Bereid je voor op het nieuwe schooljaar bij Zeeman

18 augustus 2017
zeeman schoolspullen: drinkbeker en broodtrommel

Wie moet er aanstaande maandag allemaal weer beginnen? Wij hebben gelukkig nog twee weken vrij voordat school weer begint. Afgelopen donderdag kwamen we terug van een super fijne vakantie in Italië. Maar ook al zit ik nog heerlijk in mijn vakantieroes; toen ik gisteren de supermarkt in liep voor boodschappen werd ik toch al redelijk geconfronteerd met wat eraan zit te komen. ‘BACK TO SCHOOL’ hing in koeienletters boven schappen vol schoolspullen. *PLOP* en lek was mijn vakantiebubbel. Ineens moest ik denken aan Finn zijn gymschoenen die te klein zijn en aan een lekkende drinkbeker die vervangen moet worden. Dus begin ik – in een relaxte modus – alvast aan de voorbereiding op het nieuwe schooljaar. En in dat thema heb ik een leuke tip voor jullie: Vanaf maandag ligt de nieuwe back to school collectie van Zeeman namelijk in de winkels. En die is leuk, vrolijk en heel erg budgetproof. Ik laat jullie alvast wat zien! 

Zeeman Back To School

De nieuwe schoolspullen van Zeeman haken helemaal in op de trends van dit moment. Thema’s die je terug ziet komen in de collectie zijn cactussen, regenbogen, wolkjes, toffe quotes – zoals Fuel Yourself op de broodtrommel hierboven – stoere bliksemschichten en zoete cupcakes.

‘Lees ook: De leukste kinderrugzak merken.’

Zeeman schoolspullen: Schriften met cupcakes en vrolijke gezichtjes

Deze schriften bijvoorbeeld zijn toch super cute? Leuk voor kinderen die net leren schrijven. Of leuke stationary voor jezelf? Samen met die post-its met cactussen erop! En er zijn ook nog mooie etiketten bedoeld voor op boeken, die je ook als naametiket voor op een cadeautje kunt gebruiken.

Zeeman schoolspullen: schriften met cactus

Hier zie je die etiketten nog wat beter. En die cactussen… Love it! De gummetjes in pastel kleuren hebben net zoals de cactussen ook een lief gezichtje gekregen.

‘Lees ook: Voorbereiding tips voor de basisschool.’

Zeeman schoolspullen: potloden en pennen

Op de potloden en pennen staan ook weer grappige quotes of ze hebben een stippen, strepen of zigzag printje gekregen.

Zeeman schoolspullen: Etui met regenboog en wolkjes

Zeeman schoolspullen: etui met bliksemschichten

Het schrijfwaar kan netjes opgeborgen worden in een stoere etui met bliksemschichten of een schatje met regenboog en wolkjes.

‘Lees ook: 5x broodtrommel inspiratie.’

Zeeman schoolspullen: speldjes voor op de jas of rugzak

En om de tas of jas te pimpen en personalizen zijn er super toffe speldjes in de vorm van taartjes, cactussen, bliksemschichten en regenbogen. Je kunt alle thema’s dus in de complete school gear doorvoeren.

Vanaf maandag 21 augustus vind je al dit leuks in de winkel! Voor een Zeeman bij jou in de buurt kijk je op de website.

Gratis magazine voor nieuwe basisschoolouders
Interactief houten speelgoed van Marbotic

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter