Reshopper: marktplaats-app voor gebruikte kinderspullen

28 september 2016

Zet een paar papa’s bij elkaar en ze bedenken de meest fantastische producten. Deze vier Deense vaders hebben een super handige marktplaats-app voor gebruikte kinderspullen bedacht. Met deze Reshopper-app kun je heel eenvoudig direct kinderspulletjes van andere ouders in de buurt overnemen.

Wie heeft niet nog een zak vol te kleine kleertjes op zolder staan of speelgoed wat niet meer gebruikt wordt? Het leuke met de Reshopper-app is dat het kopen en verkopen in je eigen buurt gebeurt. Je hoeft niet stad en land af te struinen of pakketjes te versturen, je loopt een paar stappen de straat in en je bent er. Er zijn namelijk genoeg mensen in je directe omgeving die ook spullen hebben die niet meer gebruikt worden. Naast dat het een duurzame oplossing is vind ik het eigenlijk ook een heel leuk sociaal concept. Je komt zo ook nog eens in contact met buren die je misschien nog helemaal niet kent. app-iphone-android-reshopper-marktplaats-tweedehands-baby-kind-kinderwagen-bed-ledikant-wieg-budget-vintage-ladylemonade_nl1

Een dikke plus van deze marktplaats-app is dat er geen commerciële aanbieders tussen zitten. Ik vind dat zelf namelijk altijd mega irritant. En ook fijn, je hoeft je niet eerst door tig categorieën heen te worstelen om net dat ene item te vinden. De app is heel makkelijk en vooral snel in gebruik. Binnen een paar minuten staan de gebruikte items die je wilt verkopen in de etalage en voor je het weet staat er binnen een half uur een koper voor je deur.

In Denemarken is de Reshopper app al razend populair, dus dat belooft veel goeds voor Nederland. De app is beschikbaar in zowel de App Store (iOS) als Google Play (Android).

10 x Betaalbare meisjeskleding
Zindelijkheidstraining hoe werkt dat?

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter