Dagje zand

14 juli 2015

Op het strand, in de zandbak of de speeltuin… Waar ook maar een zandkorrel te vinden is, daar staan mijn zandmannetjes te trappelen om een groot zandkasteel te bouwen, zandtaartjes te bakken, zandengeltjes te maken of kuilen te graven. Voor spelen met water en zand kun je ze midden in de nacht wakker maken. Het zandspelen is ook nog leuker dan vroeger, toen je gewoon met een ‘schepje-emmertje-harkje’ stond te modderklodderen. Nu bouw je heuse villa’s met echte zandblokken en eet je zandpizza, worst & frietjes in plaats van een simpel gebakken zandkoekje.

zand-strand-speelgoed-vakantie-kind-ladylemonade_nl1Kleine zandbakkers kunnen met dit leuke speelgoed van HABA hun hart ophalen in de zandbak. Wat mag het zijn? Een gekookt eitje of een spiegelei? Een knapperige geroosterde zandboterham erbij en een lekker worstje? En op warme dagen zijn er bolletjes ijs met een dikke laag zandslagroom. Finn serveert mij eindeloos culinaire zandhoogstandjes. Uren speelplezier en daarna samen lekker smullen. En ik sla niks af, want je wordt er alles behalve dik van!

zand-strand-speelgoed-vakantie-kind-ladylemonade_nl3 Kleine Bob de Bouwers maken de zandbak onveilig met deze handige graafmachine die het spoor van echte rupsbanden achterlaat in het zand. De kiepauto vervoert het zand naar de juiste plek. En daar kan het boetseren, boren, ophopen en gladmaken beginnen met het HABA gereedschap. Net zolang totdat er een prachtig zandkasteel verrijst aan de horizon. Water vervoeren, torens klodderen, graafwerken uitvoeren en gaten boren wordt een fluitje van een cent. Geen twijfel, jouw kind wordt de Gaudi van de zandbak.

zand-strand-speelgoed-vakantie-kind-ladylemonade_nl4Het buitenspeelgoed van HABA is niet alleen erg leuk. Het is ook nog eens mooi en van stevige kwaliteit. Zo gaat het zandspeelgoed een kinderleven lang mee. En wij mogen een HABA zandspeelgoed set weggeven die bestaat uit een gieter die als je hem neerzet een leuke afdruk achterlaat in het zand, een zandboetseerset, een geweldig amfibievoertuig die niet alleen rijdt in het zand, maar ook op het water én een bordje met toast- en eivormpje. De grootste zandfanaat gaat er met deze mooie prijs vandoor. Dus vertel ons; Hoe dol is jouw kind op zand?zand-strand-speelgoed-vakantie-kind-ladylemonade_nl

Zelf stoepkrijt maken | Een super leuke lente- en zomeractiviteit voor kids
10 Veiligheidstips voor spelen in en rondom het water

Dit vind je misschien ook leuk

16 Reacties

 • Reply Ciska 14 juli 2015 at 7:10 am

  Zand is zo fijn 🙂 eindeloos zoet zijn ze ermee! Het leukste natuurlijk op het strand maar het kinetic zand is super tof!

 • Reply Marije Bons 14 juli 2015 at 7:11 am

  M’n kleine man is een echt zandmonster! En het liefst als het een beetje nat is. Ideaal dus om allerlei moois en taartjes mee te maken! Over 2 weken is hij jarig en zo’n gaaf pakket zou natuurlijk een te gek gaaf cadeau zijn!!!

 • Reply linda 14 juli 2015 at 8:22 am

  Verzot op zand!!

 • Reply Froukje 14 juli 2015 at 8:25 am

  Onze zoon is helemaal gek van zand! Wanneer we op het strand zijn of hij in de zandbak speelt is hij er met geen mogelijkheid uit of af te krijgen… Dat wordt er met deze leuke set natuurlijk niet makkelijker op! =P Maar de set is gewoon te leuk om niet mee te doen!! =D

 • Reply lieke 14 juli 2015 at 8:43 am

  Dit is erg leuk voor mijn lieve Neefje die binnenkort jarig is! Wat zal hij plezier hebben in zijn tractorband zandbak met deze speeltjes!

 • Reply Sophie Cobben 14 juli 2015 at 9:37 am

  Wow weer zo n gave actie! Mijn tweeling (meisje en n jongen) is verzot op zand. Uiteraard in de tuin n grote zandbak. Maar we missen nog leuk speelgoed voor erin… En ook als we langs n speeltuin met zandbak wandelen moeten we naar de speeltuin en willen ze in de zandbak spelen. Weer of geen weer haha. Kortom n echte actie voor ons :-). We duimen!

 • Reply Charlotte 14 juli 2015 at 10:44 am

  Wat zou dit super zijn voor onze twee zand kunstenaartjes!!! Onze meisjes kunnen uren spelen met zand, schepjes en emmertjes. En met dit fantastische speelgoed zullen ze straks op vakantie aan zee helemaal hun hart kunnen ophalen!

 • Reply Susanne 14 juli 2015 at 12:26 pm

  Enorm dol! Niet alleen op het strand, maar ook in de tuin en in de speeltuin. Veel zand en het liefst ook veel water erbij!!

 • Reply Linda 14 juli 2015 at 12:30 pm

  Ik zag eerst je tekst zandkoekenbakker en dacht meteen aan ons meisje van 2,5. Zeg tegen haar kom we gaan naar de bakker brood halen. Zegt zij: ja brood want de bakker is geen koekenbakker … En ook geen eierbakker. Het zou toch heerlijk zijn om met haar koeken en eitjes te bakken van zand. Dan spelen wij voor koekenbakker.

 • Reply Mirjam van Diggele 14 juli 2015 at 12:39 pm

  Perfect voor in de mudkitchen die we hebben gemaakt voor Minck zijn vierde verjaardag! ❤️❤️❤️

 • Reply Inge Spaans 15 juli 2015 at 9:49 am

  Een grotere zandfan dan mijn dochter Elke is er niet. Handenvol zand eet ze op als ze in de zandbak speelt! Dat zal met dit geweldige speelgoed nog erger worden vrees ik. Zo’n lekker zandworstje gaat er bij Elke zeker wel in. Maar het versterkt de weerstand zullen we maar zeggen! 😉

 • Reply manja 15 juli 2015 at 3:13 pm

  Wat een ontzettend leuk speelgoed. .. ik als gastouder zou dat geweldig vinden .. ik heb een houten buitenkeuken voor de kids waar zand en water in mag.. Daar is dat speelgoed helemaal geweldig bij!

 • Reply Marjo 15 juli 2015 at 11:10 pm

  Wat een geweldige actie! Mijn dochter is volgende week jarig en natuurlijk vieren we dat lekker in de tuin. Met dit speelgoed zou het zeker een feestje worden! Ik duim vast!

 • Reply Claudia 16 juli 2015 at 7:57 am

  Mijn dochter van 1,5 is helemaal dol op zand.. En ze vind het nog lekker ook! ☺️ Haha.. Pas geleden voor het eerst naar het strand. Tentje meegesleurd zodat ze nog een middag dutje kon doen, maar mevrouw wilde echt niet slapen. Van 9 uur in de ochtend tot half 4 in de middag alleen maar gespeeld! Boos dat we naar huis gingen!

 • Reply lentebloem 17 juli 2015 at 7:52 am

  Zoon is echt verzot op de zandbak. Hier dus een zandbakker die in de wolken zou zijn met dit pakket.

 • Reply fien 19 juli 2015 at 2:51 pm

  Juul (bijna 2 jaar) speelt heel graag met het zand! Hij speelt zelfs dolgraag met enkele korreltjes zand die hij ergens in een spleetje of geultje vind!
  Volgende week gaat hij naar de grootste zandbak van Belgie: het strand! Geen kind zal gelukkiger zijn als hij!
  Niet alleen Juul zijn hartje zal sneller bonken als hij zo’n prachtcadeau mag winnen! 😉

 • Laat een reactie achter