Prénatal Sweet Petit: Little Piece of Art

18 oktober 2016

Vorige maand werden we al verrast met een waanzinnige Sweet Petit by Prénatal peutercollectie. En nu een maandje later wordt er weer een geweldige nieuwe kunstzinnige collectie voor de kleintjes gelanceerd ‘Little Piece of Art!’. En zoals je gewend bent van echte kunst moet je er snel bij zijn, want het is een limited edition.

De hele collectie straalt een kunstgevoel uit. De ontwerpers van deze collectie zijn letterlijk gaan inzoomen op kunstwerken. Vanuit dit punt is een pixel dessin voor de jongens ontstaan. Voor de meiden werden de ontwerpers geïnspireerd door de kunststukken van Matisse. De collectie kent rijke patronen, wollerige knits, en grafische vlakverdeling in breistyles voor een verfijnde look. Ik vind zelf vooral de kleuren geweldig, denk aan warme bruintinten gecombineerd met pastellen met als accentkleur kobalt blauw.prenatal-baby-peuter-kleding-winter-kidsfasion-kraamcadeau-vest-knits-meisje-jongen-ladylemonade_nl7

Een stoere jumpsuit, een stijlvol rokje, een warme sweater en mooie fijne leggings zijn er voor de meiden. Ik ben deze winter weg van alle superleuke breisels. De grof gebreide Sweet Vella girls trui met de verschillende kleurvakken ga ik sowieso voor Lucy shoppen. De jongens kunnen zich deze winter onder andere kleden in een luxe comfortabele gebreid vest of in een fijne warme sweater met kunstzinnige blokstrepen in verschillende kleuren. Voor de jongens vind ik de stoere chino broek gemaakt van een zachte sweat jersey een musthave voor de kledingkast. De nieuwe Prénatal collectie is fashionable en budgetproof.

De collectie is verkrijgbaar in de maten newborn 50-68 en voor toddlers 74-104 en kun je exclusief shoppen in de Prénatal winkels en in de webshop van Prénatal.

Prénatal Sweet Petit ‘Little Piece of Art’

prenatal-baby-peuter-kleding-winter-kidsfasion-kraamcadeau-vest-knits-meisje-jongen-ladylemonade_nl4 prenatal-baby-peuter-kleding-winter-kidsfasion-kraamcadeau-vest-knits-meisje-jongen-ladylemonade_nl6 prenatal-baby-peuter-kleding-winter-kidsfasion-kraamcadeau-vest-knits-meisje-jongen-ladylemonade_nl3 prenatal-baby-peuter-kleding-winter-kidsfasion-kraamcadeau-vest-knits-meisje-jongen-ladylemonade_nl1 prenatal-baby-peuter-kleding-winter-kidsfasion-kraamcadeau-vest-knits-meisje-jongen-ladylemonade_nl5 prenatal-baby-peuter-kleding-winter-kidsfasion-kraamcadeau-vest-knits-meisje-jongen-ladylemonade_nl2

Winnen: 3x denim van Vingino!
Nieuwe skikleding collectie van de Lidl

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter