Modderpret

15 mei 2014

Er is voor de komende dagen een zonnetje voorspeld en dat betekent dat wij vooral in de tuin of speeltuin te vinden zijn. Heerlijk, want probeer een peuterpuber maar eens een hele dag binnen te entertainen. Finn vliegt tegen de muur op. Terwijl hij buiten uren zoet kan zijn met zand en water. We hebben een kraantje in de tuin en sinds hij die open kan draaien, loopt hij continu met zijn emmertje en gietertje op en neer. Eenmaal gevuld neemt hij ze mee naar de zandbak waar hij er ‘moddersoep met ballen’ van maakt. Naar het recept van Toto & Sassa van Het Zandkasteel:

Bij de soep worden zandtaartjes en vers gebakken broodjes met schelpen geserveerd. En mama mag altijd als eerste proeven. Mjammie! Maar sinds kort is Finn helemaal de Jamie Oliver van de zandbak. Bij speelgoed en lifestyle webshop Benjamin Bengel vond ik een super origineel en mooi stevig hulpmiddel voor mijn zandbakker: een moddertrechter van Haba. En daarmee maakt hij pas echt ‘Haute modder’.

zandbak, speelgoed, kinderen, peuters, kleuters, spelen, leeftijd, schepje, emmertje, gieter, vormpjes, zand, water, zandvormen, zandkastelen, zandkasteel, modder, moddertrechter, haba, toto, sassa, verjaardag, cadeau, tips, ideeën, strand, vakantie, speMet deze moddertrechter XXL zijn Finn’s mogelijkheden eindeloos. Hij maakt modder: Niet te droog en niet te nat, maar precies goed! Je vult het oranje gedeelte met water en het doorzichtige gedeelte met zand en dan til je de trechter op aan het handvat en komt het perfecte prutje uit de onderkant gelopen. Finn heeft er de lekkerste taartjes, mooiste kasteeltorens en zelfs al een keer een grappige hondendrol mee gemaakt.

zandbak, speelgoed, kinderen, peuters, kleuters, spelen, leeftijd, schepje, emmertje, gieter, vormpjes, zand, water, zandvormen, zandkastelen, zandkasteel, modder, moddertrechter, haba, toto, sassa, verjaardag, cadeau, tips, ideeën, strand, vakantie, spe

En als hij wat groter is, kan hij er ook mee schrijven. Leuk voor op het strand van je vakantiebestemming: ‘Finn was hier!’ Kortom, een echte musthave voor strand- en zandbakliefhebbers. Hebben? Voor €9,95 scoor je deze moddertrechter in de webshop van Benjamin Bengel.

DIY: Cadeau voor opa & oma
Blitskikkers

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Marije 15 mei 2014 at 2:23 pm

    Wat een geweldig apparaat. En dat filmpje!!! Die kende ik nog niet van het zandkasteel. Vanavond maar eens bij mijn dochter introduceren!

  • Laat een reactie achter