Onze 5 favoriete jongens merken voor deze winter

4 september 2017
Onze vijf favoriete jongens merken deze winter

Heb jij een favoriet kinderkleding merk? Of shop je overal van alles wat? Ik ben zelf niet enorm honkvast wat betreft de merken. Maar wel is het zo dat er ieder seizoen een aantal collecties voor mij uitspringen. Van die collecties waar je dan het liefst alles wel van zou willen hebben. In dit blog deel ik mijn vijf favoriete jongens merken die deze winter in ieder geval bij mijn boys in de kast hangen. Staat jouw favoriet er ook bij?

Molo

Het Deense kindermerk Molo verrast ieder seizoen weer. Altijd nét even anders dan de andere kinderkleding merken en daar houd ik van! Ik ben dol op de stoere graphics en printjes van het label. Het succes dat ze ermee boeken blijft ook niet onopgemerkt. Verschillende labels proberen ze te kopiëren, maar Molo blijft ze altijd een stapje voor. Het merk is bovendien niet alleen mijn favoriet, maar ook die van mijn steeds kieskeuriger wordende kinderen. In de comfortabele kleding kunnen ze zich lekker bewegen en de prints vinden altijd ze super tof. PS: Heb je ook meiden? De girls collectie is ook echt gé-wel-dig! Molo is onder andere te koop bij Kleertjes.com.

Finger in the Nose

Het Franse merk Finger in the Nose heeft een volwassen look, maar het draagcomfort waar kids om vragen. Het label is opgezet door de Noorse Siv Tone Kverneland en heeft als homebase Parijs en dat zie je terug in de kleding. Iedere collectie heeft dat Franse chic, maar is absoluut ook Scandinavian cool. Denim is hun specialiteit. Maar ik ben verliefd op de gebreide truien en de winterjassen zijn ook prachtig. Finger in the Nose is onder andere te koop bij Orange Mayonnaise.

Onze vijf favoriete jongens merken deze winter: Finger in the Nose

Indian Blue Jeans

Vorig seizoen ook al in mijn top 5 lijstje en nu wéér. Indian Blue Jeans is een blijvertje! Het is één van mijn favoriete jeans labels. Maar ook met andere stoffen dan denim kunnen ze fantastisch uit de voeten. Deze winter vind ik vooral de sportieve items super tof. Een beetje onder invloed van mijn stoere jongens die momenteel het liefst niets anders dragen. Maar met Indian Blue Jeans vind ik dat ook geen probleem. De sweatpants sluiten mooi aan en de stoere vesten en jacks zijn super funky. Indian Blue Jeans is onder andere te koop bij Kleertjes.com.

Onze vijf favoriete jongens merken deze winter: Indian Blue Jeans

‘Lees ook: Dé kindermode trends voor deze winter.’

Scotch Shrunk

Nog zo’n tof jongens merk dat zich absoluut onderscheidt van de rest is Scotch Shrunk. Van de meidencollectie zou ik het liefst alles zelf nog aantrekken en de items uit de jongenscollectie wil ik allemaal kopen voor Finn en Charlie. Tot in detail klopt het. De hippe jeans – ripped, gebleekt of met patches – de comfy joggs, toffe sweaters en vesten, easy to wear shirts, blouses en dikke warme jassen. I love it! Scotch Shrunk is te koop op Scotch & Soda.

Onze vijf favoriete jongens merken deze winter: Scotch Shrunk

Moodstreet

Van Moodstreet word ik altijd instant happy. Het label is zo zacht en vriendelijk dat je er vanaf de eerste kennismaking beste vrienden mee wilt worden. Het kleurenpallet – veel blauwtinten en zacht grijs – is ook een fantastische match met mijn blonde boys. En de kleding zit ze heerlijk. Hipsters waren de grote inspiratiebron voor deze wintercollectie, dus je zit met deze kinderkleding bovenop de trends. Moodstreet is onder andere te koop bij Kleertjes.com.

Onze vijf favoriete jongens merken deze winter: Moodstreet

Onze 5 favoriete meisjeskleding merken voor deze winter
Dé kindermode trends voor deze winter

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter