Zo stil als een muis

6 juli 2013

Het fijne van baby spulletjes is, dat het allemaal zo lekker zacht is. Nu de tweede kleine op komst is kan ik weer ijverig in de weer zijn met zachte, donzige ledikantdekentjes en fijne knuffeldoekjes. En als ze dan ook nog lekker ruiken naar je eigen wasmiddel. Voordat ik het weet zit ik zelf met zo’n doekje te knuffelen. Nee, ik heb totaal nog geen last van nesteldrang. Jeroen kijkt me zo nu en dan bevreemd aan als ik mijn neus weer in een zacht frisgewassen dekentje steek. ‘Gaat het goed schat’? Krijg ik dan te horen. Ach ja, ik ga het ook niet meer ontkennen ik heb last van nestelkriebels. Ik geef me er aan over.

Daarom heb ik alvast een favoriet knuffeldoekje uitgekozen voor mijn newborn baby. Het super lieve knuffelmuisje van Fabs World. Ik zie het al helemaal voor me. Mijn kleintje heerlijk kroelend met het muisje met hoogstwaarschijnlijk een duim in de mond. Aangezien mijn baby’tje een fervent duimelotje is in de buik. Het doekje is in verschillende kleuren verkrijgbaar en je kunt er ook een speentje aan bevestigen.

Fabs World maakt kwalitatief hoogstaande en 100% warme producten. Niet alleen vol warmte voor de baby’s voor wie ze zijn bedoeld, maar ook voor de mensen die de producten maken. Ze worden namelijk eerlijk gemaakt in een klein atelier in Bangkok. Een deel van de omzet van Fabs World gaat naar Stichting KiKa, een stichting die zich inzet om kinderen met kanker beter te kunnen behandelen.

 

De schone slaapster
Pimp je piepschuim

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter