Lady Lemonade test de Stokke Scoot Newborn kinderwagen & winactie!

13 juli 2017
Review van de Stokke Scoot newborn met reiswieg

De aanschaf van een kinderwagen is vergelijkbaar met die van een auto. Je wilt alleen de allerbeste en allermooiste in jouw prijscategorie. Hij gaat straks je kostbaarste bezit vervoeren en misschien nog wel een tweede, derde of vierde wondertje daar achteraan. Geen beslissing die je kunt nemen over één nacht ijs. Ik heb dus heel wat testritjes gemaakt voordat ik besloot welke wagen mijn newborn onder zijn billen zou krijgen. Ben jij nu ook op dat punt aanbeland? Dan laat ik je graag de Stokke Scoot Newborn zien. Misschien wel jouw toekomstige nieuwe dream wagon… We mogen namelijk een complete kinderwagen weggeven!

Stokke Scoot Newborn kinderwagen met reiswieg

De Scoot ken je misschien al als de betaalbare kinderwagen van Stokke. Zonder reiswieg, maar met kinderzitje dat met een babynestje erin al geschikt is voor pasgeboren baby’s. Lekker wendbaar en compact, ideaal voor gezinnen met weinig ruimte. Maar ondanks de babynestjes trend, leggen wij mama’s de kleintjes onderweg toch nog het liefst in een wiegje. En daarom heeft Stokke voor deze stroller ook een reiswieg ontworpen. Een volwaardig bedje voor je baby dat ook opgeklapt kan worden, waardoor de wagen nog steeds weinig ruimte in beslag neemt. In de video vertel ik meer en leg ik uit hoe je mee kunt doen aan onze winactie, want we geven zo’n complete kinderwagen weg!

Complete kinderwagen winnen?

De kinderwagen die we weg mogen geven, is compleet. Je krijgt het onderstel, buggy-gedeelte, de reiswieg, de kap een muskietennet en een transparante regenhoes t.w.v. €859,-. Je kunt er eventueel zelf een nestje (€79,-) bij aanschaffen waardoor je het zitje ook al voor je newborn kunt gebruiken. Handig voor op vakantie! Hoe doe je mee met onze winactie?

 • Abonneer je (gratis) op ons YouTube kanaal. Dan zie jij naast dit soort leuke acties ook meteen als eerste onze nieuwe DIY en andere videos!
 • Laat ons in een reactie onder dit blog of onder onze post op Facebook of Instagram weten waarom jij de Stokke Scoot Newborn wilt winnen.

Doe je mee? Volgende week maken we de winnaar van de kinderwagen bekend.

UPDATE 21 JULI: Het is erg jammer dat we maar één wagen hebben om weg te geven, wat veel reacties! Maar we hebben een winnaar uit alle inzendingen getrokken. Gabrielle, jij hebt de Stokke Scoot gewonnen. Gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!

Review van de Stokke Scoot newborn met reiswieg

Review van de Stokke Scoot newborn met reiswieg

Nieuw tof kinderkamer merk ontdekt: APPIstudio
Kraamcadeau tip: 14x de mooiste en meest originele geboorteposter

Dit vind je misschien ook leuk

54 Reacties

 • Reply Sharon Yana 13 juli 2017 at 7:18 pm

  Toffe blog & wat een waanzinnige winactie!!
  Met deze Supermooie Stokke Scoot Newborn kan ik altijd in Stijl op stap.
  Prachtig design en ook functioneel.
  Ik zie mijn meisje graag Shinen in deze prachtige kinderwagen.
  Dream Big!!

 • Reply Robin 13 juli 2017 at 7:55 pm

  Wauw wat is dit een handige wagen zeg! Tot nu toe was de easywalker m’n favoriet, maar nu ga ik toch ook naar de Stokke Scoot newborn kijken. Wat goed dat ze een extra matras voor het zitje hebben gemaakt. En die verborgen handvatten in het reiswieg je, briljant! Zo kun je de kleine altijd goed en veilig verplaatsten zonder dat hij/zij wakker wordt. Het is fijn dat de wagen zo makkelijk in te klappen is. Zelfs na m’n eventuele keizersnede kan ik dat dan ook zelf 🙂 succes met je blog en ik kijk er naar uit nog meer leuke/informatieve YouTube filmpjes van je te zien!

 • Reply Dagmar 13 juli 2017 at 8:24 pm

  Ik doe mee, want ik was er ook van overtuigd dat er echt niet nog een kwam. Oftewel álles is al weg en je raad het, net zwanger van nr. 2… Eerlijk gezegd ben ik nog van de shock aan het bekomen en weet niet zo goed hoe me te voelen want hoe ga ik dit aanpakken ?. Wij waren al fan van Stokke en hadden de xplory, deze scoot lijkt mij ook weer fantastisch en scheelt mij weer wat zorgen ?. Al bedenk ik me nu dat het niet zo handig is om mee te doen als de bekendmaking volgende week is, en op mijn moeder na, niemand het nog weet ?

 • Reply Jasmijn 13 juli 2017 at 8:31 pm

  Een compacte wagen die er wel stijlvol uitziet!
  De bak en het zitje lekker hoog zodat je je kindje fijn kunt zien.
  Het lijkt mij heerlijk om ermee aan de wandel te gaan

 • Reply Anne vd Linden 13 juli 2017 at 8:44 pm

  Wat een prachtige actie! Perfect om straks de wintermaanden uit ons huisje te gaan om heerlijke avond wandelingen te maken op de vroege avonden. En dat met dit hippe design! ??

 • Reply Mariette 13 juli 2017 at 9:19 pm

  Ik doe graag mee voor ons dochtertje dat volgende maand geboren gaat worden. We hebben nog wel de wagen van grote broer maar die heeft ernstige, intensieve, gebruikers sporen en eigenlijk zouden we een nieuwe willen. Maar ja welke dan! De stokke zou dus zeker van pas komen

 • Reply Seline 13 juli 2017 at 9:22 pm

  Oh oh wat zou ik graag winnen…

  Ik ben 7 weken geleden op mijn eohen 25e verjaardag bevallen van een prachtige jongen Dexx . Alleen kwam ik er pas met 26 weken achter dat ik zwanger was. Ik heb dus alles snel snel moeten aanschaffen en heb me kinderwagen 2e hands gekocht en ben er eigenlijk niet blij mee maar vind het zonde om zoveel geld uit te geven voor een nieuwe. Ik was namelijk niet voorbereid op het krijgen van een kindje dus alles in 10 weken aanschaffen is heftig !

  En wat een mooie bak. Ook heb ik geen rijbewijs en doe ik dus alles te voet dus hij wordt flink gebruikt.

 • Reply Lea 13 juli 2017 at 9:31 pm

  Hoi ladies! Wat een goede uitleg. Ik ben nu bijna 30 weken zwanger en het is voor ons nu echt wel tijd om een kinderwagen aan te schaffen. Nu ben ik echt een twijfelkont tijdens mijn zwangerschap maar door deze video heb je mij helemaal overtuigd. Heel fijn inderdaad dat je een klik hoort bij het in elkaar zetten van de wagen en een extra controle is de groene kleur. Het zonnescherm vind ik ook erg handig en de wat grotere bak onderin helemaal handig! We hebben maar 1 auto dus zo kan ik gemakkelijk naar de winkel om wat boodschapjes mee te nemen. En ik denk aangezien ik van lange boswandelingen hou en we naast het bos wonen, ons kleine hondje ook wel eens onder in het mandje wil hihi.

  Ik maak graag kans op deze mooie kinderwagen voor ons eerste kindje (zoon) die eind september geboren wordt!

  Fingers crosserd!! Zal me ook even abonneren.

  Liefs, Lea

 • Reply Sanne Bakker 13 juli 2017 at 9:32 pm

  Wow, wat een mooie wagen! Wat een mooie en fijne zonnekap en wat geweldig dat je kleintje gewoon kan doorslapen in het wiegje als je thuiskomt, doordat je de wieg eraf kan halen met de handvatten. Het mooie vind ik ook echt hoe wendbaar en snel om te bouwen deze wagen is. Een echte verbetering ten opzichte van andere wagens! Je hebt mij helemaal om met dit filmpje:) Ik heb onze oude wagen weggegeven met het idee dat we die niet meer nodig hebben, maar het begint toch weer te kriebelen, dus hoe gaaf zou deze wagen zijn, die alle fruataties van onze oude wagen niet meer heeft(moeilijk in te klappen etc.) fingers crossed!

 • Reply Irene 13 juli 2017 at 10:05 pm

  Wauw wat een leuke kinderwagen en heel praktisch. Ik zou hem graag voor mijn vriendin willen winnen. Ze is nu 22 weken zwanger en heeft al een dochtertje van 7. Dus ze moet alles weer nieuw aanschaffen. Hoe mooi zou het zijn als ik deze voor haar win. Ik ga duimen!! 😀

 • Reply Merel 13 juli 2017 at 10:09 pm

  Ik word ondertussen gillend gek van het oerwoud dat de kinderwagen uitzoek ellende is. Ik weet niet meer waar ik het moeten zoeken.
  Maar deze wagen heeft m’n hart gestolen! Perfecte aanwinst voor onze baby boy die met de kerst zal komen. Mooi kerst kadootje 🙂

 • Reply Kim 13 juli 2017 at 10:13 pm

  Voor mijn allerliefste vriendinnetje win ik heel graag deze kinderwagen. Ze is nu 15 weken zwanger van haar eerste kindje, helaas is er een open buikje bij het kindje geconstateerd. Nu zijn ze allerlei onderzoeken gestart. We duimen heel hard dat dit kleine wondertje er mag komen.
  Ze heeft helaas dus niet de roze wolk en de behoefte spullen uit te gaan kiezen. Wat beter en liever als ik deze prachtige kinderwagen mag winnen en aan haar mag geven.

 • Reply Ans 13 juli 2017 at 10:21 pm

  Oooh… stiekem wil ik heel graag meedoen… maar durf eigenlijk nog niet zo goed… We willen misschien een kindje in de toekomst , maar ben nog niet zwanger? de actie komt net iets te vroeg! Dit zou me wel over de streep trekken, om de knoop door te hakken en het oefenen om te zetten naar doen?
  ?op goed geluk! Ik doe graag mee! Mocht het niks worden… dan hoef ik geen zoektocht meer te houden naar een fijne en mooie wagen! Thnxxx daarvoor!

 • Reply Melanie 13 juli 2017 at 10:26 pm

  Wauw wat een mooie kinderwagen ? wij krijgen in Oktober ons 2e kindje. We wandelen omzettend veel met de hond en onze Dochter. De kinderwagen hebben we ook mee genomen op alle uitje en onze 2 mini vakanties. Met als resultaat dat die erg is afgeleefd ? onze dochter loopt nu zelf vaak met de kinderwagen en botst dan overal tegenaan. Ze wil er ook nog regelmatig in de buggy gedeelte zitten en is dan aan het zwaaien als een koningin. Eigenlijk is de wagen afgeleefd voor baby 2. Maar we wilde niet meteen een nieuwe kopen. Deze zou perfect zijn. Onze dochter zou er super trots er achter lopen mrt mama en papa en zich zelf ook op en top mama voelen. De wagen is met het kindje hartstikke welkom on te genieten van lange wandelingen! Ik ga heel hard duimen

 • Reply Kristel 13 juli 2017 at 10:48 pm

  Wow wat een te gekke gave winactie. Hier maken we heel graag kans op. In mijn buik zit ons 2e prinsesje en daar past een een mooie prinsessen wagen bij 🙂 nog maar 10 weken en dan mag ze komen 🙂 wat een handige wagen en fijn dat de kleine gewoon kan doorslapen alsje thuis komt. Het groene teken en klikken geeft ook een veilig gevoel. Wat fijn dat hij zo wendbaar is. Leuk om het te presenteren via het filmpje. We gaan nu dromen over deze mooie wagen en heel hard duimen 🙂

 • Reply Evy 13 juli 2017 at 11:44 pm

  Omdat deze geweldig is duh!
  Stijlvol voor de mama en handig/goed voor je kleintje, wat wil je nog meer?

  Dus ik waag heel graag mijn kans!

 • Reply Shakira Lehmann 14 juli 2017 at 4:48 am

  Heel gaaf! En hier hebben we zoveel pech dat wij dit goed kunnen gebruiken in het ziekenhuis.
  Op dit moment ligt mijn zoontje Finn (3,5) met een gecompliceerde bovenbeenbreuk in het ziekenhuis sinds bijna een week. Hij ligt in tractie. Dat houd in dat hij 24/7 met zijn benen omhoog hangt in de lucht op een ziekenhuisbed. Aan zijn benen hangen gewichten om deze breuk te laten herstellen. Ik als mama lig dag en nacht naast hem en ben hoogzwanger (37/6) kans dat ik hier zeer binnenkort beval is enorm groot! Ik verzorg hem samen met vele verpleegkundigen de hele dag.
  Hij moet nu nog in ieder geval 3 weken in tractie blijven liggen. Het zou toch geweldig zijn dat ik hem hier kan bezoeken en verzorgen samen met zijn nieuwe broertje/zusje. Zo hoeven wij straks niet hele kamers te verbouwen met allerlei bedden. En overal hulp bij te vragen! (Geloof me, ziekenhuisbedden zijn enorm lastig te verplaatsten!)
  Maar kan ik gewoon met wagen en al slapen naast mijn stoere vent!!! En kan hij toch vanaf het begin alles meemaken….zonder te moeten kiezen waar ik slaap, en wie ik verzorg…

 • Reply Petra Bakker 14 juli 2017 at 5:45 am

  Wauw!!!! Ik heb zelf de stokke xplory voor mijn eerste zoontje gekocht, vorig jaar. Dit jaar verwachten we alweer ons tweede zoontje. Mijn oudste zal 14 maanden zijn als zijn broertje komt. Nadeel van de xplory is dat je er geen fijn plankje aan vast kunt maken waarop de oudste kan staan. Deze wagen zou geweldig zijn voor mijn 2 kindjes. Dan Kan ik mijn wagen weggeven aan iemand anders ❤

 • Reply Femke van den Berg 14 juli 2017 at 7:04 am

  Ik sta op knappen! Van meisje nummer twee. Omdat we net zijn verhuisd, is de babykamer nog niet bepaald klaar.. ook de kinderwagen moet nog even uit het stof gehaald worden. Hoe fijn zou het zijn zo’n nieuwe wagen voor de nieuwe baby in huis te mogen hebben!

 • Reply Anchell van Workum 14 juli 2017 at 7:22 am

  Ja wauw heel mooi! Ideaal voor ons 1e kindje die we over 13 weken verwachten ? Na jaren is het ons eindelijk gegund!! En dan komt het dilemma.. wat moet je allemaal wel en niet kopen? Alle goed bedoelde adviezen van de mama’s uit m’n omgeving…?! Maar nu ik dit filmpje gezien heb weet ik in ieder geval welke keuze ik maak voor m’n kinderwagen! En mocht ik hem winnen zou het helemaal geweldig zijn ?

 • Reply Pauline 14 juli 2017 at 7:31 am

  Mooie wagen! Elke keer als wij een babyzaak in lopen zien we door de bomen het bos niet meer.
  De grote mand onderin lijkt me fijn bij het boodschappen doen!
  In december komt ons eerste kindje en het is allemaal super spannend!

 • Reply Nathalie 14 juli 2017 at 8:00 am

  WAUW wat een prachtige wagen en wat een GEWELDIGE winactie. Ik zou deze wagen van Stokke super graag willen winnen voor ons meisje Levine van 10 weken. We hebben een overbehaaste keuze gemaakt bij het kopen van een tweedehands wagen via marktplaats. Tip voor iedereen, rij niet s’avonds nog eens van Emmeloord naar Uden want je ziet niet goed wat je koopt tot dat je het de volgende dag met daglicht weer in de gang ziet staan. Toen hadden we enorm spijt. Hoogzwanger heb ik de bugaboo camelon (1) helemaal uitgesopt maar daar dat heeft weinig geholpen. Ook “even” boodschappen doen is geen pretje met de lage boodschappenmand onder de wagen. Ik moet altijd op m’n knieeen zitten om hem in en uit te laden. Geen pretje! Maargoed een wagen is een wagen zou je zeggen. Tot dat ik deze winactie tegen kwam, dan is een gloednieuwe wagen niet zomaar een wagen. Deze Stokke kinderwagen zou ik met TROTS in mijn gang laten staan !

 • Reply Emily Beker 14 juli 2017 at 8:28 am

  Een eerste kindje maakt alles bijzonder en mooi! Maar vooral spannend!! En wat een keuzes heb ik de afgelopen maanden gemaakt bij het aanschaffen van alles! Ik ben gek op het merk stokke! Wat zal ik trots achter deze wagen lopen!! Ik vind hem prachtig, duimen maar?

 • Reply Rosalie 14 juli 2017 at 9:24 am

  Wauw wat een geweldige actie en wat een mooie wagen!!
  Mijn vriend en ik verwachten ons eerste kindje en dat is allemaal heel spannend! Een kinderwagen is zo lastig te kiezen omdat er zo veel opties zijn, en het belangrijkste van alles hij moet natuurlijk wel veilig zijn voor ons kleine prinsesje. Onze smaak ligt ver uit elkaar qua kinderwagens maar bij deze hebben we allebei een smelt gevoel, wat een gaaf ding zeg en stoer voor zowel papa als mama!

 • Reply Merlijne 14 juli 2017 at 9:36 am

  Wat een mooie en handige wagen! Ik zou deze graag voor mijn zus willen winnen. Ze is nu zwanger van haar eerste, en heeft onze complete babyuitzet te leen gekregen, inclusief wagen. Maar stiekem hoop ik die zelf ook weer nodig te hebben <3 Wat een mooi kraamcadeau zou haar hele eigen gloednieuwe kinderwagen zijn!

 • Reply Roxy 14 juli 2017 at 10:24 am

  Wat een gave wagen! Ik ben zwanger van Mn eerste kindje ?
  . En ik was me druk aan het oriënteren op een wagen. Want wat is er veel keus!

  Deze ziet er wel echt super tof uit! En ideaal zo’n filmpje?

 • Reply Vicky 14 juli 2017 at 10:58 am

  Wat een gave wagen zeg! Die zou hier heel goed van pas komen, Stokke is erg geliefd in huis vanwege de topkwaliteit… een typisch geval van ‘hebben, duimen, hopen en nog een paar schietgebedjes doen’ . Onze baby had er inmiddels al moeten zijn… (12 juli uitgerekend) maar die wacht natuurlijk volgende week af in de hoop dat hij dan in een mooie nieuwe wagen kan! Alles valt ineens op zn plek 😉

 • Reply Anneloes 14 juli 2017 at 11:11 am

  Met een uitgerekende datum rond kerst zou dit het op 1 na mooiste kerstcadeau ooit zijn voor ons!

  • Reply Anneloes 14 juli 2017 at 11:12 am

   Of, als ie volgende week wordt weggegeven: een supermooi verjaarscadeau (21-7 is mijn verjaardag). Kortom: allemaal mooie cadeaumomenten 😉

 • Reply Marita Cuypers 14 juli 2017 at 12:00 pm

  Ik maak graag een kans voor mijn kleinzoon, mijn dochter kan dit na een moeilijke periode goed gebruiken!

 • Reply Lidy 14 juli 2017 at 12:06 pm

  Jaaaa, ik doe graag mee.
  Met nummer 2 op komst en een rot kinderwagen bij nr. 1 komt deze heel erg gelegen.

 • Reply Kim Berndsen 14 juli 2017 at 12:27 pm

  Wauw wat een prachtige wagen!! Met nummer 2 op komst, zou ik heel graag meedoen met jullie winactie.
  Hopelijk gaan we dan heel veel winterse wandelingen maken met deze supermooie kinderwagen.
  Liefs Kim

 • Reply Pietsje van der Plaats-Alberda 14 juli 2017 at 1:37 pm

  Ik heb alles weg gedaan omdat ik overtuigd was dat er geen tweede kindje zou komen.
  Het icsi traject was me zwaar gevallen en daar bovenop nog een postnatale depressie. Na lang wikken en wegen toch besloten om er nog een keer voor te gaan. En nu dus toch weer zwanger. Maar ja….. Alles moet weer aangeschaft worden. Dus deze super actie komt als geroepen.

 • Reply Alexandra 14 juli 2017 at 7:18 pm

  Wauw wat een gave winactie!! Ik zou deze heeeeel graag willen winnen om altijd in style de straat op te kunnen! Ik zie ons al shinen ? Geweldig! Wij gaan duimen!

 • Reply Wytske 14 juli 2017 at 7:30 pm

  Wat een supergave winactie! En zowel voor een jongen als een meisje!! Ik zou dan ook zeker het nestje aanschaffen. Zou zo gaaf zijn om te winnen, dan hoef ik daarna niet zelf op zoek te gaan naar een goeie kinderwagen.

 • Reply Amanda Lapre 14 juli 2017 at 9:10 pm

  Wauw wat een leuke winactie! Supermooi voor ons prinsesje die in november geboren gaat worden. En wij nog geen kinderwagen hebben uitgezocht, omdat wij door de bomen het bos niet meer zien, zoveel keus! Maar omdat jullie deze nu getest hebben, zal die wel super moeten zijn! ?

 • Reply Conchita 14 juli 2017 at 10:34 pm

  Wat een suuuuupergave winactie ?? deze wagen zou zeer welkom zijn voor ons te verwachten kindje in Januari.
  Het is ons eerste kindje, en met deze wagen kunnen we prachtige wandelingen maken.. en door het stoere en snelle uiterlijk voelt de papa zich ook nog eens vreselijk ‘the man’ achter deze wagen ?

 • Reply Isa 15 juli 2017 at 12:14 am

  Ik doe mee! Wat een toffe actie!!
  Rond kerst verwachten wij onze tweede kindje. Wij waren ons al een beetje aan het oriënteren voor een andere kinderwagen.
  Aangezien we nu een kleinere auto hebben zal deze kinderwagen erg praktisch voor ons zijn! Met een bijhorend meerijdplankje van Stokke voor de toekomstige broer, zien wij ons zelf al mooie wandelingen maken met de Scoot

 • Reply Janette 15 juli 2017 at 8:02 am

  W a u w !
  Design, gemak, slim, compact én een goede mand onderaan! Wij zijn fan.
  Ons ongedacht, maar langverwacht en immens wondertje wil hier van januari 2018 wel in chillen en wij willen graag samen de bling maken; met onze trotse snoet achter deze Stokke Scoot! ?

 • Reply Karen 15 juli 2017 at 8:14 am

  Super handig dat de wagen zo compact gemaakt kan worden! Ideaal voor onze kleine auto en ons kleine halletje in huis. Hoeft de kinderwagen niet in de woonkamer/keuken te komen staan!

 • Reply Angéla Pater 15 juli 2017 at 8:20 am

  Dit zou ik graag voor mijn zus willen winnen. Ze is zwanger van haar eerste kindje. Ze heeft geen moeder figuur die haar advies kan geven. Ze is druk aan het uitpluizen wat een goede kinderwagen is want ze durft niet de eerste de beste te kopen. Ik heb zelf geen kinderen dus advies kan ik haar niet geven helaas. Maar nu ik dit heb gezien weet ik zeker dat als ik hem wil ik haar heel blij kan maken!

 • Reply Fardau Blom 15 juli 2017 at 8:21 am

  Een super gave stoere wagen voor zowel een jongen als een meisjes. Leuk gedaan het filmpje, duidelijke uitleg en instructies dus die kan ik er mooi bij gebruiken ? Hij zou goed van pas komen voor ons derde wondertje dan kunnen we onze andere wagen nog gebruiken voor dochtertje van 2. Maar uiteraard gun ik het ieder ander ☺️ Succes met de actie!

 • Reply Dees Djady 15 juli 2017 at 4:41 pm

  Toffe blog!! Lekker snel en vooral duidelijk!
  Waarom ik hem zou willen winnen ?
  Kijk hoe stoer, makkelijk wendbaar, makkelijk om te bouwen is. En vooral klein ingeklapt met 1 woord: IDEAAL!!
  zou dan ook graag een kansje willen wagen.
  Zou echt geweldig zijn.
  Vanwege nieuw werk hadden we de babyplanning vooruit gezet en alles van ons zoontje verkocht aan een bekenee.
  Bleek ik een maand later zelf zwanger te zijn.
  Dat was toch wel even wennen, als toverslag ook nog eens met werk naar een 0 uren contract gegaan.
  Mochten wij winnen zal het voor ons al veel financiële stress scheeelen.
  Gun het natuurlijk elk mama en newborn??

 • Reply Mirthe van Houwelingen 15 juli 2017 at 5:18 pm

  Geweldig! Zou heel goed van pas komen, in januari verwachten wij ons eerste kindje! Afgelopen jaar hebben we een huis gekocht, dus alle kleine beetjes helpen en een gratis kinderwagen helpt dan gelijk wel heel veel!

 • Reply Renske Nieuwpoort 16 juli 2017 at 6:29 am

  Mijn hemel Stokke, ‘Des’n schoon waoge’!

  Ik loop sinds een paar weken met m’n nieuwbakken zoontje over straat in ons derdehandsje van een merk met de naam muts erin. Dat is al geen reclame an sich toch? Nee.. het is een regelrechte ramp! De handvaten beginnen te scheuren en de voorwielen doen volledig hun eigen ding, net als een winkelkarretje dat niet lekker loopt. Of beter gezegd: net als een tegensputterende peuter … (Nu zoon nr 2 er is, staat zoon nr 1 constant in diezelfde tegensputter-stand) Dus reden genoeg om deze mooie wagen heel heel heeel erg graag te willen! Zodat ik trots en in stijl, wiebel- en sputtervrij, met m’n twee zoons (aaaahhh, klinkt nog zo onwennig haha) over straat kan!

  So please, please, please Lady Lemonade.. pick us! : )

 • Reply lynn mahieu 16 juli 2017 at 9:48 am

  Waaaauw! Ik ben een grote stokke fan en met mijn eerste kindje onderweg zou dit een heeeel mooi cadeau zijn voor onze baby! ?

 • Reply Melanie 16 juli 2017 at 1:16 pm

  Ik doe heel graag mee voor Mn nichtje die zwanger is van dr eerste kindje. Niet een geheel onbezorgde start maar de baby maakt het goed en zou het haar daarom heeel erg gunnen!

 • Reply Thomas 16 juli 2017 at 3:36 pm

  Mooi wagen ! Zou een prachtige prijs zijn voor mijn ons en onze aankomend kleintje 🙂

 • Reply Arianne van Ojen 16 juli 2017 at 3:38 pm

  Ja Stokke is fantastisch!! en een spontane zwangerschap van een 2e kindje zou dat ook zijn! # symbool van dromen.

 • Reply Jolanda 16 juli 2017 at 6:05 pm

  Oh wat tof! In december komt ons eerste kindje, daar zien we erg naar uit. Vóór die tijd gaan we nog verhuizen en we wonen nu tijdelijk in een mini huisje, dus ik heb nog helemaal niets aangeschaft.. De meeste tijd (en geld…) wordt op dit moment nog in het uitzoeken van verf, behang en laminaat gestoken. Ik zou het heerlijk vinden om het uitzoeken van een kinderwagen over te kunnen slaan 🙂 (op YouTube heet ik JootjeJan)

 • Reply Esther 17 juli 2017 at 12:55 pm

  Oh wat zouden wij HEEL GRAAG deze te gekke wagen winnen. We hebben thuis al lekkere discussies over van alles en nog wat. (Tja, mannen en vrouwen verschillen nu eenmaal van mening 😉 En het zou heerlijk zijn als het meningsverschil over de wagen direct voorbij zou zijn. En wat een gave wagen is dit voor een meisje OF een jongen. We hopen in november ons eerste kindje te mogen krijgen en hoe heerlijk is het als we met deze wagen kunnen pronken… DUIMEN MAAR!!!

 • Reply Goele H 17 juli 2017 at 10:13 pm

  Geabonneerd op je youtube kanaal!
  Wat zou het een eer zijn deze prachtige kinderwagen te winnen voor mijn dochtertje.

 • Reply Linda Post 17 juli 2017 at 10:19 pm

  Om te beginnen ziet hij er geweldig uit. Dat is iets waar ik als eerste naar kijk en owja hij is ook nog eens mannelijk (vind ik) dus mijn vriend kan er zonder gezeur mee gaan lopen haha.
  Ik zou na een eerste kindje graag nog een aantal kindjes willen vervoeren als dat ons gegund is, dus hij moet lang meegaan. en deze lijkt me van goede kwaliteit. Ik zou dan wel het babynestje erbij kopen. Dat lijkt me dan heerlijk voor de kleine 🙂

 • Reply Miekske Dingens 18 juli 2017 at 9:12 pm

  Wauw!!! Dat zou echt zo fijn zijn! We hebben voor ons zoontje de kinderwagen van mijn schoonzus geleend… Helaas heeft die het in de tussentijd begeven (hij was bij haar al 3de hands, en ze heeft haar 2 zoontjes er ook in voort geduwd) 🙂 Hopelijk maken we kans voor ons nieuwe wondertje, om hem/haar in stijl te kunnen vervoeren, want ook deze mooie kinderwagen kan vele kindjes verder helpen! <3

 • Laat een reactie achter