Iglo + Indi wintercollectie 16/17

31 augustus 2016

Ik heb echt een enorme zwak voor Scandinavische merken. Of het nu om kleding gaat of interieur negen van de tien keer vind ik het mooi. En zo ook het IJslandse merk Iglo + Indi waar ik een groot liefhebster van ben. Dit populaire label is in 2008 opgericht door fashion designer Helga Ólafsdóttir en komt ieder seizoen weer met een collectie die om te smullen is.

Helga is mama van drie kids, dus heeft inmiddels de nodige ervaring wat kinderen mooi vinden en graag dragen. Vanuit het idee dat alle kinderen artiesten zijn en overal vormen en kleuren in zien wordt er iedere keer een prachtige collectie ontworpen. Je herkent Iglo + Indi aan speelse ontwerpen, handgemaakte illustraties, frisse kleuren en unieke prints. En allemaal gemaakt van zachte duurzame en organische stoffen (GOTS gecertificeerd). De outfits zorgen voor een stylische comfortabele look bij de kinderen.

Het kan natuurlijk niet anders dat deze wintercollectie ook weer een plaatje is om te zien. Mijn twee meiden zijn dol op zuurstok roze, zelf hou ik juist van de zachte kleuren. En dat vind je helemaal terug in deze collectie, allemaal stijlvol gekleurde items die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Denk aan zachte tinten zoals grijs, olijfgroen, roze en off-white gecombineerd met het stoere zwart. Een neushoorn, vlinders, beren, vogels en insecten spelen de hoofdrol, deze zie je in de mooiste prints terugkomen op de kleding. Daarnaast zijn er ook te leuke gebreide vestjes die ieder meisje deze winter in haar kast moet hebben hangen. Stoere jassen, fijne jurkjes, baggy pants, toffe mutsen, coole sweaters en heerlijke comfy playsuits voor de allerkleinsten, Iglo + Indi heeft het allemaal deze winter. Je shopt dit merk bij Little Different.

Wintercollectie 16/17

igloindi-kidsfashion-winter-herfst-collectie-meisje-jongen-ijsland-inspiratie-kinderkleding-ladylemonade_nl1 igloindi-kidsfashion-winter-herfst-collectie-meisje-jongen-ijsland-inspiratie-kinderkleding-ladylemonade_nl2 igloindi-kidsfashion-winter-herfst-collectie-meisje-jongen-ijsland-inspiratie-kinderkleding-ladylemonade_nl3 igloindi-kidsfashion-winter-herfst-collectie-meisje-jongen-ijsland-inspiratie-kinderkleding-ladylemonade_nl4 igloindi-kidsfashion-winter-herfst-collectie-meisje-jongen-ijsland-inspiratie-kinderkleding-ladylemonade_nl5 igloindi-kidsfashion-winter-herfst-collectie-meisje-jongen-ijsland-inspiratie-kinderkleding-ladylemonade_nl6

De winterkleding van Molo
Het verhaal achter Quapi & toffe give away

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter