Winnen: Scoot & Ride step en loopfiets in één

27 juni 2016

De step en de loopfiets zijn ontzettend populair bij kinderen. Lucy is ook een kleine die-hard loopfiets en step fanaat. Op de peuterspeelzaal scheurt ze de hele binnentuin door en wisselt ze beide continu af. Wat als je een loopfiets en step nu met elkaar combineert? Het scheelt je sowieso ruimte in huis of in de schuur en je kindje heeft dubbel zoveel plezier. Het Oostenrijkse Scoot & Ride heeft een step en loopfiets in één bedacht voor kinderen. Met één druk op de knop tover je de loopfiets om in een step en vice versa. Hoe cool is dat?!

Het zitje van de loopfiets draai je om naar beneden en surprise daar is de step met een voetboard met grip. Het grotere voorwiel en het kleinere achterwiel zorgen voor de stabiliteit op verschillende terrein oppervlaktes. Het stuur is verstelbaar en kun je helemaal in stellen op de lengte van je kindje. De collectie bestaat uit vijf verschillende modellen in diverse leeftijdscategorieën en kleuren vanaf 1 jaar t/m 5 jaar en ouder. Of je nu een kleine dreumes in huis hebt of een grote stoere kleuter iedereen kan rond scheuren op een Scoot & Ride. Kids zijn snel verveeld en houden van variatie, dit 2-in-1 voertuig zal niet zo snel in een donker hoekje belanden. Het bedrijf heeft al meerdere awards gewonnen met hun unieke en multifunctionele ontwerp. loopfiets-step-speelgoed-kleuter-peuter-scootandride-kind-jongen-meisje-verjaardag-cadeau-dreumes-fietsen-winnen-ladylemonade_nl1

Winnen

En het is een beetje feest vandaag, want we mogen maar liefst twee Scoot & Ride modellen weggeven namelijk een Highway Baby (18 maanden tot 3 jaar) en een Highway Freak (van 3 tot 5/6 jaar).

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram
 • Deel ons Facebook bericht over deze winactie.
 • Laat in een reactie weten voor welke kleur jij zou kiezen.

UPDATE: Wieteke Faay en Laura Hemmekam, van harte gefeliciteerd! Jullie hebben een Scoot & Ride step en loopfiets in één gewonnen.

Het LEGO Ninjago partijtje van Finn
Houten scheermes voor blote billen gezichtjes

Dit vind je misschien ook leuk

19 Reacties

 • Reply Christa 27 juni 2016 at 7:14 am

  De highway freak in wit/blauw/geel! Super leuk!

 • Reply Elvera 27 juni 2016 at 7:27 am

  Gaaf!! Wat een ideaal “fietsje”
  De highway Freak white/blue/yellow

 • Reply Helma Keijzer 27 juni 2016 at 7:39 am

  Als ons tweede kindje net zo van racen houdt als haar grote zus …..! Ik zou graag de highway baby in pink/yellow winnen. Heerlijk “uren” op pad met dreumes. En de al zelf fietsende kleuter. Super leuk.

 • Reply Mi-choe Emanuelson 27 juni 2016 at 7:59 am

  Highway baby blue-orange. Sinds zaterdag kan zijn grote zus fietsen. En nu wil hij ook zo graag meer kunnen. Dit zou super gaaf zijn. Ook iets dat niet roze is en speciaal voor hem?

 • Reply Krista Bouwman 27 juni 2016 at 8:12 am

  Wauw!!!!! Super gaaf. Dit zal ons dochtertje van 20 maandjes geweldig vinden. En in juli wordt zij grote zus. Dus een prachtig kado voor haar (zodat zij zichzelf een beetje kan vermaken) zou top zijn!
  Dus wij gaan voor de Highway Baby Pink Yellow.

 • Reply Mayke 27 juni 2016 at 8:28 am

  Zoonlief vindt het tijd dat zijn wagenpark wordt omgebouwd voor echte grote jongens (hij is immers Sl 4 ?) en geen “baby” fietsen en step meer. Hij is grote broer dus dat is voor zijn broertje van 1. Deze stoere highway freak in blauw/ oranje zou hij dus echt fantastisch vinden! Dus nu Finkers crossed….

 • Reply Melissa Polfliet-de Jonge 27 juni 2016 at 8:32 am

  Wow die zijn echt waanzinnig gaaf! Echt onwijs stoer voor onze kleine avonturier Liam. Wij doen graag mee voor de Highway Baby. Jammer genoeg staat er bij de blue/orange soldaten out, maar de blue/red is ook heel erg gaaf! Oooh hier zal ons mannetje echt super veel speelplezier mee beleven. We gaan duimen dat we hem mogen verassen met deze awesome highway baby step.

 • Reply Jasmijn 27 juni 2016 at 9:07 am

  De pink yellow! Super leuk

 • Reply Kim Sue de Koning 27 juni 2016 at 9:59 am

  Tof!!!!!! Highway Baby in het roze!

 • Reply Manon van Leijenhorst 27 juni 2016 at 11:54 am

  Voor ons scheur konijn graag de highway freak in roze/wit/geel. Ze is bijna jarig (4) en heeft het alleen maar over een step. En hoe mooi is deze combi!
  Ik volg je fb en instagram en heb het bericht gedeeld.

 • Reply Caroline Minderhoud 27 juni 2016 at 12:23 pm

  Highwayfreak in groen, wit en blauw. Voor mijn twee zoontjes. Zou geweldig zijn!

 • Reply Marieke 27 juni 2016 at 6:18 pm

  Geweldig voor mijn kleine racer! En een perfect verjaardagskado voor als hij twee wordt! De Highway Baby in de kleur blauw-groen.

 • Reply Sabrina 27 juni 2016 at 8:04 pm

  de highway baby in de kleur blauw/rood.
  die gaat onze kleine man geweldig vinden!

 • Reply Michelle 27 juni 2016 at 9:28 pm

  De Freak variant (blauw/rood/wit) lijkt me heel gaaf voor ons zoontje!
  Hij wordt 18 juli 3 jaar, dus dat kan een mooi verjaardagscadeautje zijn voor hem! Het steppen heeft hij al geleerd van zijn grote zus, voor zijn kleine beentjes is de afwisseling met de loopfiets ideaal!
  Kortom heel erg welkom! ?

  Ps Mochten wij de gelukkig winnaars worden, dan maak ik graag een review van deze fiets op mijn Facebook pagina en blog van Novi Leefstijl. Coaching en advies op het gebied van een gezonde leefstijl voor kinderen en jonge gezinnen ?

 • Reply Miekske Dingens 27 juni 2016 at 10:01 pm

  Wat een gave actie!!! Kende dit dus totaal nog niet, dat vind ik dus zo leuk aan blogs, nieuwe dingen leren kennen! Graag een kansje op een highwayfreak in geel/blauw/wit voor ons zoontje!

 • Reply Marita Cuypers 28 juni 2016 at 1:46 pm

  Graag een kansje voor mijn kleinzoon die 3 jaar wordt, op de gave Freak in het groen/blauw/wit graag

 • Reply Laura 1 juli 2016 at 7:27 pm

  Hoe gaaf is dit!! De highway baby in het roze met geel lijkt me super leuk voor ons dochtertje en daarna voor haar zusje!

 • Reply Esmeralda Groenland 4 juli 2016 at 5:59 pm

  De baby in pink/yellow lijkt me geweldig voor mijn meisje!

 • Reply Ariaene 5 juli 2016 at 8:03 am

  The highway freak red white and blue zou geweldig zijn! Kunnen we elke dag ruim op tijd op school zijn

 • Laat een reactie achter