Review: Garmin vívofit jr. 2 – activity tracker voor kinderen

22 december 2017
Review: Garmin vívofit jr. 2 - activity tracker voor kinderen

Als het aan mij ligt gooi ik binnenkort de iPad de deur uit! Tijdens deze regenachtige maanden staat buiten spelen niet hoog op het lijstje van mijn dochters en wint de tablet hier alleen maar aan populariteit. Meerdere malen op een dag krijg ik de vraag van Reva en Lucy of ze “pleassssssse” even een filmpje mogen kijken. Negen van de tien keer zeg ik “Nee”. Maar helaas, ook deze mama gaat op een gegeven moment toch door de knieën. Normaal gesproken ben ik niet echt van de goede voornemens, maar voor aankomend jaar heb ik er eentje. We gaan MEER bewegen! Ik ga vaker naar de sportschool – echt ik ga het doen! – en de meisjes mogen aan de slag met de nieuwste gadget voor de kids, namelijk de Garmin vívofit jr. 2 activity tracker. Een soort interactief superhorloge waarmee ze naar hun eigen avontuurlijke wereld kunnen afreizen en ondertussen gestimuleerd worden om te bewegen. Een super toffe uitvinding waar je alles over leest in deze blog. En we mogen er ook DRIE weggeven, omdat het bijna Kerst is!

Maak kennis met de Garmin vívofit jr. 2

Het idee achter de Garmin vívofit jr. 2 is dat kinderen meer lol krijgen in bewegen, zodat ze op jonge leeftijd merken hoe fijn en gezond het is om actief te zijn. Toen ik werd gevraagd om deze nieuwste gadget samen met Reva te testen, stond ik dan ook meteen te springen. Manieren om de kinderen tot meer beweging te stimuleren kan ik alleen maar aanmoedigen.

Garmin introduceert deze nieuwste activity tracker in samenwerking met Disney voor kinderen vanaf 4 jaar. Ieder polsbandje heeft een eigen thema – Disney-, Star Wars- of Marvel – met een bijbehorende app. Met deze app beleven de kids allerlei avonturen met hun favoriete personages, waaronder Minnie Mouse, BB-8 en de Avengers van Marvel.

Wat doet het?

De waterbestendige activity tracker houdt het aantal stappen en het slaapritme bij, maar meet ook de actieve minuten en stimuleert kinderen om hun dagelijkse activiteitendoel van 60 minuten te halen. Als dit doel bereikt is, kunnen de kinderen elke dag nieuwe avonturen beleven in de app en ontgrendelen ze weer nieuwe personages. Zo worden kids extra gemotiveerd om hun best te doen.

Review: Garmin vívofit jr. 2 - activity tracker voor kinderen

De bijbehorende gratis app wordt door de ouders beheerd, waardoor zij de dagelijkse activiteiten van hun kinderen kunnen volgen. Als ouder kun je zelf ook taken instellen, die dan als icoontje op de activity tracker verschijnen. Kinderen weten dan exact wanneer er nog iets gedaan moet worden. Denk aan tandenpoetsen, huiswerk maken of een klusje in huis. Kinderen kunnen zelf de taaktimer op het apparaat starten, zodat ze precies weten hoeveel tijd ze nog hebben. Ook kunnen er vriendschappelijke wedstrijdjes met de Toe-to-Toe stappenuitdaging gespeeld worden met vriendjes in de buurt die ook een vívofit jr. 2 om hun pols dragen.

Tried & tested

Uiteraard koos mijn allerliefste Reva voor het Disney thema, waar haar grote vriendin Minnie Mouse in de bijbehorende app de hoofdrol speelt. In dit avontuur helpen kinderen Minnie Mouse en haar vriendjes met het organiseren van een verrassingsfeestje voor de verjaardag van Mickey Mouse. Zo mogen ze samen met Katrien de zaal versieren, wordt er met Goofy een prachtige verjaardagstaart gemaakt en zorgen ze ervoor dat alles voor het feestje klaar staat.

Reva zei meteen al dat ze het polsbandje nooit meer af wilde doen, zo mooi vond ze het. De activity tracker kan dag en nacht gedragen worden, dus dat probleem is alvast opgelost. Na uitgelegd te hebben hoe de activity tracker werkt, begon Reva spontaan te dansen en te springen. Ze had meteen door dat ze eerst een kleine work-out moest doen voordat ze überhaupt met de app aan de slag kon. Nu ze al een aantal keren haar dagelijkse doel van 60 minuten beweging heeft gehaald, merk ik ze heel erg op gaat in het verhaal van de app. Enthousiast vertelt Reva aan mij hoe ze heeft geholpen met de zaal te versieren, maar dat het feestje nog lang niet klaar is en er nog genoeg te doen is. In haar beleving helpt ze echt mee aan het verrassingsfeestje van Mickey Mouse. Ondertussen is ze zich er ook meer van bewust dat lekker bewegen heel goed voor je is. Ze kwam zelf met het idee om iedere middag na school een dans momentje in te plannen.

Review: Garmin vívofit jr. 2 - activity tracker voor kinderen

Persoonlijk was ik ook heel benieuwd hoe Reva zou reageren op de taken die ze zou tegenkomen. Zo is ze bijvoorbeeld op school een ster in opruimen, totdat ze één voet over de drempel van onze voordeur zet en ze deze mooie eigenschap acuut vergeten is. Dus toen de taak ‘kamer opruimen’ opeens in haar scherm verscheen, begon mevrouw meteen te piepen. Toen ik vertelde dat ze hier ook iets leuks voor terug kan krijgen kreeg ik meteen een big smile van haar. Als kinderen namelijk taken uitvoeren kunnen ze virtuele munten verdienen, die weer ingewisseld kunnen worden voor van tevoren afgesproken beloningen. Reva wil dolgraag haar munten inwisselen voor een pannenkoekenavond. Helemaal goed, gaan we doen! Sinds Minnie Mouse iedere dag om haar pols zit, heb ik wel echt het idee dat ze zelfstandiger dingen oppakt.

Reva heeft voor het Disney thema gekozen, maar kinderen kunnen ook net als Finn kiezen uit het Star Wars thema. In dit avontuur kruipen de kinderen in de huid van kleine verzetsstrijders en beleven ze samen met BB-8 en de piloot Zepha allerlei spannende avonturen op de planeet Jakku. Of kies voor het gave Marvel thema, waarbij alle kleine helden samen met Captain America en de Avengers allerlei app-avonturen in New York beleven in de strijd tegen Ultron. De activity trackers kosten € 99,99 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij de Media Markt, Bol.com en Coolblue.

Review: Garmin vívofit jr. 2 - activity tracker voor kinderen

3 x Garmin vívofit jr. 2 winnen

Zelf ben ik heel enthousiast over de Garmin vívofit jr. 2, daarom vind ik het super gaaf dat ik maar liefst 3 exemplaren ter waarde van bijna € 100,- mag weggeven. Wil jij ook dat je zoontje of dochtertje met plezier meer gaat bewegen? Misschien ben jij binnenkort wel de gelukkige.

UPDATE: Gefeliciteerd! Janneke, Shirien en Yvonne zijn de gelukkige winnaars van de Garmin activity tracker winactie. Veel beweeg plezier! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

*Wie zich inschrijft, geeft tevens toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

https://youtu.be/346O3bGZrZ8

https://youtu.be/acuMoZzXKE4

10 Originele kerstboomhangers maken van LEGO
Winnen! Een Alpina loopfiets mét je eigen naam

Dit vind je misschien ook leuk

84 Reacties

 • Reply Vanessa Beijersbergen 22 december 2017 at 7:40 am

  Wat een SUPER SUPERGAVE actie! Ik wil SUPERGRAAG het donkerblauw met rode Marvel horloge voor mijn zoon Floris winnen! Hij gaat daar SUPERBLIJ van worden. We gaan duimen!

  • Reply Maaike kruijshaar 22 december 2017 at 1:48 pm

   Mijn zoontje van 5 zit op speciaal onderwijs en heeft structuur nodig. Dit lijkt me echt super zodat hij gestimuleerd wordt en tevens het resultaat ziet van zijn bezigheid. Ik dank dat hij dit te gek zou vinden. Hij is helemaal dol op marvel avengers.

 • Reply Vanessa Beijersbergen van Henegouwen 22 december 2017 at 7:42 am

  Wat een SUPER SUPERGAVE actie! Ik wil SUPERGRAAG het donkerblauw met rode Marvel horloge voor mijn zoon Floris winnen! Hij gaat daar SUPERBLIJ van worden. We gaan duimen!

 • Reply Janneke 22 december 2017 at 7:43 am

  Ik zou graag de Disney vivo tracker met verstelbaar bandje winnen voor mijn dochter. Wat gaat ze die mooi vinden! ???

 • Reply Jessica van Leeuwen 22 december 2017 at 8:04 am

  Deze zijn wel heel gaaf! De witte Minnie Mouse versie zal mijn dochter te gek vinden

 • Reply Leonie 22 december 2017 at 8:15 am

  Super leuke actie! Ik doe graag mee voor de witte mini mouse versie ??

 • Reply Tessa 22 december 2017 at 8:16 am

  Heel cool voor mijn zoon! De blauwe Marvel versie graag. Hij zit het liefst vast geplakt achter íeder beeldscherm en dat zou ik graag anders zien… dit zou voor hem echt een goede motivator zijn dus hier zouden we beiden herl blij van worden! *duimt*

 • Reply Karen 22 december 2017 at 8:47 am

  WoW dat is een perfect kado! De oranje van StarWars

 • Reply Floortje 22 december 2017 at 8:59 am

  Wat een super actie. Echt geweldig om op deze manier, spelenderwijs zo actief bezig te kunnen zijn. Ik zou zelf voor de Minnie mouse gaan? maar mijn zoontje vindt De Resistance de allermooiste.

 • Reply Monique 22 december 2017 at 9:03 am

  Voor mijn dochter ?
  Wij lopen al jaren bij de ggd omdat we heel erg voorzichtig moeten zijn met het gewicht van mijn dochter en ze doet het fantastisch oppakken allemaal. Het is niet altijd leuk om nee te moeten zeggen op vanalles maar het laatste jaar gaat ze steeds meer zelf inzien wat ze kan vragen en hoeveel. Zo knap van haar. Ze sport wel maar dit horloge gaat er voor zorgen dat ze nog meer wil bewegen en je kunt nooit genoeg bewegen. Dit horloge is er super leuk idee om het te stimuleren!
  Ze zal helemaal weg zijn van de witte minnie mouse dus nu alleen nog maar duimen en een beetje geluk hebben ?

 • Reply Jasmijn 22 december 2017 at 9:22 am

  Mijn dochter wilt wel graag op pad met de witte Minnie Mouse Vivofit. Op een leuke manier in beweging zijn voor haar en handig voor mij om een paar taken erin te verwerking.

 • Reply Christel 22 december 2017 at 9:23 am

  Wauw! Wat een geweldige actie! Ik ga voor de witte Minnie Mouse voor mijn dochter Loise van 7. Ze zal dit helemaal fantastisch vinden!

 • Reply Willianne 22 december 2017 at 9:24 am

  Mijn zoontje is verknocht aan zijn PlayStation. Waar ik soms ook wel eens mee dreig om hem deur uit te doen:) Hij is dus gek op spelletjes uitspelen dus doe graag mee voor het horloge. Huiswerk, hondje uitlaten, kamer opruimen zijn zijn normale taken, wat hij nog steeds niet uit zichzelf oppakt . Maar ook de dingen die ik eigenlijk niet meer hoor te zeggen gaan wat stroef. De StarWars zou hij wel heel gaaf vinden! Lijkt me een uitdaging om hier samen mee aan de slag te mogen! Maar het leukste vind hij denk ik dat hij waterdicht is:D

 • Reply Evelien 22 december 2017 at 9:29 am

  Wat een leuke actie! Mijn zoontje Thieme zou graag de blauwe Marvel willen winnen. Dit vooral omdat wij zelf ook allebei ern garmin activity hebben en hij daar graag vraagt hoe dat allemaal werkt. Daarnaast sport hij al heel veel voor een 5 jarige en lijkt het ons leuk om dat ook terug te kunnen zien. We gaan erop hopen dat wij hem winnen!! Superleuk!!

 • Reply Anisah 22 december 2017 at 9:33 am

  Ja leuk! Ik doe mee voor mijn zoontje, hij wordt over een paar dagen grote broer en ik ben mega trots hoe hij hiermee omgaat.

  Hij heeft een hele collectie betreft Marvel poppen, waar hij met de vivofit Marvel edition een koppeling mee kan maken. ????✨

 • Reply Chantal den Haan 22 december 2017 at 10:08 am

  Voor mijn knul van 5,5 jaar doe ik graag mee! Zo’n kans laat ik niet liggen. Mocht ik een gelukkige winnaar worden, dan gaan we hier voor de Captain America variant!!! Fingers crossed?

 • Reply Myrthe 22 december 2017 at 10:51 am

  Graag voor mijn dochter van 7 jaar, de witte Minnie Mouse-versie (6+). Lijkt me super om zo samen met haar van ‘gewoon’ bewegen iets nog leukers te maken… en taakjes als opruimen leuk te maken (‘t zal toch niet dat ze het dan ook echt eens zonder oorlog zal gaan doen??).

 • Reply CHARLOTTE 22 december 2017 at 12:25 pm

  Heel Gaaf deze van garmin! dat is ook echt iets voor onze zoon, want die is ook best wel verslaafd aan de ipad of zijn nintendo switch/ wiiU. Gelukkig hebben we van WiiU fit ook de stappen teller en daar is hij dol op, elke keer kijken hoeveel stappen er gezet zijn en deze uploaden naar zijn bestand. Maar op deze manier met de garmin leert hij ook nog eens klok lezen (daar zijn ze nu ook op school mee bezig) De BB8 zou helemaal te gek zijn!

 • Reply Saskia 22 december 2017 at 12:26 pm

  Leuke review en ik dacht dat het heel iets anders was hahaha Ik doe graag mee voor m’n zoontje die ook wel wat stimulatie kan gebruiken qua taken en beweging. Ik denk dat hij de Marvel versie helemaal te gek zou vinden.

 • Reply Inge Spapens 22 december 2017 at 12:30 pm

  Wat gaaf! Mijn dochter vindt vooral de witte van Minnie Mouse erg leuk. Dan kan ze klok leren kijken op haar eigen horloge en ook nog eens stappen tellen! Persoonlijk vind ik ‘t fijn om taken erin te zetten en bewegen te kunnen zien. Hopelijk loopt alles dan wat soepeler!

 • Reply Hilda Blom 22 december 2017 at 1:47 pm

  Wat een goede gadget, wow! En wat een positieve manier om bewegen te stimuleren. Onze zoon Hugo zou die van Star Wars fantastisch vinden.

 • Reply Lindsey Roosen 22 december 2017 at 1:52 pm

  Suuuuuper leuk voor mijn grootste knul! Hij zou heel blij worden van de Avengers versie!!! ?
  Hele leuke actie!

 • Reply Monique Gort-Bols 22 december 2017 at 2:19 pm

  Nog nooit van gehoord maar nu wel super enthousiast geworden door dit blog!
  Wat een ontzettend handig en functioneel “horloge” , ik heb de zes varianten bekeken en eigenlijk zijn ze allemaal wel leuk!
  Mijn dochter zou helemaal wild zijn van de Minnie Mouse en mijn zoon vind Captain America helemaal geweldig.
  Ik vind het allemaal goed, zolang ze maar gaan bewegen ?

 • Reply Jannemiek 22 december 2017 at 3:52 pm

  O wat herken ik me in je verhaal. Heb op zich 2 best actieve meiden maar de vraag over de IPad komt inderdaad regelmatig voorbij. Wat leuk om beweging te combineren met de IPad. Weet zeker dat ze daar gevoelig voor zijn.
  Die met het witte Minnie Mouse bandje valt hier het meest in de smaak.

 • Reply Natascha 22 december 2017 at 5:22 pm

  Wauw, dit is nog eens een superkado! Mijn zoon mees zou dit te gek vinden. Is in de zomer alleen maar buiten aan het voetballen maar nu…. wat is dit welkom!

 • Reply Femke Beijer 22 december 2017 at 5:25 pm

  Oooo leuk die met Minnie Mouse voor mijn lieve Loïse!

 • Reply Marleen Jagers-Saedt 22 december 2017 at 5:42 pm

  Wat een leuke actie!! Ik zou heel graag meedoen om de marvel variant 6+ voor mijn dochtertje van 7 te winnen. Ze is een echte stoere meid, die hier super blij mee zou zijn!! Fingers crossed!!

 • Reply A 22 december 2017 at 6:09 pm

  Hoe tof is dit!
  Supermooi en ook nog nuttig!
  Disney natuurlijk!

 • Reply Marjet 22 december 2017 at 6:12 pm

  Heel erg leuke en zeker in deze periode van het jaar goed te gebruiken. Ik zou voor mijn zoontje graag meedoen voor de BB-8 Star Wars edition. We gaan duimen!

 • Reply A 22 december 2017 at 6:33 pm

  Hoe tof is dit!
  Super mooi en ook nog nuttig!
  Disney natuurlijk! ?

 • Reply K. Jacobs 22 december 2017 at 7:35 pm

  Wat leuk! Ik denk dat de zwarte StarWars hier wel heel erg in de smaak valt!

 • Reply Cecilia 22 december 2017 at 7:56 pm

  Mijn zoontje Sebastiaan (4) is vaak “liever lui dan moe” zoals ze zeggen 😀 dus elke motivatie om actief te zijn is welkom bij hem! Bovendien slaapt hij ‘s nachts ook erg onrustig, dus zou zo’n slaaptracker ook wel handig zijn! En hij is ook nog eens supergrote fan van BB8 van Star Wars (of “baby 8” zoals hij zegt :-D), dus hij zou helemaal blij zijn!!

 • Reply Floor Degryse 22 december 2017 at 8:26 pm

  Minnie Mouse 6+ voor mijn meid Eleanore die houdt van bewegen en van gadgets… ideale combo dus voor een Garmin vivofit jr.2!!!

 • Reply Mirjam vd Bos 22 december 2017 at 8:42 pm

  Hup hup in actie met dat lichaam, daar weet Minnie Mouse 6+ wel raad mee. Zodat mijn dochter ook in de winter eindelijk eens van de bank af gaat komen. We wonen in het bos, nu er nog gaan bewegen.

 • Reply Cath 22 december 2017 at 9:25 pm

  Heel cool! De captain america is gaaf moor mijn zoon!

 • Reply Danielle Bruijn 22 december 2017 at 9:50 pm

  Super leuke actie! Ik doe graag mee voor de witte Minnie mouse versie. Minnie is al sinds dat mijn Rosanne 1 jaar was haar beste vriendinnetje.. Gelukkig nooit verloren, nu Rosanne 7 is gaat Minnie niet meer overal mee naar toe maar wel nog altijd mee slapen ?… Zou superleuk zijn als Minnie nu weer overal mee naar toe kan, maar dan om haar pols ???… ??

 • Reply Jessica 22 december 2017 at 10:31 pm

  Een Disney voor mijn dochter van 8 of een Star Wars voor mijn zoon van 10. 🙂

 • Reply Nathalie Hellmig 22 december 2017 at 10:59 pm

  Nathalie Hellmig
  Nathalie Hellmig Whaaaaaaaaaaaaa!! dit is echt helemaal TE GEK zeg Lady Lemonade! <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! Ik wil natuurlijk héééééééél graag kans maken op zo'n geweldig mooie en superhandige Activity tracker voor dochterlief, geweldig 😀 ohhhh ik ga zeker te weten voor de Minni Mouse 6+….wat een uitvinding zeg… spelenderwijs doelen behalen, super! Ik doe mee! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ?????? Hopelijk mag ik m'n meisje onwijs verrassen, SPANNEND! FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie

 • Reply Miranda Janssen 22 december 2017 at 11:12 pm

  Oke, ik denk dat deze Garmin speciaal voor mijn dochter is gemaakt. Met een naam als Berber moet je natuurlijk de BB-8 horloge hebben. Geschikt om mee te zwemmen tijdens de zwemles, kan tegen een stootje op het schoolplein tijdens het voetballen en de batterij gaat langer dan 1 jaar mee. Handig aangezien Berber niet te stoppen is in groep 1. Stoer horloge voor een stoere meid!

 • Reply Marijke 23 december 2017 at 12:06 am

  Ik zou echt zo super graag de Resistance voor mijn zoontje winnen, die staat al een poosje op ons verlanglijstje om het bewegen te kunnen motiveren! Wat een gave winactie zeg 🙂

 • Reply Mirjam Hellingman 23 december 2017 at 12:25 am

  De BB-8 is echt iets voor mijn dochter! Lekker stoer en waterdicht, want net als haar moeder vergeet ze een horloge af te doen bij het douchen… Dat heeft al heel wat horloges gekost. Natuurlijk super dat deze bewegen stimuleert!

 • Reply Jasmijn 23 december 2017 at 4:07 am

  Phileine is gek op Minnie dus die wil ze vast graag!

 • Reply Mariska Meeuwissen 23 december 2017 at 8:28 am

  Voor mijn held Mats graag de Marvel, net zo als mama ook een super cool /sportief horloge!!

