DIY: Joggingbroek pimpen

7 februari 2016

Schreef ik hier eerder al dat Finn kampioen gaten in spijkerbroeken maken is. Nou, dat geldt net zo goed voor zijn joggingbroeken. Mijn kleine Billy Elliot danst op zaterdag en ik denk dat hij vooral van het vloerwerk is, want de ene na de andere broek sneuvelt. Zonde, dus heb ik een lekker goedkoop broekie op de kop getikt. Vindt meneer hem ‘saaaaaaaai’! Gelukkig had ik nog wat restjes stof liggen en heb ik hem gepimpt met ijsberen zakken. En nu woont Finn er zo ongeveer in. Als er over pak ‘m beet een paar dagen weer een gat in zit, dan ren ik niet meer naar de winkel, maar krijgt hij er een paar ijsberen knieën bij! 😉

Wat heb je nodig?

  • Goedkope, oude, maar vooral héle saaie joggingbroek
  • Badstof
  • Bruin vilt
  • Schaar
  • Naaimachine of naald en draad

‘Lees ook: DIY: 10 leuke lapmiddelen voor kapotte broeken.’

joggingbroek-kind-diy-pimpen-naaien-ladylemonade_nl

Aan de slag!

  1. Teken een berenklauw ongeveer net zo groot als de zak van de joggingbroek op je stof en knip deze 2x uit.
  2. Knip 6 nagels van vilt
  3. Zet de zak en de nagels vast op de joggingbroek met spelden.
  4. Naai alles vast aan de joggingbroek. Et voila, je gepimpte broek is klaar!
DIY: 10 ingrediënten voor een geslaagde babyshower
Zelf een LEGO opbergbox maken

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter