Zwangerschapsgordel

25 juni 2013

Naast de kinderen die je al wel of niet hebt, is een zwangere buik je meest kostbaarste bezit. Opeens realiseer je dat het niet meer alleen om jou gaat maar ook nog om dat kleine kwetsbare ukkie in je buik. Als je in een drukke trein staat en iemand wil er ´even´ langs. Of als je op een zaterdag in een drukke stad loopt en mensen soms denken dat ze dwars door je heen kunnen lopen. Dat zijn van die momenten dat je weer even wakker geschud wordt en je buik goed moet beschermen tegen onverwachte bewegingen.

We vergeten alleen vaak dat het ook belangrijk is je zwangere buik te beschermen tijdens het autorijden. Uit automatisme springen we de auto in en gaan we op pad. Maar doordat je de heupgordel over de buikstreek draagt kunnen de placenta en foetus onder zeer grote druk komen te staan. Door de BeSafe Pregnant of BeSafe Pregnant iZi Fix veiligheidsgordel van Oogappel te gebruiken wordt de gordel onder de buik geleid. De druk van de gordel wordt door het bekken opgevangen in plaats van door de buik. Daarnaast voelt de veiligheidsgordel ook een stuk comfortabeler aan dan de normale autogordel.

zwanger, zwangerschap, zwangerschapsgordel, gordel, riem, onderweg, auto, baby, foetus, veiligheid, veilig

 

 

 

 

 

Vanaf de 2e maand van de zwangerschap wordt het aangeraden om de BeSafe veiligheidsgordel te gebruiken. BeSafe Pregnant kan enkel voorin gebruikt worden met een riem. BeSafe Pregnant iZi FIX kan zowel op de voorbank met een riem als op de achterbank met ISOfix worden geplaatst.

Wij gaan binnenkort op vakantie met de auto en dit betekent lange stukken in de auto zitten. Het geeft mij dan in ieder geval een veilig en comfortabel gevoel om deze veiligheidsgordel te gebruiken.

Hoera!
Dag zon!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter