Lief! bij Leen

18 september 2013

Dat een kind al geld genoeg kost, weten Lief! en Leen Bakker ook. En daarom hebben ze de handen ineen geslagen voor een complete collectie betaalbare meubels voor de baby- en kinderkamer. De kinderlijn heeft de unieke kenmerken die de Lief! producten zo populair maken: vrolijke dessins en frisse kleuren, afgewerkt met leuke details. Voor de meisjes betekent dit vooral veel strikjes, snoepjes en hartjes. Voor de jongens stoere patronen zoals sterren en racevlaggen.

kinderkamer, babykamer, inrichten, accessoires, interieur, inrichting, meubels, bed, ledikant, wieg, kussens, Lief!, Leen Bakker, poef, woonkussen, groot, zitzak, dekbed, overtrek, hoeslaken, bedstee, kleed, loopauto, poef, kruk, tafel, stoel, bureautje, Blikvanger in de collectie is de bedstee. Het bed is voorzien van een raampje bij het voeteneind. In de luikjes is voor de jongens een ster en voor de meisjes een hartje uitgezaagd. De deurtjes kunnen ook gesloten worden.kinderkamer, babykamer, inrichten, accessoires, interieur, inrichting, meubels, bed, ledikant, wieg, kussens, Lief!, Leen Bakker, poef, woonkussen, groot, zitzak, dekbed, overtrek, hoeslaken, bedstee, kleed, loopauto, poef, kruk, tafel, stoel, bureautje,

De Lief! wooncollectie is vanaf nu te koop bij alle Leen Bakker filialen in Nederland, via de webshop en voor een deel op lieflifestyle.nl.

Herfst outfits
Prints charming

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter