Shop tip: Helemaal marleen

2 juni 2015

Ik heb altijd heel veel respect voor creatievelingen die handgemaakte spulletjes verkopen. Er valt namelijk meestal geen hele dikke boterham mee te verdienen. Maar deze handenarbeiders doen het ook niet om rijk te worden. Ze worden gewoon heel erg blij van mooie dingen maken. En die bevlogenheid zie je terug in hun creaties. Op ieder detail is gelet en iets is pas af als het perfect is. Zo ook in de webshop van Marleen, waar je van ieder origineel en uniek item gaat watertanden en spontaan een reden bedenkt om je kind te trakteren op een cadeautje.

baby-kind-cadeau-rugzak-rugtas-ladylemonade_nl Gaat je kleine bijvoorbeeld binnenkort naar de peuterspeelzaal, crèche of basisschool? Dan kan hij of zij toch niet zonder zo’n coole kinder rugtas! Ze zijn gevoerd met een stoer stofje met print, hebben verstelbare bandjes en sluiten met een rits. En wil je een rugzakje zelf samenstellen qua stof of ontwerp dan kan Marleen dat ook.

baby-kind-cadeau-verentooi-drakenstaart-ladylemonade_nl Kinderen zijn dol op verkleedpartijtjes. Kruipt jouw uk het liefst in de huid van een stoere draak? Roarrrr… Of is je toneelspeler liever een indiaan met zo’n toffe verentooi? Oeh-oeh-oeh!

baby-kind-cadeau-slinger-diy-vilt-ladylemonade_nl Het leven is één groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Deze slinger van vilt en pompoms moet je dus samen met je kids zelf nog even in elkaar zetten. Maar daarna is het een heuse eyecatcher in de kinderkamer!

baby-kind-cadeau-knikkerzak-cadeau-ladylemonade_nl Playtime! Het knikkerseizoen is begonnen… En of die bonken of reuze-reuzes er nu in gaan of niet; met deze knikkerzakken scoort je kind sowieso op het schoolplein!

baby-kind-cadeau-deken-kruikzak-tip-ladylemonade_nl Ook aan de allerkleinsten heeft Marleen gedacht. Haar heerlijk zachte babydekentjes zijn bijvoorbeeld een fantastisch kraamcadeau of fijn voor je eigen baby voor in de kinderwagen, wieg of samen op de bank. En wat vind je van deze über vrolijke kruikzak met luchtballon print? Origineler vind je het allemaal niet!

fotocredit meisje met verentooi: http://annaevaj.tumblr.com/

Camping fun
In love with.......

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter