Aan de ketting

23 juni 2015

Mama’s van mini fashionista’s & fashionisto’s opgelet! Is de outfit van jouw dochter of zoon ook niet compleet zonder accessoires? Dan mag een ketting van het über coole merk Pirates & Ponies zeker niet aan de collectie ontbreken. Ik kwam deze Zwitserse eyecatchers tegen op internet en * BOOM * ik was op slag verliefd!

ketting-kind-accessoire-jongen-meisje-ladylemonade_nl3 De kettingen van Pirates & Ponies zijn met de hand gemaakt van de mooiste dieren van Schleich en houten kralen. Ze sluiten met een magneet, dus deze geweldige kinderaccessoires kunnen bijna niet kapot en zijn ook nog eens heel veilig.

ketting-kind-accessoire-jongen-meisje-ladylemonade_nl2Als jongensmoeder werd mijn aandacht natuurlijk meteen getrokken door de Jurassic Park edities. En voor dit stoere groene monster ben ik uiteindelijk gezwicht. Finn is in de wolken met zijn dino. Als hij niet om zijn nek zit, dan hangt hij wel rond in zijn slaapkamer waar de ketting ook heel gaaf past bij de rest van zijn spulletjes.

ketting-kind-accessoire-jongen-meisje-ladylemonade_nl
Maar ook voor dromerige meisjes is er veel moois. Prachtige kettingen in mooie pasteltinten met bambi, een pony of eenhoorn eraan. Zo uit een sprookje gestapt. Of wat vind je van de zwart-witte kettingen met een panda of zebra eraan voor een echte tomgirl? ketting-kind-accessoire-jongen-meisje-ladylemonade_nl4

Te gek om cadeau te geven aan een lief meisje of stoere jongen! Gelukkig zijn deze Zwitserse hebbedingen ook te koop in Nederland. In de webshop van Toddlers and Tees bijvoorbeeld.

Kidsproof nagellak
Het jongensparadijs

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter