De Zwangerschaps aftelkalender

28 maart 2014

Zwanger van je tweede, derde, vierde babywurm? Je hebt er al eentje in huis rond stuiteren die opeens het stempel grote broer of grote zus krijgt. Hartstikke leuk, maar je kleine moet nog wel eventjes 9 maanden wachten totdat de baby zijn entree maakt. Dat voelt als een eeuwigheid voor een kindje die staat te trappelen om zijn kleine broertje of zusje een dikke welkomstknuffel te geven. Week voor week aftellen en samen praten over de baby die komt dat kan met de Zwangerschaps aftelkalender voor broertjes en zusjes.

Wat gebeurt er eigenlijk allemaal in de buik van mama? Op de kalender vind je allerlei informatie over de zwangerschap. Gewicht, lengte, vaardigheden als zien & horen. Met opdrachten, zoals ‘bedenk leuke namen voor je broertje of zusje’, ’teken met lippenstift een heel groot gezicht op mama’s dikke buik’ worden aanstaande broertjes of zusjes actief bij de zwangerschap betrokken. In de kalender is er alle ruimte voor grappige teksten en mooie tekeningen. Leuk voor het hele gezin om later terug te lezen.

Zet de aftelkalender op een centrale plek in huis. Zo kun je elke week een momentje met je uk even stil staan bij de zwangerschap. Iedere maand kan er een sticker geplakt worden, zodat het meteen duidelijk wordt hoe lang het nog duurt. Een hele leuke manier om samen met je kindje zo de zwangerschap te beleven. De kalender is vanaf 31 maart verkrijgbaar voor € 14,95.

Me, myself & I
Familie foto

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter