Dinos and Dolls: jouw personal shopper

28 juni 2017
Kinderen spelen met een skateboard

Tegenwoordig is het aanbod kinderkleding enorm! Kids kunnen in de meest leuke outfits gehesen worden. Soms heb je alleen misschien door een drukke agenda geen tijd of zin om je onder te dompelen in de wereld van de kindermode. Of is er zoveel keus dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet en heb je geen idee wat nu ECHT leuk staat bij je kind. Wellicht kan de persoonlijke shopping-service Dinos and Dolls jou heel goed helpen.

Op en top shop gemak

Alle ouders – met kinderen van 2 tot 12 jaar – kunnen gebruik maken van deze handige service. Hoe werkt het? Het is super simpel en het kost je weinig tijd. Eerst maak je op de site een stijlprofiel aan van je zoontje of dochtertje. Zo geef je de maat op, kun je aangeven wat voor karakter je kind heeft, welke kleuren en merken favoriet zijn en welke kledingstijl (stoer, urban, eenvoud, klassiek) je voorkeur heeft. Ook kun je aanvinken welke kledingstukken graag gedragen worden en wat je qua budget wilt uitgeven aan kinderkleding.

‘Lees ook: De 5 waterschoenen merken voor deze zomer!

Binnen een week krijg je een hele leuke verrassing voor de deur, namelijk een compleet gevulde kledingbox met stijladvies. Nu kan het echte feest beginnen en mogen alle mooie outfits gepast worden. Ideaal, want dit gebeurt gewoon lekker thuis in alle rust. Wat je leuk vindt hou je en de rest van de kleding gaat retour. De box ontvang je geheel vrijblijvend en je betaalt achteraf.

Dinos and Dolls shopping-service voor kinderkleding

Tried & tested!

Natuurlijk wilde ik maar al te graag deze service een keertje zelf uitproberen. Voor Reva heb ik een stijlprofiel aangemaakt en binnen een week kregen we vier hele leuke outfits toegestuurd. Ik was zo benieuwd met wat voor kleding de box gevuld zou zijn. Na het lezen van het persoonlijke stijladvies wist ik meteen dat het helemaal goed zou komen. Hier kun je ook precies op lezen hoe je de kledingitems met elkaar moet matchen. Over alles is nagedacht! De outfits die voor Reva zijn uitgekozen zijn ook helemaal onze smaak.

‘Lees ook: De 10 leukste baby kledingmerken.

Je doet ook meteen nieuwe inspiratie op! Het overall jurkje van Ice Cream Bandits zou ik in een shop snel over het hoofd zien, terwijl het Reva wel heel leuk staat. Zelf was zij helemaal weg van de maxidress van Moodstreet. Ik ben fan van deze personal shopper service! Je betaalt niet meer dan als je in een kledingwinkel shopt of online. En je wordt verrast met nieuwe kinderkleding items waar je zelf misschien niet zo snel aan zou denken. Wil jij je ook een keertje laten verrassen? Kijk dan snel op Dinos and Dolls.

De kinderkleding outfits

Meisje in zomerkleding van B.Nosy

Setje 1: Blauw hemdje en grijs zwier rokje van B.Nosy

Meisje in zomerjurkje van Icecream Bandits

Setje 2: Overall jurkje van Ice Cream Bandits met een oranje hemdje van Retour

Meisje in maxidress van Moodstreet

Setje 3: Bloemetjes maxidress van Moodstreet

Meisje in jurkje van Claesens

Setje 4: Kakatoe jurkje en gouden stippen badpak – niet zichtbaar – van Claesen’s

Cuteness alert: Trixie rugzakken
Mode musthave: Unicorn Vans voor unicorn fans

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter