Nieuw! HEMA luiers & billendoekjes | Duurzaam én betaalbaar

29 mei 2020
Nieuw! HEMA luiers & billendoekjes - Duurzaam en betaalbaar!

De HEMA was bij ons hofleverancier toen de jongens nog een baby waren. Toffe hydrofieldoeken, leuke en betaalbare babykleding, de fijnste rompertjes, slaapzakjes, nagelschaartje, heerlijke zalfjes en badproducten, leuk beddengoed voor wieg en ledikant, babyspeelgoed…. Alleen de luiers ontbraken eigenlijk nog. Maar daar komt vanaf nu verandering in, want de HEMA heeft nu ook hele fijne luiers & billendoekjes aan haar baby assortiment toegevoegd. ??

Duurzame HEMA luiers en billendoekjes

Hoewel de HEMA een nieuwe speler op de luier-markt is, hoef je geen amateurprestaties van de luiers te verwachten. De nieuwe luiers zijn super absorberend en zacht en doen precies wat er van ze verwacht wordt. De binnenvoering wordt bovendien gemaakt van houtpulp uit bossen die duurzaam gecertificeerd zijn. En de HEMA test alles zelf, want zo weten ze zeker dat de kwaliteit goed is. In de babydoekjes zitten geen plastic of andere onnodige toevoegingen, maar ze bestaan bijna volledig uit water. Fijn voor je baby’s kwetsbare huid. En zo dragen we samen een steentje bij aan een beter milieu. Mooi toch?

‘Lees ook: De 10 leukste baby kledingmerken.’
Nieuw! HEMA luiers & billendoekjes - Duurzaam en betaalbaar!

HEMA babybox – gratis thuisbezorgd

En wat nog meer heel mooi is; voor de aanschaf van deze duurzame luiers hoef je de deur niet eens uit. De HEMA heeft hiervoor namelijk een dienst bedacht; de HEMA babybox die gratis bij je wordt thuis bezorgd. Daarin zitten 6 pakken luiers en 8 verpakkingen billendoekjes. Je meldt je hiervoor aan via de website en ontvangt dan iedere 4,6 of 7 weken een nieuwe babybox met de juiste maat en hoeveelheid luiers voor jouw kindje. HEMA rekent dit voor je uit. En gebruikt je baby toch minder of meer luiers? Dan pas je gewoon de bezorg frequentie aan, zodat je zeker weet dat je nooit zonder komt te zitten. Ook kun je any time de luiermaat van je kindje wijzigen en ervoor kiezen om alleen luiers te ontvangen en geen billendoekjes. En wil je met de babybox stoppen, dan kan dat ook op ieder moment.

Nieuw! HEMA luiers & billendoekjes - Duurzaam en betaalbaar!

Liever eerst uitproberen?

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe, duurzame HEMA luiers, maar wil je niet meteen zo’n grote babybox aanvragen? Bestel dan de probeerbox! Dit is een babybox die bestaat uit één pak luiers en één pak billendoekjes voor slechts €10,- die ook gratis thuisbezorgd wordt. Zo kun je met een kleine hoeveelheid testen of de babybox ook iets voor jou is. De probeerbox bestel je hier.

‘Lees ook: Vakantiebestemming met baby – Dit zijn de 10 leukste babyvakanties.’
Nieuw! HEMA luiers & billendoekjes - Duurzaam en betaalbaar!

Winactie – Wij geven een box HEMA luiers weg!

En je kunt ook meedoen met onze winactie. Wij geven namelijk ook een proefbox weg, met daarin een pak duurzame billendoekjes en luiers in een luiermaat naar keuze. Check de maatvoering hier op de website door op ‘selecteer maat’ te drukken. Om kans te maken op de proefbox, hoef je hieronder alleen maar je gegevens achter te laten.

UPDATE: Bea heeft de proefbox luiers gewonnen. Veel plezier ermee!

*Wie zich inschrijft geeft tevens toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

Nieuw! HEMA luiers & billendoekjes - Duurzaam en betaalbaar!
Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand
Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply elisabeth maria martina 29 mei 2020 at 7:51 pm

    mooi kraamkado voor hester die op moederdag haar kleine sofie mocht begroeten

  • Laat een reactie achter