In the spotlight: Roomblush

12 september 2016

‘Playful interiors make you smile!’ Yes!!! Helemaal waar. Dit is het motto van het Belgische merk Roomblush, waar ik mega fan van ben. Begin van dit jaar schreef ik al heel enthousiast een stukje op de blog over de nieuwe Roomblush mini collectie die toen werd gelanceerd. Eline Rousseau, eigenaresse van dit merk is oorspronkelijk gestart met het ontwerpen van behang met geweldige grafische prints. Haar behang dessins zijn echt zo leuk! Een simpele witte muur tover je om in een prachtige eye-catcher. Eline kan niet stil zitten en heeft haar collectie inmiddels met nog veel meer moois uitgebreid. Heerlijke zacht plaids, kussens, handige opbergers, vloerkleden, theedoeken en vanaf januari dit jaar dus ook hele mooie spulletjes voor de kleintjes.

En of dit al niet genoeg is er onlangs een nieuwe behang collectie gelanceerd: SWEET! wallpaper. Deze collectie is speciaal voor de kinderen, met zachte pastelkleuren, speelse prints van zwanen, tipi’s, wolken snoepjes. De verschillende prints zijn er in allerlei kleuren. Ik ben echt dol op behang, je geeft een ruimte meteen sfeer. Het leuke van de hele Roomblush collectie is dat je alles met elkaar kunt matchen tot in de kleinste details. In de kinderkamer creëer je meteen een heel mooi totaalplaatje.

Vergeet trouwens eind september niet in je agenda te zetten, dan is namelijk de gloednieuwe Roomblush Mini textielcollectie leverbaar. Zachtzoete babykleding, originele musthaves voor de babyuitzet in verschillende kleuren. De items die je kunt switchen zijn echt heel tof, zoals een slaapzakje of een dekentje die aan beide zijden een te leuk printje hebben. Zo kun je er zelf lekker op los stylen naar eigen smaak en variëren. We geven je een kijkje in de SWEET! wallpaper en in de nieuwe Textielcollecte.

roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl13

Give away

En omdat wij verliefd zijn op dit merk en dit dolgraag met je willen delen mogen wij namens Roomblush iets weggeven. Voor een jongen geven we het kussentje Little Indian weg en voor een meisje het kussentje Little Girl. Zijn ze niet cute! Wat moet je doen?

UPDATE: Gefeliciteerd! Danielle van Diessen en Denise Hendrikse-Groffen hebben een Roomblush kussentje gewonnen. Veel plezier ermee!

SWEET! wallpaper + Mini textielcollectie

roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl1 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl4 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl10 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl6 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl5 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl3 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-inrichting-kussens-vloerkleed-inspiratie-baby-dekbedovertrek-deken-scandinavisch-roomblush-opbergen-opbergzak-ladylemonade_nl6 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl8 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl11 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl2 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl9 roomblush-winnen-babykamer-kinderkamer-interieur-winter-slapen-slaapzak-vloerkleed-kussens-interieur-accessoires-ladylemonade_nl12

Binnenkijken bij Benth en Lasse
Binnenkijken bij Scott

Dit vind je misschien ook leuk

5 Reacties

 • Reply Saskia van der Heijden 12 september 2016 at 7:28 am

  Ja leuk!!! Ook hier een mama in love met het merk Roomblush! Het roze kussentje voor mijn eigen sweety zou te gek zijn!! Like en Share! Liefs van Saskia

 • Reply Myrthe 12 september 2016 at 3:52 pm

  Ik ben gek op dit merk. Mooie kleuren en fijne kwaliteit. Ik kies voor de mintkleur voor mijn zoontje Seb.

 • Reply Anna 21 september 2016 at 5:48 am

  Wauw,wat een leuke spullen,ik kies voor het kussentje Little Indian voor mijn zoontje

 • Reply Shanna 21 september 2016 at 9:05 am

  De little Indian voor Miel zijn zoontje!

 • Reply caroline minderhoud 21 september 2016 at 11:31 am

  De Little Indian voor mijn lieverds!

 • Laat een reactie achter