 • Reply Laura 23 december 2017 at 8:33 am

  Graag dingen wij mee voor de star wars bb-8 Onze knul van net 6 loopt graag hard maar met het soms koude en natte weer willen papa en mama niet altijd mee. Papa en mama kunnen ook wel een extra stimulans gebruiken en niets werkt zo goed als wanneer je kind je met de neus op de feiten drukt ☺️
  En daarbij is het gewoon een enorm stoer ding natuurlijk!

 • Reply Kirsten 23 december 2017 at 9:54 am

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Dan zou ik de Star Wars versie kiezen! Heel gaaf!

 • Reply Ana 23 december 2017 at 9:57 am

  Superleuk! Ik doe mee voor mijn zoon, hij heeft het een beetje zwaar op dit moment , maar ik ben mega trots hoe hij zijn best doet om vrolijk en blij te bijven!
  Hij is gek op superhelden en zou Marvel Captain America edition super leuk vinden!
  Fingers crossed! ??

 • Reply Jenny 23 december 2017 at 10:15 am

  Wat een gaaf concept! Graag de oranje Star Wars BB-8 voor mijn stoere dochter ?

 • Reply Marlies verkerk 23 december 2017 at 10:45 am

  Mijn zoontje Finn van 4 jr zou liefst hele dagen voor de tv of spelletjes app doorbrengen als ik hem die kans zou geven. Gelukkig houdt hij ook van buiten spelen maar deze activity tracker zou een super motivatie zijn om meer te bewegen! Graag de marvel!

 • Reply Kim 23 december 2017 at 11:41 am

  Ja, dit horloge is de oplossing voor mijn iet wat luie Billy!
  Ik denk dat hij de Star Wars versie geweldig gaat vinden…
  Ik ga duimen!!!

 • Reply Rebekka 23 december 2017 at 1:25 pm

  Ik zou er graag een winnen voor onze zoon. Hij moet iedere dag medicijnen nemen en bewegen. Dit lijkt mij een perfect horloge daarvoor. Ik denk dat hij de star wars versie tof vindt!

 • Reply Machteld 23 december 2017 at 4:27 pm

  Wat een leuke winactie. Mijn sportieve zoon (7jaar) heeft de pech net voor de kerstvakantie zijn enkelbanden gescheurd te hebben. Hij zal dus in januari weer langzaam moeten opbouwen met bewegen. Dit apparaatje gaat dat vast veel leuker voor hem maken, vooral in het Star Wars thema! En minder leuke dingen, die hij nu wel kan, worden door de Garmin weer een stukje leuker gemaakt.

 • Reply Ruud 23 december 2017 at 6:05 pm

  Vraag me bijna af of mannen ook mee mogen doen… maar ‘wij’ vinden dit ook heel tof! En mijn zoon Koen die op 1 januari alweer 5 jaar wordt vast ook. Zou voor hem graag de BB-8 variant winnen.

 • Reply Kim 23 december 2017 at 7:00 pm

  Wat een leuke actie. Zou ik dan eindelijk mijn eigen Activity tracker weer helemaal voor mezelf hebben? Mijn zoon joep vind het zelf erg leuk om te kijken hoeveel stappen ik heb gemaakt, en als het er niet genoeg zijn, wil hij er wel voor mij maken…..zo lief….joep is 8 jaar en ik zou hem enorm verassen met een eigen blauwe Marvel Activity tracker…..dan moet ik wel weer zelf mijn eigen doelen halen…..of zou zijn broertje Luuk nu voor mij stappen willen zetten??

 • Reply Janneke Roes 23 december 2017 at 7:37 pm

  Dit zouden al mijn kids goed kunnen gebruiken, maar ik denk hoop dat we hier met Jesse mss wat winst kunnen behalen.

 • Reply Suzanne 23 december 2017 at 8:06 pm

  Super leuk om te winnen. Wij gaan voor de Minnie Mouse (zwart)

 • Reply Anique 23 december 2017 at 10:10 pm

  Whoo de Donkerblauw rode Marvel

 • Reply Fleur 23 december 2017 at 10:19 pm

  Wat een gaaf ding! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Die zou de witte Minnie Mouse erg mooi vinden

 • Reply Marian 23 december 2017 at 10:37 pm

  Wat doe ik hier graag aan mee ? wij hebben 3 kinderen. Oudste word aanstaande donderdag 8, vind het leuk om op de tablet te spelen, maar is gelukkig nog redelijk goed te porren om wat anders te gaan doen. Dochter van bijna 2 en half is nog geen probleem.. maar onze middelste van 5 en half da’s een echt “probleem”, die heeft amper zijn ogen open en zeurt om de tablet. En die krijgt dus het meeste nee. En het buiten spelen word al helemaal een strijd.. Dus zo’n smart watch zou voor hem (en ons ?) een G-E-W-E-L-D-I-G-E toevoeging/ oplossing/ alternatief zijn. Dus méér dan welkom!!!

  • Reply Marian 23 december 2017 at 10:40 pm

   Vergeet ik te vermelden welk horloge ik hem blij mee zou kunnen maken… de BB-8 ?van star wars

 • Reply Julia van empel-stamate 23 december 2017 at 11:58 pm

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Marvel Avengers

 • Reply Karin 24 december 2017 at 12:22 am

  Wat een leuke actie! We gunnen het iedereen, maar mochten we toch de gelukkige winnaars blijken, dan kiest onze jongste voor de witte minnie mouse variant.
  We duimen!??

 • Reply Karin 24 december 2017 at 12:54 am

  Wat een super horloge! De Disney variant zou super zijn voor onze duikende/voetballende/dansende 8 jarige Maud!

 • Reply Ingrid 24 december 2017 at 9:50 am

  Superleuk! De Marvelversie zou fantastisch zijn voor zoontje Luc (bijna 8) of Jorrit (4). Ik ga duimen! ?

 • Reply Marijke 24 december 2017 at 8:30 pm

  Ik ga voor de witte van Disney ? voor mijn dochter Fem van bijna 6 jaar. Ik ben sportinstructrice en werk altijd met zo’n soort horloge om. Ze vindt dat zó interessant. Zou een geweldig cadeau voor haar zijn?! Ik doe mee!

 • Reply Bodil 26 december 2017 at 1:13 am

  Oeh, dansmomentjes en munten verdienen… klinkt echt als iets wat mijn dochter geweldig zou vinden!
  De Minnie Mouse vinden wij het allerleukste 🙂

 • Reply Viv Schobben 26 december 2017 at 8:20 am

  Hier in huis een net 7 jarige die ook heel graag een Activitytracker wil. Papa en mama hebben er eentje en tja dan mag hij eigenlijk niet achter blijven. Ik heb ze net even op mijn gemak bekeken en wat zijn ze ontzettend leuk voor de kids! Ik denk dat ik Senne dolgelukkig maak met de Captain America variant! Kunnen we fijn samen aan de slag want eigenlijk heb ik vrijwel hetzelfde voornemen. Een stuk meer bewegen in 2018 (ergens in 2017 eventjes de moed verloren…ahum) en hop hop weer richting de 10.000 stappen per dag! Ben eigenlijk zelf ook wel nieuwsgierig naar hoeveel een kind eigenlijk beweegt op een dag en met zo’n fijne app erbij weet ik zeker dat dit een schot in de roos zal zijn. Hij zal ‘m met alle liefde en plezier gaan dragen en er ook veel mee bezig zijn. Zo af en toe mag hij eentje van ons om en zie hem dan eens gaan door de kamer haha. “Mama gaan we een stukje wandelen?” is dan het eerste dat hij vraagt! Waag graag een kansje, nog een hele fijne 2e Kerstdag!

 • Reply Silvia van de Pol 26 december 2017 at 9:35 am

  Wat een toffe actie. Mijn zoontje (7 jaar) zit ook het liefst achter een scherm. Hij is helemaal fan van de Marvel Heroes. Dit zou een geweldig cadeau zijn!

 • Reply Wendy Ell 26 december 2017 at 9:43 am

  Leuke actie! De witte Minnie mouse versie zou mijn dochter helemaal geweldig vinden. Fijne kerst nog!

 • Reply Liane 26 december 2017 at 10:00 am

  Echt een leuke winactie! Die willen we allemaal graag winnen. Ik ben zelf aan het kijken voor een volwassen versie voor mijn verjaardag (vandaag, tweede kerstdag jarig en 40 jr geworden). Ik zou het echt super tof vinden om met één van mijn kinderen met de garmin meer te gaan bewegen/sporten. Wij vinden het zelf leuk om feedback te krijgen op wat we gedaan hebben en dat geldt voor de kids ongetwijfeld ook. Het is toch super leuk om ‘beloond’ te worden voor de activiteiten die je doet….en die activiteit ‘ga je kamer opruimen’ zie ik ook wel zitten :-). Man, man, man, wat hebben ze daar nooit zin in,. De Resistance (star wars) zal hier zeker gewaardeerd worden door onze zoon. Fijne feestdagen!

 • Reply Mariska 26 december 2017 at 10:01 am

  Hoe gaaf zou dit zijn! Geen gezeur meer om de tablet… Mijn zoon wil erg graag met zo’n captain America band rondlopen.

 • Reply Jamila 26 december 2017 at 10:09 am

  Wat een toffe actie en uitvinding. Ik wist niet dat dit bestond. Marley van 6 zal de tracker van Marvel Avengers met captain America ge-wel-dig vinden! Fingers crossed!

 • Reply Claudia 26 december 2017 at 11:07 am

  Voor mijn dochtertje heel graag de Minnie Mouse 6+ om heerlijk actief en stijlvol mee aan de slag te gaan en te leren genieten van gewegen en dansen

 • Reply Angela 26 december 2017 at 12:33 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn twee dochters van 8 en 6. Ze kunnen heel goed delen 😉 en vinden de witte Minni Mouse het mooist. ❤️

 • Reply Kim 26 december 2017 at 1:16 pm

  Superleuk dit! Zou heel graag de Marvel of de Disney versie winnen!!

 • Reply Veerle 26 december 2017 at 3:48 pm

  Topactie! Wij gaan voor de Minnie Mouse-versie 🙂

 • Reply Carolina Guntenaar 26 december 2017 at 8:05 pm

  Wat een gave gadget! ontzettend leuk beschreven , heel herkenbaar vooral t opruimen ?
  Mijn zoon (7) zou heel blij zijn (en zijn mama ook ? ) met zo’n gave activity tracker in een Marvel Avengers thema.
  Leuk om te kunnen zien hoeveel ze doen op n dag.
  Fijne avond deze laatste kerstdag ?

 • Reply Liesbeth 26 december 2017 at 10:32 pm

  Oh die Captain America vindt mijn zoon Tristan (6) vast heel gaaf.

 • Reply Liesbeth 26 december 2017 at 10:34 pm

  Oh die Captain America vindt mijn zoon Tristan (6) vast heel gaaf. Daar gaan wij voor duimen
  ???

 • Reply Annika 26 december 2017 at 10:39 pm

  Mijn zoon van 6 zou heel graag de Captain America versie willen winnen. Hij zou dit echt fantastisch vinden.

 • Reply Liesbeth van Vulpen 26 december 2017 at 11:05 pm

  Oh die van Captain America zal mijn zoon Tristan (6) zeker gaaf vinden. Wij gaan duimen ???

 • Reply Rebecca Kalbfleisch 26 december 2017 at 11:16 pm

  WoW! Super toffe actie. Ik kende jouw blogs niet maar ben nu al fan! Dan ook gelijk zo’n leuke actie. Ik heb zowel een zoontje als dochtertje, maar ik denk dat mijn zoontje van 10 er echt veel aan zou hebben, mocht hij dan bevallen kunnen we de meisjes versie altijd nog kopen! Voor mijn grote StarWars fan zou ik kiezen voor De Resistance. Super tof dit, we gaan duimen! ?

 • Reply Susanne 27 december 2017 at 8:25 am

  Wat een super idee, een activity tracker voor kids. Mijn dochter van net 7 jaar is een levensgenieter EN lekkerbek! Bewegen is voor haar erg belangrijk. Dit is een super manier om haar te stimuleren nog meer te dansen, rennen, vliegen en kunstjes te doen. Dirkje kan niet kiezen uit de coole Minnie versie of de stoere Marvall. O wat spannend. Dit zou echt een schot in de roos zijn!

 • Reply Linda 29 december 2017 at 3:56 pm

  Beide van Minnie Mouse zijn te gek!

 • Reply Jojanneke 30 december 2017 at 3:26 am

  Wat een superleuk en kids stimulerende motivator! Ik geloof zeker dat mijn oudste dochter hierdoor meer zin heeft om te bewegen! De witte Minnie Mouse is nu al favoriet!

 • Laat een reactie achter