Ik zie ik zie wat jij niet ziet

25 juni 2014

Wil je niet dat je kleine als een gegrild kippetje uit de auto komt dan zijn zonneschermen achterin de auto een must. Momenteel hebben wij in de auto zwarte zonneschermen die met een zuignap bevestigd zijn. Naast dat Reva ze super saai vindt zijn het ook enorme onhandige dingen. Als mijn kleine meid ze er niet aftrekt dan vallen ze er vanzelf wel af en even een raampje open doen is er ook niet bij. Blijkbaar hadden twee Australische moeders precies hetzelfde probleem.

Deze twee dames vonden dat het hoog tijd werd voor een alternatief voor de opvallende, onhandige en te kleine zonneschermen van nu. Zij ontwikkelden de Toddler Tints, een statische film die aan de binnenkant van het autoraam wordt bevestigd en een universele maat heeft om het hele raam te dekken. Voor de kids wordt het raam één grote dierentuin of een gezellig theekransje met gekleurde cupcakes en theeserviesjes. De Toddlertints zijn er namelijk in 2 vrolijke designs: Tea party en Zoo friends. De neutrale variant is binnenkort verkrijgbaar.
zonnescherm-auto-kind-zon-onderweg-warm-straling-ladylemonade_nl4

Naast dat ze beschermen tegen de zon zijn de schermen onzichtbaar van buiten en vrolijk en doorzichtig van binnen. Fijn voor de papa’s die dolgraag in hun mooie auto rond cruisen. Niemand die het van buiten ziet dat het op het raam aan de binnenkant wemelt van de olifanten, aapjes en leeuwen. En het raam kan gewoon zonder probleem open en dicht. Handig toch? Je kunt de Toddler Tints online shoppen via Wereldmama.
zonnescherm-auto-kind-zon-onderweg-warm-straling-ladylemonade_nl2 zonnescherm-auto-kind-zon-onderweg-warm-straling-ladylemonade_nl3

100% mugvrij slapen
Ik ga op reis en ik neem mee...

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Mandy 30 juni 2014 at 7:46 pm

    Deze zijn leuk!
    mijn dochter rekt net zo lang tot ze er bij kan en loopt er dan de hele weg mee te spelen… Ze vermaakt zich dus wel, maar zit wel pal in de zon!

  • Reply Dewi 21 maart 2017 at 2:28 pm

    wat handig!!Hoop dat mijn zoontje van 1 het ook zal vinden.

  • Laat een reactie achter