Beestachtig leuk

19 februari 2015

Mijn twee jongens doen de hele dag niets liever dan de beest uithangen. Ze klieren als apen, stampen als olifanten, brullen als leeuwen, springen in het rond als kikkers, kakelen de oren van je kop als een kip, zijn soms zo vies als varken, maar blijven uiteindelijk altijd mijn allerliefste teddyberen. De beestachtig coole kleding van Toto Knits is ze dan ook op het lijf geschreven!

baby, kinderen, kleding, kleren, winter, zomer, herfst, lente, jongen, meisje, breien, biologisch, ecologisch, verantwoord, kenia, handgemaakt, gebreid, wol, tijger, beer, leeuw, olifant, panda, hip, uniek, bijzonder, beesten, dieren, safari, boerderij, dToto Knits is een label met ethisch verantwoorde baby- en kinderkleding van biologisch katoen. Ieder kledingstuk wordt op aanvraag volledig met de hand gebreid door een alleenstaande moeder in Kenia. De breisters worden betaald per stuk en ze kiezen er zelf voor om zoveel of zo weinig te werken als ze willen, want familie komt steeds op de eerste plaats, vooral voor deze moeders. Je koopt dus niet zomaar een trui, achter elk ontwerp zit een uniek verhaal. En ieder item wordt gesigneerd door de maakster.

De collectie bestaat uit truien met vrolijke boerderijdieren – denk aan koeien, kikkers, konijnen en varkens – en safari dieren – zoals flamingo’s, leeuwen, giraffen, krokodillen en aapjes. Maar ook zijn er über schattig dekentjes met of zonder dierencapuchon, mutsen, kruikenzakken en slofjes.

baby, kinderen, kleding, kleren, winter, zomer, herfst, lente, jongen, meisje, breien, biologisch, ecologisch, verantwoord, kenia, handgemaakt, gebreid, wol, tijger, beer, leeuw, olifant, panda, hip, uniek, bijzonder, beesten, dieren, safari, boerderij, dCharlie heeft zijn eigen tijgertrui – gebreid door Lilian – waarmee hij door het huis sluipt en jaagt. De trui past hem als een tweede huidje en is zo heerlijk warm en zacht dat ik mijn baby de hele dag het liefst wil knuffelen. Maar ja, het blijft een tijger en geen schootkat. Na een aai over zijn bol gaat hij al snel weer verder op ontdekkingsreis. Gelukkig kan ik ook van een afstandje van hem genieten!

Oproep: Babyslofjes zoeken testbaby's!
Lady Lemonade @ Kleine Fabriek

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter