Nieuwe collectie Collégien

10 oktober 2016

Het is herfst en dat is te merken hier in huis. Mijn kleuter kruipt het liefst iedere dag in haar chill outfit met haar sloffen op de bank. Eigenlijk doe ik net zo hard mee! Nu de blaadjes van de bomen vallen vind ik het super fijn om thuis te zijn. Tijdens die cocoon momentjes verpakken wij standaard onze voeten in een paar warme sloffen. Reva kan ik nu al uittekenen in haar Collégien sloffen. En ik kan het haar ook niet kwalijk nemen, deze zijn namelijk ook echt heel cool!

sloffen-kindersloffen-winter-herfst-kind-warm-kleuter-voeten-koud-cadeau-verjaardags-feest-sinterklaas-kidsfashion-design-frans-winnen-ladylemonade_nl7De design soksloffen van het Franse merk Collégien zijn een fashion-item voor de voetjes. Je kunt ze shoppen in de meest toffe printjes en kleuren. En naast dat ze er super tof uit zien zijn ze ook nog eens onverwoestbaar. Door de rubberen anti-slip zool hebben kids er eindeloos plezier van. Misschien ben ik nu een enorme muts, maar ik vind het ook heel fijn dat ze in de was kunnen.sloffen-kindersloffen-winter-herfst-kind-warm-kleuter-voeten-koud-cadeau-verjaardags-feest-sinterklaas-kidsfashion-design-frans-winnen-ladylemonade_nl3De nieuwe ‘Rockwell’ collectie van Collégien is geïnspireerd op de grote striphelden. Uiteraard hoort Superman ook in dit rijtje thuis, net als Wonder Woman – Reva’s favoriet – Captain America en Flash Gordon die met zijn glow-in-the-dark bliksemschichten een handje helpt in het donker.

In de nieuwe wintercollectie zie je ook elementen van het thema folk- en hippie terugkomen. Superleuke modelletjes die de voetjes helemaal het hippie chic gevoel geven.  sloffen-kindersloffen-winter-herfst-kind-warm-kleuter-voeten-koud-cadeau-verjaardags-feest-sinterklaas-kidsfashion-design-frans-winnen-ladylemonade_nl

Voor de papa’s en mama’s, Collégien heeft ook sloffen voor de volwassenen. De nieuwe collectie is verkrijgbaar bij Little Wannahaves.

Give away

Oké, genoeg gekletst we hebben nog een hele gave surprise. In samenwerking met de shop Little Wannahaves geven we één paar Collégien kindersloffen naar keuze weg.

Wat moet je doen?

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram
 • Like Little Wannahaves op Facebook en/of Instagram
 • Deel ons Facebook bericht over deze winactie
 • Laat ons weten welke paar Collégien sloffen jij zou kiezen

UPDATE: Gefeliciteerd! Lotte Bongers heeft een paar Collégien kinderslofjes gewonnen voor haar dochtertje.

In de kledingkast van Belle
10 x Betaalbare jongenskleding

Dit vind je misschien ook leuk

6 Reacties

 • Reply Janneke 10 oktober 2016 at 7:21 am

  Ja!!! Super handig! Nu het binnen kouder wordt en ons mannetje super hard zijn best aan het doen is om te leren lopen en dus wel wat grip en warms aan zijn voeten kan gebruiken!!!! De mindgame slofjes vind ik erg stoer!

 • Reply Monique Willems 10 oktober 2016 at 7:28 am

  De Fête zijn echt superleuk! Mijn dochtertje zal die ook erg leuk vinden en met zulke leuke sloffen zullen de discussies thuis om sloffen aan te trekken verleden tijd zijn

 • Reply Sterre Tijl 10 oktober 2016 at 8:35 am

  Wat zijn ze gaaf! Denk dat mijn oudste helemaal weg zou zijn van de Superman of l’acrobat ??

 • Reply Alice van Dalen 11 oktober 2016 at 1:17 pm

  Ze zijn echt te leuk! Heel graag die met Wonder Woman voor mijn stoere meisje in maat 30/31.

 • Reply Esmeralda Groenland 11 oktober 2016 at 9:39 pm

  Lijkt me lekker warm voor mijn meisje haar voetjes. Ik vind de blanket cashmere erg leuk!

 • Reply Arianne van Ojen 12 oktober 2016 at 11:31 pm

  Deze supermans vind mama wel leuk 😉

 • Laat een reactie achter