Welk merk luiers is het beste voor je baby?

23 augustus 2016
luiers, pampers, aanbieding, goedkoop, actie, korting, kopen, prijs, duur, etos, kruidvat, sale, albert heijn, baby, kind, new baby, baby dry, active fit, app, groep, gebruiken, hoeveel, hoe duur,

Ik schat dat ik in mijn leven al zo’n 13.658 luiers verschoond heb. Met twee jongens – 1 inmiddels uit de luiers – was het soms alsof ik aan de lopende band werkte in de plaatselijke poep en pies fabriek. Met ruim vijf jaar ervaring op mijn cv mag ik me wel een luierexpert noemen. Maar toen ik met mijn zwangere buik voor het eerst voor het luierschap in de supermarkt stond was dat wel anders. Was er echt zoveel keuze? Ik wilde natuurlijk wel het beste voor mijn kindje. Maar wat was het verschil tussen al deze merken? Welke is het zachtst voor de huid van je baby? Welke zit het lekkerst? En zo’n plasindicator; is dat nou wel handig of niet?

Doe de luiertest

Het uitzoeken van de beste luier bleek voor mij vooral een kwestie van uitproberen. Alle kinderbilletjes zijn ook weer anders. Want het favoriete merk van een vriendin zorgde bij mijn kinderen bijvoorbeeld voor luieruitslag. En een ander lekte continu door. Ik zweer nu echt bij Pampers. New Baby en Baby-Dry voor de baby fase en toen Finn en Charlie mobieler werden, stapte ik over naar Pampers Premium Protection Active Fit. welk, merk, luiers, favoriet, beste, luier, welke, gebruiken, baby, kind, peuter, kleuter, pasvorm, absorberen, lekken, irritatie, luieruitslag, kiezen, keuze, merken, app, aanbieding, reclame, korting, pampers, kruidvat, albert heijn, huggies, lidl, etos, wasbare, aldi Ze sluiten goed aan, zijn zacht voor de huid en wat ik zelf de belangrijkste eigenschap vind; ze zijn echt super absorberend. Met deze luier om de bips van mijn peuter weet ik tenminste 100% zeker dat hij droog blijft, ook ‘s nachts. Ik heb tussentijds nog wel weer eens een uitstapje gemaakt naar een ander merk. Maar geïrriteerde billetjes en lekkages in bed brachten me snel weer terug naar mijn oude vertrouwde luier. Ik ben zelfs zo’n fan dat ik met vriendinnen de fanclub ‘Lekker luieren’ opgericht heb. Een WhatsApp groepje waarin we de Pampers aanbiedingen met elkaar delen. Aan een kind kun je veel geld uitgeven, dus alles waar je op kunt besparen is mooi meegenomen toch?!

Welke luier kies jij?

Ik ben benieuwd of jij ook een favoriete luier hebt! Wat zijn jullie ervaringen met luiers? En welk merk raden jullie aan? Het blijft natuurlijk een persoonlijke keuze. Maar het is altijd fijn om de ervaring van een ander te lezen. Dus laat vooral van je horen in een reactie hieronder!

welk, merk, luiers, favoriet, beste, luier, welke, gebruiken, baby, kind, peuter, kleuter, pasvorm, absorberen, lekken, irritatie, luieruitslag, kiezen, keuze, merken, app, aanbieding, reclame, korting, pampers, kruidvat, albert heijn, huggies, lidl, etos, wasbare, aldi

 

advertorial, mamablog, lady lemonade

Nieuw hoogstandje in Luier lekkerland
DIY: Douche jelly - Maakt van (haren) wassen een feestje!

Dit vind je misschien ook leuk

6 Reacties

 • Reply Daan 23 augustus 2016 at 7:32 pm

  Hoi, ik ben ook Pampers fan. Bij werken in de kinderopvang merkte ik al verschil. Bij mijn eigen kinderen ook. Hij is misschien wel duurder, maar je doet veel langer met 1 luier.

 • Reply Rafaella 23 augustus 2016 at 8:22 pm

  Pampers toen hij klein was. Nu overgestapt op Etos eigen merk.

 • Reply Marieke 23 augustus 2016 at 9:01 pm

  Wij hadden pampers, deze zijn het dunst, soepelst en blijven (vooral ‘s nachts met buikslapers) het droogst. Helaas krijgen onze kinderen open billetjes van het goedje wat daar voor zorgt. Overgestapt op Kruidvat luiers en AH luierbroekjes en nu daar groot fan van, ook vanwege de prijs.

 • Reply Laura 23 augustus 2016 at 9:33 pm

  Zeker weten die van het Kruidvat. De oudste van 2 is een hele grote water-drinker… De luiers van Pampers konden dit niet aan. Al heel snel klam aan de buitenkant en kwam dr plas er door heen, maar die van het Kruidvat daarentegen…????. Die zijn de laatste 2 jaar ook een stuk comfortabeler geworden naar mijn idee. Af en toe probeer ik nog een pak Pampers, maar heb er dan iedere keer spijt van.

 • Reply Nathalie 24 augustus 2016 at 6:29 am

  Kruidvat en pampers. Beiden!

 • Reply Elvera 25 augustus 2016 at 3:37 pm

  Hier groot fan van Kruidvat luiers

 • Laat een reactie achter