Speelgoed musthave: Brikkon

17 mei 2016
brikkon, speelgoed, lego, spelen, bouwen, stenen, speelgoed, kinderen, kleuters, cadeau, tips, idee, origineel, houten, bouwplaat, platen, plaat, steen

Gebeurt het bij jou thuis ook? Je kind heeft alle LEGO van de wereld; een politiebureau, auto’s, een piratenschip. You name it! Maar als de bouwwerken eenmaal in elkaar zitten, staan ze vooral stof te vangen. Want het is natúúrlijk zonde om al die creaties weer uit elkaar te halen. En nu er weinig meer aan te bouwen valt, is de lol er ook wel vanaf. Eigenlijk kun je veel beter losse basisstenen, dakjes, raampjes, deurtjes enzo kopen, want dat is gewoon veel leuker. Kunnen kids lekker hun eigen fantasie gebruiken. En voor kinderen die om te beginnen nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken, is er nu iets nieuws. Een houten basis bouwplaat in 3D formaat: Brikkon!

Houten basis bouwplaten

brikkon, speelgoed, lego, spelen, bouwen, stenen, speelgoed, kinderen, kleuters, cadeau, tips, idee, origineel, houten, bouwplaat, platen, plaat, steen Brikkon zijn houten bouwplaten die je eerst zelf in elkaar schuift, om er daarna met LEGO op aan de slag te gaan. Doordat de bovenkant van de bouwplaat een soort kartelrand heeft kun je er alle soorten LEGO stenen bovenop zetten en steeds verder bouwen. Er zijn drie verschillende modellen: een boomhut met schommel en ladder (€17,95), een kasteel waar een katapult bij zit (€19,95) of houten vogelpootjes (€7,95) om prachtige vogels mee te maken. Of andere fantasie wezens, dat kan natuurlijk ook. Omdat de platen van hout zijn, kun je er ook op tekenen, waardoor het bouwwerk helemaal een eigen sausje krijgt.

Uren speelplezier

brikkon, speelgoed, lego, spelen, bouwen, stenen, speelgoed, kinderen, kleuters, cadeau, tips, idee, origineel, houten, bouwplaat, platen, plaat, steenFinn en Charlie hebben het kasteel waar ze uren zoet mee zijn. Het wordt steeds groter en mooier, met dikkere muren. Geen vijand komt er nog in! Zeker niet omdat Finn het fort verdedigt met de grote katapult die de LEGO stenen soms wel tot aan de andere kant van de kamer schiet. En als de jongens klaar zijn met spelen, bergen we de boel weer plat op totdat ze zin hebben in een nieuw avontuur. Ik vind het een super origineel cadeau voor LEGO liefhebbers. Brikkon koop je hier online.

Kijk hier om te zien wat andere kids met Brikkon gebouwd hebben.

Tip: Het groot Nederlands knuffelboek
Winnen: Little Tikes piraten zand- en watertafel

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter