Welke bikini past bij mij?

18 juli 2019

Een nieuwe bikini shoppen vind ik echt een feestje! Iedere zomer wil ik weer een nieuw exemplaar aan mijn kleine collectie toevoegen. Toch merk ik wel dat sinds ik moeder ben niet alles meer even flatteus bij me staat. Zo is helaas mijn borstpartij niet meer helemaal wat het was en hebben mijn vetrolletjes zich definitief gevestigd op mijn heupen. Na mijn twee zwangerschappen was het voor mij ook weer echt even de vraag, ‘welke bikini past bij mij?’ Gelukkig kunnen we tegenwoordig uit zoveel bikini soorten kiezen, kijk maar mee.

Als je het internet opduikt dan word je overladen met de leukste bikini’s, variërend in allerlei prijs categorieën. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar het hoef echt niet allemaal zo duur te zijn. Zo vind ik zelf bijvoorbeeld dat je bij de Hema ook hele mooie zwemkleding kunt shoppen voor fijne prijsjes. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe bikini kwam ik ook nog terecht bij Esprit. Ik was helemaal verrast, had nooit geweten dat je hier ook hele leuke dames bikini’s kon kopen. Ze hebben echt een uitgebreide collectie. Ook als je mooie tops voor een grote cup maat zoekt ben je hier aan het juiste adres. Ik ben helemaal weg van de bandeau bikini tops, die verkopen ze in verschillende toffe prints.

‘Lees ook: Mijn ultieme inpaklijst voor de zomervakantie!

Welke bikini past bij mij? Uit deze tops kun je o.a. kiezen

Wat je zelf qua bikini top fijn vindt zitten is heel persoonlijk en natuurlijk afhankelijk van hoe je figuur is. Eigenlijk moet je verschillende soorten tops gewoon eens aantrekken om te kijken wat bij je past. Ik zet er een paar voor je op een rijtje.

# Beugel bikini

Welke bikini past bij mij? Hier kun je allemaal uit kiezen!

Als je op zoek bent naar een top met goede ondersteuning van de borsten, dan is een beugel bikini hier perfect voor. Eigenlijk draagt het net als een bh. Of je nu een kleine of een grote boezem hebt, dit is een top die voor iedere vrouw fijn draagt. Wil je toch een beetje extra volume, kies dan voor de beugel push-up bikini.

# Tankini top

Een tankini top als je liever geen blote buik wil.

Een tankini is ideaal voor de ladies die liever hun buikje willen verbergen en niet voor een badpak willen kiezen. Ga je lekker op een strandbedje zonnen, dan trek je de tankini top iets omhoog zodat de buik ook nog een beetje kleur krijgt.

# Halter bikini

Welke bikini past bij mij? Hier kun je allemaal uit kiezen!

Met een halter bikini zorg je voor een hele mooie decolleté. De bandjes die je om je nek kan vastmaken zijn stevig, waardoor je borsten goede ondersteuning krijgen. Je kunt kiezen voor een halter top met of zonder beugel.

# Bandeau bikini

Welke bikini past bij mij? Hier kun je allemaal uit kiezen!

De bandeau bikini top zie je vaak op het strand voorbijkomen. Deze bikini heeft geen schouderbandjes, maar kun je vast maken om je nek door middel van een strik. Je kunt het strapless dragen, zo kunnen je schouders heel mooi egaal bruin worden. Ideaal dus voor als je van zonnen houdt en liever geen witte strepen wil hebben op je gebruinde huid.

# Triangel bikini

Welke bikini past bij mij? Hier kun je allemaal uit kiezen!

Zelf ben ik groot fan van de triangel bikini. Deze driehoekige vorm top die je met touwtjes vastknoopt om je nek is al jaren mateloos populair. Als je iets grotere/zwaardere borsten hebt, dan zal deze bikini waarschijnlijk niet heel prettig dragen. De triangel bikini biedt namelijk weinig ondersteuning.

# Hoge top

Welke bikini past bij mij? Hier kun je allemaal uit kiezen!

Hou je wel een beetje van de sportieve look of wil je liever zo weinig mogelijk borst laten zien, dan is een hoge top bikini misschien wel iets voor jou. De borsten blijven met deze stevige top goed op hun plek zitten.

‘Lees ook: 19 x Coole UV zwemkleding voor de jongens en de meisjes.

Welke bikini past bij mij? Ik kies zelf vaak toch voor een triangel of een beugel bikini. Allebei vind ik ze heel lekker dragen. Voor welke bikini zou jij kiezen? Krijg je meteen zin om te winkelen? De badkleding items uit deze blog kun je shoppen bij Esprit.

Uitgelichte afbeelding: bikini met accessoires – Floral Deco voor Shutterstock

Trucjes die niet meer werken nu mijn kind kan lezen
De eerste mobiele telefoon voor je kind - Zo pak je het aan!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter