuk vinden.

Liefs, Cynthia en Annemieke

Met de billen bloot: al jullie vragen beantwoord
Wat mijn kinderen mij (per ongeluk!) wel eens hebben aangedaan

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter