Zonnebescherming op z’n best

26 mei 2014

Wat ben ik blij dat ze er weer is. Ze voelt aan als een heerlijke warme deken die ik nooit meer af wil doen en ze maakt me super happy……..de zon. Eindelijk heeft ze haar entree gemaakt. En ik hoop dat ze voorlopig nog even bij ons blijft.

Die aangename warme zonnestraaltjes zorgen alleen wel voor extra verzorging en vooral bij de kids. Dus zodra het zonnetje enigszins achter de wolken vandaan komt sjees ik naar de winkel voor een fles zonnebrand. Van de combinatie zon en kind word ik lichtelijk nerveus. Verbranden gaat namelijk sneller dan je denkt. Even buiten spelen of naar school lopen of fietsen is al genoeg. Reva en Lucy die er uit zien als twee rode kreeftjes is bij mij uit den boze. Met als resultaat dat ik de hele dag fanatiek in de smeren, smeren modus schiet. Ieder bloot stukje huid bij de meiden wordt voorzien van een dikke laag zonnebrand. Sowieso prop ik ter extra bescherming altijd nog een dun vestje of een t-shirtje met lange mouwen in mijn tas.

zonnebrand-ladival-kind-zomer-zon-vakantie-verbranden-bescherming-ladylemonade.nl2 Mijn persoonlijke favoriet is de zonnebescherming van Ladival. Zij hebben een speciale productlijn voor kinderen die geschikt is voor de kwetsbare kinderhuid. Deze producten (crèmes en sprays) zijn verkrijgbaar in hoge factoren en beschermen tegen UV-A , UV-B en IRA straling. Daarnaast bevatten ze natuurlijke oliën en vitamine E en zijn de producten vrij van parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Voor mij is dit een absolute must voor een zonnebrand. Heeft je kleine een extra gevoelige of geïrriteerde huid dan ook werkt deze zonnebescherming perfect. Overigens smeert de crème lekker makkelijk en snel uit. Heel fijn voor ongeduldige kleine draaikontjes. En met deze extra watervaste zonnebrand kunnen waterratjes met een gerust hart een tijdje in de zee of het zwembad dobberen. Ladival is verkrijgbaar in de apotheken

Ben je voor deze zomer nog niet voorzien van een fijne zonnebrand voor je kindje? Wij mogen een Ladival zonnebrand setje weggeven. Laat ons weten waarom jij dit lekkere zomerse pakketje moet winnen.

Ik ga op reis en ik neem mee...
De ideale reisgenoot!

Dit vind je misschien ook leuk

9 Reacties

 • Reply Aletta 26 mei 2014 at 7:34 am

  Lize mijn dochtertje heeft een extra gevoelige huid. Vorig jaar heb ik Ladival voor haar gebruikt en dat is heel goed bevallen.

 • Reply Tamara 26 mei 2014 at 9:14 am

  Een lichte verslaving betreft zonnebrand. Mama heeft zonnebrand voor de haren, het gezicht, decolleté, en de overige ledematen. Nu met dochter van 2,5 met mooie rossige haren en een hele bleke huid, is mijn obsessie tot verbranden door de zon explosief toegenomen! Als dit middel zo goed is, wil ik het héél graag proberen.

 • Reply Nora 26 mei 2014 at 11:28 am

  Ik hou van de zon maar voor mijn kinderen vind ik het af en toe niet fijn. Ik smeer me dus ook de hele dag suf vooral met twee kleine jongetjes die de hele dag buiten aan het ravotten zijn. Bij ons zou deze zonnebrand heel erg welkom zijn

 • Reply Sofie Dekkers 26 mei 2014 at 11:29 am

  Omdat de onze bijna op is en ik denk dat mijn kinderen hun huidje niet zo goed tegen het straffe spul kan dus die “vrij van allerlei chemisch spul” is héél welkom hier!

 • Reply Susanne Margot 26 mei 2014 at 1:31 pm

  Mijn dochter van 1,5 is het liefst de hele dag buiten. In de tuin, de speeltuin, het pierebadje. Haar huidje is nog zo wit dus ze heeft echt een goede bescherming tegen de zon nodig. Ik ben heel benieuwd naar Ladival want ik ben echt op zoek naar een goede crème waar we de hele zomer mee vooruit kunnen!

 • Reply Barbara Fiene 27 mei 2014 at 7:24 pm

  Ik zou graag het prijs van ladival willen winnen voor mijn dochter van 4 maanden na 4 jaar is eindelijk onze droom uitgekomen en ons wondertje Lisa geboren en met haar gevoelige huidje wil ik alleen het beste voor haar en daar past ladival goed bij!!!

 • Reply marley 27 mei 2014 at 8:17 pm

  Omdat mijn dochtertjes (helaas) net als ik een (zon)gevoelige huid hebben welke ook regelmatig tekenen van zonneallergie laat zien…:'(

 • Reply Klarissa Dijkstra 27 mei 2014 at 9:31 pm

  Omdat ik gewoon de aller- aller- allerbeste zonnebrandcrème voor mijn zoontje wil gebruiken en uitproberen!

 • Reply Cynthia 1 juni 2014 at 9:18 pm

  Tamara, wij kunnen je blij maken met een zonnebrandsetje van Ladival. Hopelijk kun je weer wat relaxter met je goed ingesmeerde kleine meid van het zonnetje genieten 😉

 • Laat een reactie achter