Moeder en kind sieraden – De mooiste armbanden voor jou & je mini me

27 februari 2019
Moeder en kind sieraden - De mooiste armbanden voor jou & je mini me

De liefde voor je kind is zoiets bijzonders. Een band die je in iedere vezel van je lijf voelt, maar ook graag wil uitdragen. En daarvoor bestaan er prachtige moeder en kind sieraden. Dierbare juwelen met een matching exemplaar voor je mini me, die jullie liefde voor elkaar symboliseren. Het mooiste cadeau dat je aan een moeder en haar kind kunt geven, vind ik zelf. Om je op leuke ideeën te brengen, heb ik de mooiste armbanden die je samen met je kind kunt dragen op een rij gezet. Leuk om cadeau te vragen of te geven!

Moeder en kind sieraden

1. Bedelarmbandje

Moeder en kind sieraden - De mooiste armbanden voor jou & je mini me

De bedelarmband is voor mij bijzonder, omdat ik die zelf kreeg toen ik nog een baby was. Mijn moeder droeg een dames armband met dezelfde bedel. Alleen is die van mij in de loop der jaren uitgebreid met meer mooie bedels die ik kreeg bij bijzondere gelegenheden zoals mijn verjaardag of toen ik afstudeerde. Een prachtig sieraad met mooie symboliek dat met je meegroeit!

‘Lees ook: 7 Te gekke sieraden merken voor moeders.’

2. Armband met naamplaatje

Moeder en kind sieraden - De mooiste armbanden voor jou & je mini me

Ook de armband met naamplaat is een prachtig sieraad dat je kleintje en jij al vanaf de babytijd samen kunnen dragen. Jij een mooi exemplaar met daarop de naam van je kindje. En je kindje een armband met zijn of haar eigen naam. De naamplaatjes armbanden zijn meestal te vergroten door er schakels aan toe te voegen en groeien dus ook gewoon met je baby mee. En er zijn ook stoere stalen naamplaatjes armbanden voor jongens. Dus dit sieraad is ook heel leuk voor moeder & zoon.

3. Armand met initialen

Moeder en kind sieraden - De mooiste armbanden voor jou & je mini me

Één van mijn favoriete moeder en kind sieraden is de armband met initialen. Hij is prachtig subtiel, tijdloos, mooi voor iedere leeftijd en past overal bij. Jij en je kind kunnen hem dus altijd omhouden.

4. Infinity armbanden

Moeder en kind sieraden - De mooiste armbanden voor jou & je mini me

Infinity of connecting armbanden laten op een mooie manier zien hoe bijzonder de band tussen moeder en kind is. Er zijn mooie armbanden met het infinity symbool – een soort smalle 8 die op zijn zijkant ligt – dat uitbeeld dat de liefde tussen een moeder en haar kind oneindig is. Of lieve armbandjes met hartjes of rondjes die door elkaar heen geregen zijn om te laten zien dat je als moeder en kind altijd aan elkaar verbonden bent. Prachtig toch?!

‘Lees ook: 7 souvenirtjes die mijn lichaam aan mijn zwangerschappen heeft overgehouden.’

5. Zelf moeder en kind sieraden maken

Moeder en kind sieraden - De mooiste armbanden voor jou & je mini me
Afbeelding letter kralen – Daryna Andriianova voor Shutterstock.

Iets minder ‘eeuwig’ en serieus, maar wel bijzonder is het om voor elkaar een armband te maken. Dat maakt het pas echt persoonlijk. En bovendien vinden kinderen het super leuk om creatief aan de slag te gaan met hun moeder. De letter kralen en bedels zijn o.a. te koop bij Baker Ross.

6. Slavenarmband

Moeder en kind sieraden - De mooiste armbanden voor jou & je mini me

De laatste in dit rijtje moeder en kind sieraden is de slavenarmband. Ook subtiel en tijdloos. En met aan de binnenkant of buitenkant eventueel plek om nog iets bijzonders te graveren, zoals een naam, lieve boodschap of geboortedatum. Je hebt de slavenarmband in allerlei verschillende soorten; van stoer staal tot zilver en rosé goud.

Ik hoop dat ik je met deze ideeën heb kunnen inspireren. Draag jij ook moeder en kind sieraden? Zo ja, dan ben ik benieuwd wat voor soort! Laat je het me weten in een reactie onder dit blog?

Uitgelichte afbeelding moeder & dochter – LightField Studios voor Shutterstock.

Drink jij voldoende? Dit zijn dé symptomen die aantonen dat je te weinig water drinkt
Tof én betaalbaar: Check de nieuwe babycollectie - mét dino & panter printjes - van Kruidvat

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter