Nieuw: Mini Rodini wintercollectie 16/17

29 augustus 2016

Mensen die heel goed kunnen illustreren, daar heb ik zo een bewondering voor. Wat had ik toch graag zelf dat talent willen hebben, helaas heb ik die boot gemist. Ik kom niet verder dan een kindertekening die gelijk staat aan Reva haar tekenkunsten. Eén iemand die wel is geboren met een enorme creatieve aanleg is de Zweedse illustratrice Cassandra Rhodin. Deze dame is de oprichtster van het populaire kinderkleding merk Mini Rodini. En die mag zeker niet ontbreken in onze Kids Fashion Week.

Op dit moment is Mini Rodini één van de snelst groeiende kinderkleding merken. Eigenlijk pik je dit merk er overal tussen uit, zo herkenbaar en uitgesproken zijn de ontwerpen. Grappige, speelse, kleurrijke en verrassende prints die helemaal passen bij de belevingswereld van kinderen. Cassandra haalt volop inspiratie uit het circus, haar opa was de legendarische circuskoning Brazil Jack. Niet zo gek dat je dit thema regelmatig ziet terugkomen in haar eigen lijn. Daarnaast bruist ze van de ideeën die ze krijgt vanuit de natuur, van dieren en natuurlijk van haar eigen kids. Ook heel belangrijk! Er wordt veel aandacht besteedt aan het productieproces, de kleding wordt gemaakt van biologisch katoen en recyclebare materialen. Wat wil je nog meer?!

Als je eenmaal fan bent van Mini Rodini, dan wacht je ieder seizoen weer vol smart op de nieuwe collectie. Onlangs is de nieuwe wintercollectie uitgebracht en die willen we natuurlijk met alle liefde met je delen. Jassen, jurkjes, stoere sweatpants, toffe truien, te gekke rompertjes, mutsen, mama’s eat you heart out. Mini Rodini – van 0 tot 11 jaar – is verkrijgbaar bij Orange Mayonaise.

Wintercollectie 16/17

Reva & Finn in Moodstreet
Winnen: Nono winter outfit

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Jaqueline 29 augustus 2016 at 8:24 pm

    Heel mooi!

  • Reply Kleine Prinses 3 september 2016 at 12:33 pm

    echt mooi! Jammer dat het zo prijzig is!

  • Laat een reactie achter