Mama? Nu even niet!

11 september 2014

Sorry hoor, even klagen! Na drie slechte nachten op een rij zit deze power mama er even doorheen. Manlief heeft een aircoverkoudheidje te pakken, door hemzelf dramatisch ‘vette griep’ genoemd. Finn moet weer wennen aan de peuterschool na een lange zomervakantie van tien weken, wat zich uit in hysterisch druk gedrag en niet luisteren. En Charlie wordt de laatste nachten ieder uur wakker, door een tandje, kramp van de oefenhapjes… Who knows?! Dus is het tijd voor een klein beetje quality time voor mama. Ik heb mijn Groene Klei Masker van De Tuinen gepakt, de deur van de badkamer op slot gedaan en tegen de kids gezegd dat ze zich de komende vijftien minuten mogen melden bij hun snotterende vader als er iets is.

Het kant-en-klare kleimasker belooft mijn stralende huid terug te toveren. En dat wil ik! Dus smeer ik de dikke substantie met mijn vingers op mijn gezicht. De klei ruikt fris – door de toevoeging van Tea Tree olie en lavendelolie – en alleen daarvan krijg ik al nieuwe energie. Ik voel het masker als het ware in mijn huid trekken en hard worden. Dit zorgt voor totale ontspanning. Dankzij mijn korte nachten heb ik hier en daar een wat onzuivere huid. Maar de heilzame mineralen in het groene leem laten puistjes en mee-eters als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na vijftien minuten spoel ik de klei met lauw water van mijn gezicht en mijn huid voelt zijdezacht. Ik ben herboren!

masker, gezichtsmasker, tuinen, de tuinen, kleimasker, klei, beauty, testen, review, groene, wedstrijd, winnen, producten, mama, kinderen, baby's, peuters, kleuters, tijd, jezelf, moment, cadeau, moederdag, clayfie, huidverzorgingsproduct, puistjes, mee-e Superklei! Het is dan ook niet voor niets dat dit masker onlangs is uitgeroepen tot beste huidverzorgingsproduct. En dat wil De Tuinen met je vieren met een Clayfie contest. Een wat? Nou, gewoon jouw Groene Klei selfie uploaden op de Facebookpagina van De Tuinen. De foto met de meeste stemmen wint een natuurlijk beauty pakket ter waarde van €150,-!

Borsten in de spotlights
Citytrip Kopenhagen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter