Binnenkijken bij Scott

7 september 2016

Iedere ochtend wakker worden met uitzicht op het water?! Kleine Scott van bijna 17 maanden is de gelukkige kinderkamer-babykamer-ledikant-binnenkijken-scandinavisch-industrieel-jongen-interieur-behang-schommelstoel-kussen-ladylemonade_nl4 en woont op een geweldige woonboot in Amsterdam. Bofkont! Mama Annelies – eigenaresse van de webshops By Norr en Holy Moly Kids – weet maar al te goed hoe ze dit mooie optrekje moet inrichten. Ga naar haar Instagram account dirksdotter en je krijgt een kijkje in de boot. Wat een leuke interieurstijl, ik was meteen verkocht. Vandaag geven we je in ieder geval alvast een rondleiding door het slaapkamertje van Scott. Kijk je mee in deze stoere kinderkamer?

Hoe omschrijf je de interieurstijl van de kinderkamer?

“Ik wilde heel graag een baby/kinderkamer die niet te zoet is en waar we langere tijd mee konden doen. Scott zijn kamertje is een mix tussen Scandinavisch, modern en industrieel. De basis van de inrichting is mintgroen, niet de zoete variant maar meer de vergrijsde tint. Ik heb ook expres gekozen voor een grovere wolkjes behang en niet voor een te liefelijk printje. De mintgroene kleur hebben we gecombineerd met grijstinten, een lichte vloer en muren en ingericht met vooral monochrome accessoires. De ledikant en de commode zijn gemaakt van stoere materialen (stijgerpijpen en underlayment).”

Waar ben je het meest trots op?

“Op het ledikantje en de commode die we zelf hebben gemaakt. De metalen kledingkast die op Scott zijn kamertje staat hadden we al, maar vonden we nog steeds zo leuk. We wilden graag een commode die erbij zou passen, alleen niet een kast variant. En kwamen we dus op het idee om dit zelf te maken van een plank met een frame van steigerpijpen. Dit matched qua materiaal ook weer helemaal met de kast.”

“Toen Scott eenmaal uit zijn wiegje was gegroeid moest er natuurlijk een ledikant komen. We werden meteen verliefd op het ‘crisis-ledikant’ van Piet Hein Eek. Alleen vonden we de prijs iets minder aantrekkelijk ;-). Online hebben we een bouwtekening gevonden van een look-a-like en zijn we dus zelf aan de slag gegaan. Alles wat we nodig hadden waren twee platen underlayment en een paar bouten. Het bedje hebben we in één middag gemaakt, daarna zeker nog drie keer goed geschuurd!”

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

Wat is het favoriete plekje van Scott in zijn slaapkamer?

“Scott speelt eigenlijk nog niet zo heel veel op zijn kamer. Als Scott wakker is wilt hij vanzelfsprekend meteen heel graag uit zijn ledikantje. Het liefst speelt hij dan op onze kamer of rent hij op de gang heen en weer. Zijn interesse in zijn eigen kamer begint wel langzaam te komen. De speelgoed zebra en de leren bal die op zijn kamer liggen vindt hij erg leuk om mee te spelen.”

Wat zijn je favoriete shops?

“Ik heb niet echte vaste adresjes waar ik altijd iets koop. De spulletjes voor de kinderkamer heb ik onder andere geshopt bij Studio Brenstijl, Holy Moly KidsSnoozebabyMeneer KonijnCarlijn Q en Dutch Lifestyle.”

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij. 1.Kids on Roof Trojaans paard € 22,- 2.Camara Suusies € 15,95  3.RAR Design schommelstoel € 109,- 4.Papieren opbergzak Carlijn Q € 14,95 5.Wandhaak wolk € 22,- 6.Koffertje wit/zilver € 9,95 7.Pinguin kussen A Little Lovely Company € 19,95 8.Mockies schoentjes € 44,95 9.Ferm Living behang wolken € 72,- 10.Crisis ledikant Piet Hein Eek € 553,- 11.Knuffel konijn Snoozebaby € 27,99 12.T-shirt Li’l en Big Mister Van Pauline € 47,95

Oproep!

Heeft jouw kindje ook een kamer die gezien mag worden? En vind je het leuk om die met onze lezers te delen? Stuur dan een mail met wat foto’s naar info[at]ladylemonade.nl. Wie weet staat jouw kinderkamer binnenkort ook op Lady Lemonade!

In the spotlight: Roomblush
Binnenkijken bij Nina & Julia

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter